inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang seizoenen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Plant Fans
vanaf
€ 59,48
Behang Spring Beauty
vanaf
€ 59,48
Behang Rustle of Heat
vanaf
€ 59,48
Behang Evening Blue
vanaf
€ 59,48
Behang Bouquets
vanaf
€ 59,48
Behang Balanced Green
vanaf
€ 59,48
Behang Spring Green
vanaf
€ 59,48
Behang Flowery Wealth
vanaf
€ 59,48
Behang South Wind
vanaf
€ 59,48
Behang Dynamic Nature
vanaf
€ 59,48
Behang Blue Orient
vanaf
€ 59,48
Behang Tangled Herbs
vanaf
€ 59,48
Behang Herbal Garden
vanaf
€ 59,48
Behang Lemon Garden
vanaf
€ 59,48
Behang Green Madness
vanaf
€ 59,48
Behang Tropical Flora
vanaf
€ 59,48
Behang Colored Sound
vanaf
€ 59,48
Behang Shiny Nature
vanaf
€ 59,48
Behang Forest Dance
vanaf
€ 59,48
Behang Sorted Nature
vanaf
€ 59,48
  1. 1
  2. 2
Elke periode van het jaar heeft zijn eigen specificiteit, die je in je interieur kunt markeren dankzij behang met seizoenen van bimago! Seizoenen behang zijn universele interieuraccessoires waarmee je de kamer kunt vullen met de frisheid van de lentenatuur, herfstmijmer of de hete bries van de zomer! Vier seizoenenbehang in intense kleuren zal je ruimte opvrolijken, terwijl behang in ingetogen kleuren er elegantie aan zal toevoegen.

Vier seizoenen behang

Ben je op zoek naar iets unieks voor je interieur? In dat geval moet uw aandacht worden gevestigd op het behang van de seizoenen. Dit zijn zeer effectieve wanddecoraties, waardoor je de opstelling zonder veel moeite volledig kunt veranderen. We zijn er zeker van dat je de voorstellen uit de bimago-collectie leuk zult vinden. We bieden seizoensbehang op vliesstof, die zich onderscheiden door hun stevigheid en weerstand tegen uitrekken en krimpen. Elk beschikbaar patroon kan indien nodig ook in een zelfklevende versie besteld worden. Wij geven u de mogelijkheid om de bestelling volledig aan uw wensen te laten voldoen. Houd er rekening mee dat alle vier seizoenen behang op rollen wordt verkocht. Ze worden gekenmerkt door een herhaalbaar patroon en zijn gemaakt met behulp van Full HD-printtechnologie. U kunt er zeker van zijn dat u niet teleurgesteld zult zijn in hun kwaliteit.


 

Seizoensbehang voor aan de muur

De categorie behang van de vier seizoenen verbergt unieke patronen die op veel manieren kunnen worden gebruikt. Onder hen zijn er motieven die perfect zijn voor de woonkamer, maar ook voor de eetkamer, slaapkamer of thuiskantoor. Bovendien zijn vier seizoenen wallpapers zo elegant dat ze met succes kunnen worden gebruikt om muren op openbare plaatsen te versieren. Het is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld een café of restaurant, receptie, SPA-centrum of pension. Seizoensgebonden achtergronden zullen indruk maken op iedereen die ernaar kijkt. Ze zijn verfijnd tot in de kleinste details en tegelijkertijd duurzaam. Ons seizoensbehang voor aan de muur is bestand tegen UV-stralen, dus niets staat een plaatsing in zonnige kamers in de weg. Je kunt de decoraties besteld in bimago gemakkelijk matchen met klassieke en modernere interieurs. Vier seizoenen behang is een uniek onderdeel van het bimago assortiment, dat zorgvuldig geselecteerde en stijlvolle patronen bevat.

Botanische motieven op seizoensbehang

Een van de meest populaire en tegelijkertijd meest universele motieven die op verschillende soorten interieuraccessoires voorkomen, is de natuur. Het verrukt met zijn diversiteit en verandert van gezicht met de komst van het volgende seizoen. Daarom mogen accessoires met een botanisch motief niet ontbreken in het aanbod van bimago. Seizoensbehang is een unieke decoratie voor elk interieur. Het zal perfect zijn, zowel in ruimtes die zijn ingericht in een klassieke als moderne stijl. Vier seizoenen behang is universeel en tijdloos. Dankzij hen kunt u een arrangement maken dat jarenlang zal genieten van zijn uiterlijk. Vier seizoenen van het jaar behang is een uniek product waarmee je snel en eenvoudig je interieur kunt veranderen. De kleuren die passen bij de inrichtingsstijl en het thema dat u het meest na aan het hart ligt, geven het appartement een individueel en uniek karakter!

Arrangementen met seizoensbehang

Een extreem breed scala aan producten, zoals seizoensbehang in bimago, stelt u in staat om het arrangement van uw dromen te creëren. Door het juiste thema, kleuren en behangmateriaal te kiezen, kunt u de decoratie perfect afstemmen, niet alleen op uw eigen smaak, maar vooral op de omstandigheden van de kamer. We hebben vier seizoenen behang in subtiele en ingetogen kleuren die perfect zijn voor kamers die zijn ingericht in een romantische en vrouwelijke stijl. We hebben ook vier seizoenen behang met iets meer exotische thema's. Mooie palmbladeren op behang, monstera of strelitzia behang brengen de sfeer van een echte jungle in je interieur! Het aanbod omvat ook vier seizoenen behang in aardse kleuren die de boho-sfeer perfect benadrukken, evenals behang op een zwarte achtergrond, die met succes kan worden gebruikt in glamour- of art-deco-interieurs. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met het aanbod van vier seizoenen behang op bimago!