inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Muurschilderingen met opschrift

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 12
Afbeeldingen met bijschriften zijn al jaren onverminderd populair. Ze zijn delicaat en minimalistisch. Ze kunnen niet alleen een subtiele interieurdecoratie zijn, maar ook de waarden van het huishouden bepalen. Foto's met opschriften over het gezin en het huis kunnen in de familiefotogalerij worden geïntegreerd. Decoraties van dit type zijn ideaal voor liefhebbers van Scandinavische en moderne stijl. Onze tip: deze schilderijen zien er geweldig uit als ze naast elkaar worden opgehangen.

Schilderijen met inscripties - moderne schilderijen op canvas

De nieuwe bimago-collectie omvat originele typografische schilderijen die perfect zijn voor interieurdecoratie. Foto's met opschrift zijn unieke grafische creaties die een interessant alternatief vormen voor standaard wanddecoraties. Dus als u op zoek bent naar unieke ideeën voor de inrichting van uw appartement, dan bent u hier aan het juiste adres! Bij bimago bieden we een ruime keuze aan afbeeldingen met verschillende teksten, citaten en populaire slogans. Ons aanbod omvat ook talrijke schilderijen met inscripties in het Engels met slogans zoals: "Leef eenvoudig", "Have a nice day" of een eenvoudige "Goedemorgen", die dankzij het artistieke grafische ontwerp een buitengewoon decoratief element worden. Foto's met inscripties in de vorm van prints op canvas zullen het hele arrangement verrijken en elk interieur snel en effectief veranderen. Wij nodigen u uit om ons aanbod moderne en inspirerende schilderijen met inscripties op canvas te bekijken!


 

Motiverende teksten, quotes en slogans als originele interieurdecoratie

Ieder van ons heeft soms een behoorlijke dosis motivatie nodig die ons in staat stelt de uitdagingen aan te gaan die de moderne wereld ons voorlegt, een motivatie die ons zal helpen met nieuwe energie vooruit te gaan. Bij bimago voldoen we aan deze verwachtingen en presenteren we een nieuwe collectie van onze schilderijen met inscripties. Motiverende muurafbeeldingen zijn een ideale decoratieve oplossing voor iedereen die de impuls mist om zijn dromen of lang uitgestelde plannen waar te maken. "Ja, dat kan", "Zo niet nu, wanneer dan?", "Het is een nieuwe dag" zijn slechts enkele voorbeelden van slogans die je op onze canvasprints tegenkomt. Dergelijke schilderijen met Engelse inscripties hebben naast hun motiverende functie ook een belangrijke decoratieve functie. Afbeeldingen met spreuken of vakkundig verwerkt in het geheel geven het geheel karakter en maken het mogelijk om elk interieur te personaliseren. Een motiverend schilderij zal een inspirerende decoratie zijn die ons, dankzij de boodschap, zal motiveren om actie te ondernemen en tegelijkertijd de ruimte om ons heen zal verfraaien.

Schilderijen met opschriften voor de keuken, woonkamer en slaapkamer

Wanddecoraties met teksten, quotes of populaire slogans zijn een moderne oplossing voor de aankleding van je appartement. Foto's met inscripties zijn een geweldig idee om de keuken, woonkamer of slaapkamer te verlevendigen. Het beeld van home sweet home weerspiegelt volledig de associatie met thuis als een plek waar ieder van ons zich thuis wil voelen. Afbeeldingen met opschriften voor de keuken en afbeeldingen met opschriften voor de woonkamer die beschikbaar zijn in de nieuwe bimago collectie bieden interessante decoratieve mogelijkheden voor elke kamer in het appartement.

Een schilderij met een inscriptie - universele interieurdecoratie

Weet u niet helemaal zeker waar de afbeelding met het opschrift past? We zijn er vrijwel zeker van dat u er binnen enkele ogenblikken een geschikte plek voor zult vinden. Dit is een uiterst universeel decoratief element dat elk arrangement perfect zal aanvullen - zowel vintage als veel moderner. Als u gedetailleerd door onze collectie bladert, komt u afbeeldingen tegen met opschriften voor de keuken, de woonkamer, de slaapkamer van u of uw kind of zelfs de hal. Onze voorstellen zullen niet alleen geweldig werken in huizen. Afbeeldingen met inscripties zijn ook geschikt voor cafés, restaurants, schoonheidssalons en vele andere plaatsen. Hiermee wordt het inrichten van een stijlvol interieur veel eenvoudiger! Kies ondertitels voor afbeeldingen en kijk hoeveel mogelijkheden ze je bieden.

Bijschriften schilderijen

De bimago biedt een ruime keuze aan originele wanddecoraties: afbeeldingen van harten met inscripties, motiverende zinnen, grappige berichten of bekende citaten. Onze collectie is zo uitgebreid dat u zeker iets voor uzelf zult uitkiezen. Vooral keukenfoto's met inscripties zijn populair - je kunt gemakkelijk een geschikte plek vinden om ze goed weer te geven. Maar met onze decoraties fleur je ook andere delen van je huis op. Blader door schilderijen met inscripties voor de hal en andere kamers. Misschien inspireren ze je om veranderingen aan te brengen die niet in je plannen zaten. Een foto met een inscriptie is een betrouwbare manier om uw interieur eenvoudig te transformeren, zonder uw huisbudget te belasten. Het zal uw interessante smaak en creativiteit benadrukken. Vind je schilderijen met inscripties over familie niet origineel genoeg en heb je iets creatievers nodig? Wij hebben hem zeker in bimago! De categorie afbeeldingen met bijschriften is een van de meest uitgebreide. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de door u bestelde decoratie bijvoorbeeld bij uw vrienden thuis terugvindt. Kijk hoe uniek keukenfoto's met inscripties en alle anderen zijn!