Grote schilderijen

Grote schilderijen in XXL-formaat zijn een echte revolutie in de moderne interieurdecoratie! De lichte en stabiele structuur, het uitzonderlijk grote formaat van grote schilderijen en de innovatieve manier van zelfmontage van schilderijen maken deze oplossing uniek, verrassend functioneel en effectief! Grote schilderijen van bimago worden aangeboden in verschillende maten - tot 270 cm breed. Grote schilderijen zullen uitstekend werken als sterk decoratief accent in appartementen in loftstijl of interieurs met hoge plafonds (bijvoorbeeld woonhuizen)


Schilderijen groot

Spectaculaire interieurdecoraties, die worden gekenmerkt door XXL schilderij met indrukwekkende kleurintensiteit en hoogwaardige print op canvas, zullen zich uitstekend presenteren in ruime interieurs. Dergelijke wanddecoratie zorgt voor een unieke sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Liefhebbers van abstracte kunst, stadspanorama's, kunstafdrukken met stillevens of landschapsschilderijen kunnen ook grote foto's met hun favoriete motieven vinden in de bimago gallery. Dankzij de foto's op groot formaat creëer je een unieke sfeer die je interieur een bijzonder karakter geeft.
In de bimago galerij vind je foto afdrukken groot formaat, de grootste foto is 170x85 cm. Om een veilig transport te kunnen garanderen wordt de foto in meerdere delen bij u thuisbezorgd zodat u deze zelf kunt opvouwen. Het geleverde product bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een basis, d.w.z. gemaakt van goed voorbereide plastic vellen die op de achterkant van de afbeelding kunnen worden gevouwen.
 • Een canvas met een decoratief printpatroon dat op het bord wordt geplaatst.
 • Een handleiding die je stap voor stap laat zien hoe je de groot formaat schilderijen in elkaar zet.

De onafhankelijke montage van de afbeelding XXL zorgt voor een veilig en goedkoop transport. Daarom kunnen onze klanten een grootformaat foto voor de hele wand bestellen zonder buitensporige kosten te rekenen. Dankzij de enorme keuze aan afbeeldingspatronen, zal iedereen die op zoek is naar oversized afbeeldingen vinden wat hij zoekt.

Mooie grote schilderijen

Een decoratie met grote afbeeldingen past niet in elk interieur. Deze wanddecoratie is ongelooflijk opmerkelijk en effectief, maar kan met zijn formaat de kamer overweldigen. Kies je nu voor grote afbeeldingen, dan is het raadzaam om de overige versieringen, zoals decoratieve accessoires of kleuren in de kamer, tot een minimum te beperken. Hierdoor wordt het XXL schilderij het dominante hoofdmotief dat de ruimte niet overspoelt met zijn grootte. In de woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal - kunstafdrukken op canvas op groot formaat passen in bijna elke ruimte.

 • Een ideale plek om een XXL canvas in de woonkamer op te hangen is een grote, lege muur, b.v. B. achter de bank.
 • In een eetkamer die is geïntegreerd met de woonkamer, raden we XXL canvas schilderijen aan, opgehangen aan de muur boven de eettafel. Dit geeft u de mogelijkheid om een foto op groot formaat te gebruiken met behoud van de functionaliteit van de kamers.
 • Op kantoor is een vergaderruimte ideaal om deze te decoreren met een foto op groot formaat. Dergelijke kamers zijn meestal smal en lang - een muurschildering vult de lege ruimte op de muren en geeft de kamer een effectieve uitstraling.
 • Foyers en gangen hebben vaak veel vrije ruimte op de muren - hier is het raadzaam om grote schilderijen in XXL-formaat te gebruiken, die het karakter van deze kamers veranderen en een positieve eerste indruk creëren.
 • In de slaapkamer zal een grote foto boven het bed geweldig staan - zo'n imposante wanddecoratie boven het hoofdeinde van het bed geeft je slaapkamer een elegante en luxe uitstraling.

Schilderij XL

Een woonkamer, en vooral een ruime, is een ideale ruimte om grote schilderijen op te hangen. Woonkamers zijn meestal kamers met de grootste vierkante meter, zodat er een overeenkomstig groot oppervlak beschikbaar is voor decoratie.
Als we ons interieur willen verfraaien met originele decoraties, kunnen we kiezen voor grote foto op canvas groot met een abstracte print en levendige kleurintensiteit. Dit type interieurdecoratie zal ongetwijfeld een uitstekende rode draad zijn in het interieur. We kunnen kiezen voor een harmonieus kleurenspel of voor iets gedurfdere, contrastrijke kleurencombinaties. Onder de grootformaat foto's hebben we niet alleen een enorme keuze aan kleuren, maar ook een verscheidenheid aan thema's. Bij bimago zijn er grote foto's op canvas met onder andere prachtige landschapsschilderijen met plaatsen van over de hele wereld, adembenemende panoramafoto's met de mooiste metropolen en abstracte patronen in een unieke kleurtint. Grote XXL schilderijen in de woonkamer, die uw favoriete onderwerp behandelen, creëren een moderne en unieke opstelling in uw kamers.

Grote schilderijen slaapkamer

Een slaapkamer is vaak verbonden met de garderobe, waardoor er maar beperkt ruimte beschikbaar is voor kamerdecoratie. Minimalisme in de hoeveelheid versieringen heeft een positief effect, zowel op de uitstraling van onze kamers als op ons algemeen welzijn. Een grote XXL schilderij op de slaapkamermuur is zeer effectief, dus het is voldoende als het enige decoratieve element in de kamer. Elegante patronen in gedempte tinten maken interieur-arrangementen in elke stijl mogelijk. Canvas prints XXL zwart-wit passen perfect in een slaapkamer, waar ook in de kleurkeuze een rustige sfeer moet heersen. Je kunt bijvoorbeeld grote canvas prints aan de muur hangen boven het hoofdbed plaatsen, waarbij het centrale punt in de kamer optimaal wordt belicht.
Aarzel niet en ontdek ons nieuwe assortiment met XXL canvas - een unieke wanddecoratie voor iedereen die speciale arrangementen wil voor zijn eigen appartement of kantoor.

Grote moderne schilderijen

Als je een spectaculaire interieurdecoratie wilt, zal een groot schilderij met een zeer groot formaat, geweldige kleuren en een opvallend patroon gedrukt op canvas zeker zo'n decoratie zijn. Zo'n product maakt de inrichting van uw woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal tot een unieke decoratie. In de bimago galerij kunnen liefhebbers van moderne abstracties, stadspanorama's, maar ook klassieke reproducties, stillevens en landschappen een groot schilderij vinden met hun favoriete motief. Dankzij grote schilderijen kun je een geweldig interieurontwerp creëren dat het een uniek karakter geeft. In de bimago galerie worden schilderijen in grote afmetingen op canvas gedrukt, de grootste is 170 bij 85 cm. Om een veilig transport te garanderen, is het schilderij opgebouwd uit meerdere onderdelen en wordt het door de klant zelf in elkaar gezet. Het geleverde product bestaat uit:

 • Basissen, d.w.z. goed voorbereide plastic elementen waaruit het canvas bestaat.
 • Canvas met een gedrukt decoratief patroon dat op het bord wordt geplaatst.
 • Een handleiding die laat zien hoe je de onderdelen in elkaar zet om stap voor stap een grote afbeelding te maken.
 • De oplossing van het zelf monteren van XXL schilderijen zorgt voor veilig en goedkoop transport. Hierdoor kunnen klanten zonder hoge kosten een schilderij voor de hele muur bestellen. Een enorme keuze aan patronen betekent dat mensen die op zoek zijn naar grote wanddecoraties zeker het perfecte schilderij in een groter formaat zullen vinden.

Grote schilderijen voor de woonkamer, slaapkamer en andere kamers

Grote schilderijen zijn niet een decoratie voor elk appartement. Een dergelijke wanddecoratie is buitengewoon indrukwekkend, maar kan door zijn omvang het interieur overweldigen. Bij het kiezen van een modern groot schilderij is het de moeite waard om andere accessoires, zoals decoratieve accessoires of kleuren in het interieur, tot een minimum te beperken. Hierdoor zal het groot schilderij het dominante decoratieve motief zijn dat het interieur niet zal overweldigen met zijn formaat. Woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal - een grote foto op canvas is geschikt voor vrijwel elke kamer. In de woonkamer is een lege muur een geschikte plek, bijvoorbeeld boven de bank. Hierdoor wordt het groot schilderij goed belicht. Als we een eetkamer hebben die aansluit op de woonkamer, kan een groot schilderij dat de hele muur bedekt, op een van de muren naast de eettafel worden geplaatst. Hiermee kunt u de ruimte decoreren en de functionele indeling ervan benadrukken. Op kantoor is een vergaderruimte perfect om deze te decoreren met een groot schilderij. Dergelijke kamers zijn meestal smal en lang - een muurschildering vult de lege ruimte op de hele muur, waardoor het interieur effectief wordt versierd. In gangen en gangen hebben we vaak veel vrije ruimte aan de muren - het is de moeite waard om deze ruimte te gebruiken voor een groot schilderij dat het karakter van het interieur zal veranderen en een positieve eerste indruk zal creëren. In de slaapkamer zal een groot schilderij perfect boven het bed werken - zo'n decoratie zal een symbolische aanvulling zijn op de decoratie aan het hoofdeinde van het bed.

Grote schilderijen voor in de woonkamer

De woonkamer is de perfecte plek in ons huis om een heel groot schilderij te plaatsen. Het is meestal de grootste kamer, dus we hebben voldoende ruimte om wanddecoraties te plaatsen die de hele muur bedekken. Als we het interieur willen diversifiëren met een originele decoratie, kunnen we kiezen voor een groot schilderij op canvas in levendige kleuren. Een dergelijke decoratie zal ongetwijfeld het dominante leidmotief in het interieur worden. We kunnen kiezen voor een harmonieuze kleurafstemming of voor gedurfde, contrasterende kleurencombinaties in ons interieur. Onder de grote schilderijen hebben we niet alleen een grote verscheidenheid aan kleuren, maar ook thema's. Bij bimago omvatten grote schilderijen: prachtige landschappen met plaatsen van over de hele wereld, verbluffende panorama's van de mooiste metropolen en abstracte grote schilderijen in unieke kleuren. Een groot schilderij voor de woonkamer met jouw favoriete thema zorgt voor een modern en origineel interieur.

Een groot schilderij voor de slaapkamer

Vaak is de slaapkamer verbonden met een kleedkamer. Om deze reden is de ruimte voor interieurdecoratie beperkt. Minimalisme in het aantal accessoires zal een positieve invloed hebben op zowel de uitstraling van het interieur als ons welzijn. Een groot schilderij aan de slaapkamermuur is enorm indrukwekkend en kan dus het enige decoratieve en kleuraccent in het interieur zijn. Het elegante patroon in ingetogen kleuren vormt een aanvulling op het interieurontwerp in elke stijl. Een groot schilderij op canvas kan bijvoorbeeld boven het hoofdeinde van een bed worden gehangen, waardoor het centrale punt in de kamer wordt benadrukt. Wij nodigen u uit om te profiteren van ons nieuwe aanbod van grote opvouwbare foto's - wanddecoraties voor mensen die op zoek zijn naar originele oplossingen bij de inrichting van hun appartement of kantoor.

Grote schilderijen in XXL-formaat zijn een echte revolutie in de moderne interieurdecoratie! De lichte en stabiele structuur, het uitzonderlijk grote formaat van grote schilderijen en de innovatieve manier van zelfmontage van schilderijen maken deze oplossing uniek, verrassend functioneel en effectief! Grote schilderijen van bimago worden aangeboden in verschillende maten - tot 270 cm breed. Grote schilderijen zullen uitstekend werken als sterk decoratief accent in appartementen in loftstijl of interieurs met hoge plafonds (bijvoorbeeld woonhuizen)

Schilderijen groot

Spectaculaire interieurdecoraties, die worden gekenmerkt door XXL schilderij met indrukwekkende kleurintensiteit en hoogwaardige print op canvas, zullen zich uitstekend presenteren in ruime interieurs. Dergelijke wanddecoratie zorgt voor een unieke sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Liefhebbers van abstracte kunst, stadspanorama's, kunstafdrukken met stillevens of landschapsschilderijen kunnen ook grote foto's met hun favoriete motieven vinden in de bimago gallery. Dankzij de foto's op groot formaat creëer je een unieke sfeer die je interieur een bijzonder karakter geeft.
In de bimago galerij vind je foto afdrukken groot formaat, de grootste foto is 170x85 cm. Om een veilig transport te kunnen garanderen wordt de foto in meerdere delen bij u thuisbezorgd zodat u deze zelf kunt opvouwen. Het geleverde product bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een basis, d.w.z. gemaakt van goed voorbereide plastic vellen die op de achterkant van de afbeelding kunnen worden gevouwen.
 • Een canvas met een decoratief printpatroon dat op het bord wordt geplaatst.
 • Een handleiding die je stap voor stap laat zien hoe je de groot formaat schilderijen in elkaar zet.

De onafhankelijke montage van de afbeelding XXL zorgt voor een veilig en goedkoop transport. Daarom kunnen onze klanten een grootformaat foto voor de hele wand bestellen zonder buitensporige kosten te rekenen. Dankzij de enorme keuze aan afbeeldingspatronen, zal iedereen die op zoek is naar oversized afbeeldingen vinden wat hij zoekt.


Mooie grote schilderijen

Een decoratie met grote afbeeldingen past niet in elk interieur. Deze wanddecoratie is ongelooflijk opmerkelijk en effectief, maar kan met zijn formaat de kamer overweldigen. Kies je nu voor grote afbeeldingen, dan is het raadzaam om de overige versieringen, zoals decoratieve accessoires of kleuren in de kamer, tot een minimum te beperken. Hierdoor wordt het XXL schilderij het dominante hoofdmotief dat de ruimte niet overspoelt met zijn grootte. In de woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal - kunstafdrukken op canvas op groot formaat passen in bijna elke ruimte.

 • Een ideale plek om een XXL canvas in de woonkamer op te hangen is een grote, lege muur, b.v. B. achter de bank.
 • In een eetkamer die is geïntegreerd met de woonkamer, raden we XXL canvas schilderijen aan, opgehangen aan de muur boven de eettafel. Dit geeft u de mogelijkheid om een foto op groot formaat te gebruiken met behoud van de functionaliteit van de kamers.
 • Op kantoor is een vergaderruimte ideaal om deze te decoreren met een foto op groot formaat. Dergelijke kamers zijn meestal smal en lang - een muurschildering vult de lege ruimte op de muren en geeft de kamer een effectieve uitstraling.
 • Foyers en gangen hebben vaak veel vrije ruimte op de muren - hier is het raadzaam om grote schilderijen in XXL-formaat te gebruiken, die het karakter van deze kamers veranderen en een positieve eerste indruk creëren.
 • In de slaapkamer zal een grote foto boven het bed geweldig staan - zo'n imposante wanddecoratie boven het hoofdeinde van het bed geeft je slaapkamer een elegante en luxe uitstraling.

Schilderij XL

Een woonkamer, en vooral een ruime, is een ideale ruimte om grote schilderijen op te hangen. Woonkamers zijn meestal kamers met de grootste vierkante meter, zodat er een overeenkomstig groot oppervlak beschikbaar is voor decoratie.
Als we ons interieur willen verfraaien met originele decoraties, kunnen we kiezen voor grote foto op canvas groot met een abstracte print en levendige kleurintensiteit. Dit type interieurdecoratie zal ongetwijfeld een uitstekende rode draad zijn in het interieur. We kunnen kiezen voor een harmonieus kleurenspel of voor iets gedurfdere, contrastrijke kleurencombinaties. Onder de grootformaat foto's hebben we niet alleen een enorme keuze aan kleuren, maar ook een verscheidenheid aan thema's. Bij bimago zijn er grote foto's op canvas met onder andere prachtige landschapsschilderijen met plaatsen van over de hele wereld, adembenemende panoramafoto's met de mooiste metropolen en abstracte patronen in een unieke kleurtint. Grote XXL schilderijen in de woonkamer, die uw favoriete onderwerp behandelen, creëren een moderne en unieke opstelling in uw kamers.

Grote schilderijen slaapkamer

Een slaapkamer is vaak verbonden met de garderobe, waardoor er maar beperkt ruimte beschikbaar is voor kamerdecoratie. Minimalisme in de hoeveelheid versieringen heeft een positief effect, zowel op de uitstraling van onze kamers als op ons algemeen welzijn. Een grote XXL schilderij op de slaapkamermuur is zeer effectief, dus het is voldoende als het enige decoratieve element in de kamer. Elegante patronen in gedempte tinten maken interieur-arrangementen in elke stijl mogelijk. Canvas prints XXL zwart-wit passen perfect in een slaapkamer, waar ook in de kleurkeuze een rustige sfeer moet heersen. Je kunt bijvoorbeeld grote canvas prints aan de muur hangen boven het hoofdbed plaatsen, waarbij het centrale punt in de kamer optimaal wordt belicht.
Aarzel niet en ontdek ons nieuwe assortiment met XXL canvas - een unieke wanddecoratie voor iedereen die speciale arrangementen wil voor zijn eigen appartement of kantoor.

Grote moderne schilderijen

Als je een spectaculaire interieurdecoratie wilt, zal een groot schilderij met een zeer groot formaat, geweldige kleuren en een opvallend patroon gedrukt op canvas zeker zo'n decoratie zijn. Zo'n product maakt de inrichting van uw woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal tot een unieke decoratie. In de bimago galerij kunnen liefhebbers van moderne abstracties, stadspanorama's, maar ook klassieke reproducties, stillevens en landschappen een groot schilderij vinden met hun favoriete motief. Dankzij grote schilderijen kun je een geweldig interieurontwerp creëren dat het een uniek karakter geeft. In de bimago galerie worden schilderijen in grote afmetingen op canvas gedrukt, de grootste is 170 bij 85 cm. Om een veilig transport te garanderen, is het schilderij opgebouwd uit meerdere onderdelen en wordt het door de klant zelf in elkaar gezet. Het geleverde product bestaat uit:

 • Basissen, d.w.z. goed voorbereide plastic elementen waaruit het canvas bestaat.
 • Canvas met een gedrukt decoratief patroon dat op het bord wordt geplaatst.
 • Een handleiding die laat zien hoe je de onderdelen in elkaar zet om stap voor stap een grote afbeelding te maken.
 • De oplossing van het zelf monteren van XXL schilderijen zorgt voor veilig en goedkoop transport. Hierdoor kunnen klanten zonder hoge kosten een schilderij voor de hele muur bestellen. Een enorme keuze aan patronen betekent dat mensen die op zoek zijn naar grote wanddecoraties zeker het perfecte schilderij in een groter formaat zullen vinden.

Grote schilderijen voor de woonkamer, slaapkamer en andere kamers

Grote schilderijen zijn niet een decoratie voor elk appartement. Een dergelijke wanddecoratie is buitengewoon indrukwekkend, maar kan door zijn omvang het interieur overweldigen. Bij het kiezen van een modern groot schilderij is het de moeite waard om andere accessoires, zoals decoratieve accessoires of kleuren in het interieur, tot een minimum te beperken. Hierdoor zal het groot schilderij het dominante decoratieve motief zijn dat het interieur niet zal overweldigen met zijn formaat. Woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal - een grote foto op canvas is geschikt voor vrijwel elke kamer. In de woonkamer is een lege muur een geschikte plek, bijvoorbeeld boven de bank. Hierdoor wordt het groot schilderij goed belicht. Als we een eetkamer hebben die aansluit op de woonkamer, kan een groot schilderij dat de hele muur bedekt, op een van de muren naast de eettafel worden geplaatst. Hiermee kunt u de ruimte decoreren en de functionele indeling ervan benadrukken. Op kantoor is een vergaderruimte perfect om deze te decoreren met een groot schilderij. Dergelijke kamers zijn meestal smal en lang - een muurschildering vult de lege ruimte op de hele muur, waardoor het interieur effectief wordt versierd. In gangen en gangen hebben we vaak veel vrije ruimte aan de muren - het is de moeite waard om deze ruimte te gebruiken voor een groot schilderij dat het karakter van het interieur zal veranderen en een positieve eerste indruk zal creëren. In de slaapkamer zal een groot schilderij perfect boven het bed werken - zo'n decoratie zal een symbolische aanvulling zijn op de decoratie aan het hoofdeinde van het bed.

Grote schilderijen voor in de woonkamer

De woonkamer is de perfecte plek in ons huis om een heel groot schilderij te plaatsen. Het is meestal de grootste kamer, dus we hebben voldoende ruimte om wanddecoraties te plaatsen die de hele muur bedekken. Als we het interieur willen diversifiëren met een originele decoratie, kunnen we kiezen voor een groot schilderij op canvas in levendige kleuren. Een dergelijke decoratie zal ongetwijfeld het dominante leidmotief in het interieur worden. We kunnen kiezen voor een harmonieuze kleurafstemming of voor gedurfde, contrasterende kleurencombinaties in ons interieur. Onder de grote schilderijen hebben we niet alleen een grote verscheidenheid aan kleuren, maar ook thema's. Bij bimago omvatten grote schilderijen: prachtige landschappen met plaatsen van over de hele wereld, verbluffende panorama's van de mooiste metropolen en abstracte grote schilderijen in unieke kleuren. Een groot schilderij voor de woonkamer met jouw favoriete thema zorgt voor een modern en origineel interieur.

Een groot schilderij voor de slaapkamer

Vaak is de slaapkamer verbonden met een kleedkamer. Om deze reden is de ruimte voor interieurdecoratie beperkt. Minimalisme in het aantal accessoires zal een positieve invloed hebben op zowel de uitstraling van het interieur als ons welzijn. Een groot schilderij aan de slaapkamermuur is enorm indrukwekkend en kan dus het enige decoratieve en kleuraccent in het interieur zijn. Het elegante patroon in ingetogen kleuren vormt een aanvulling op het interieurontwerp in elke stijl. Een groot schilderij op canvas kan bijvoorbeeld boven het hoofdeinde van een bed worden gehangen, waardoor het centrale punt in de kamer wordt benadrukt. Wij nodigen u uit om te profiteren van ons nieuwe aanbod van grote opvouwbare foto's - wanddecoraties voor mensen die op zoek zijn naar originele oplossingen bij de inrichting van hun appartement of kantoor.