inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Religieuze beelden

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sistine Madonna (fragment)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Madonna on a Chair
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Angelic Blow (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Touch of God
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij God's Finger
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Angelic Sweetness
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Love Breeze
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Angel of Peace
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Angelic Happiness
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Laughing Cherubs
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Angels Relaxation
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Angelic Duet
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Schepping van Adam
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Engeltje aan het slapen
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Engeltjes
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Engel speelt luit
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij De eerste kus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Engelen van Raffaello
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Agnus Dei
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Maagd Maria met Kind
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
Religieuze schilderijen en heilige schilderijen zijn unieke interieurdecoraties die naast hun esthetische waarden ook een spirituele dimensie hebben. Op bimago vind je moderne religieuze schilderijen die perfect passen bij zowel klassieke als iets modernere interieurs. Een breed scala aan formaten zorgt ervoor dat de heilige schilderijen in elke kamer passen, ongeacht de grootte. Het schilderij Maria met spirituele kracht zal perfect staan ​​voor aan de muur in een woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en thuiskantoor.

Moderne religieuze schilderijen

Voor sommigen zijn religieuze schilderijen een essentieel onderdeel van de woninginrichting. Voor deze mensen is er een speciale collectie gemaakt in de bimago galerij, namelijk Sacred Art. Het bevat moderne religieuze schilderijen die elk interieur met succes zullen decoreren. In deze categorie vind je zowel canvas prints als handgeschilderde schilderijen. Elk van de ontwerpen kan worden besteld in de gepatenteerde Premium Print-techniek. Het bestaat uit het aanbrengen van een kleurloze vernis, waardoor het effect wordt gecreëerd zoals in schilderijen geschilderd met olieverf. Als we om klassieke decoraties geven, dan is zo'n foto perfect. De collectie bevat ook moderne ontwerpen die perfect zijn voor minimalistische interieurarrangementen. Het is de moeite waard eraan te denken dat elk schilderij in verschillende maten verkrijgbaar is, waardoor het gemakkelijk is om er een plekje voor te vinden in ons huis. We nodigen je uit om de Sacred Art-collectie te bekijken in de bimago-galerij, waar je prachtige schilderijen kunt vinden met engelen, Maria en Jezus.


 

Religieuze schilderijen - een geweldig decoratie- en cadeau-idee

Religieuze schilderijen in de bimago galerij zijn decoraties voor mensen die op zoek zijn naar een originele decoratie voor hun huis. Onder de patronen vind je afbeeldingen van Maria met de baby, die zijn geïnspireerd op iconen en traditionele religieuze afbeeldingen. Geweldige kleuren zorgen ervoor dat deze decoratie niet alleen de kamer siert, maar er ook prachtige kleuren aan toevoegt. Als je van schilderijen met engelen houdt, vind je in deze collectie zowel moderne als meer klassieke patronen met dit motief. "Angel of Peace" is een verticaal georiënteerde canvas print die er geweldig uitziet in een elegante woonkamer of slaapkamer. Onder de schilderijen met engelen bevonden zich ook reproducties van heilige kunst, zoals fresco's uit de Sixtijnse Kapel of werken van Raphael Santi. Zo'n foto is ook een ideaal geschenk voor het kopen van een nieuw appartement of een bruiloft. Als iemand op zoek is naar een originele wanddecoratie, raden we het patroon "Agnus Dei" aan, dat is geïnspireerd op kleurrijke glas-in-loodramen. Decoratie in prachtige kleuren zal iedereen die het ziet zeker bekoren. We raden ook religieuze schilderijen van de bimago-galerij aan als cadeau voor een doop, communie of andere gelegenheid. Het originele ontwerp en de hoge kwaliteit maken het tot een geslaagd cadeau voor een geliefde.

Interieurontwerp met religieuze schilderijen

Zelfs als we moderne interieurs hebben, staat niets in de weg om ze te decoreren met een religieuze afbeelding. Momenteel kun je een grote selectie moderne schilderijen vinden met Maria met de baby of heiligen. Als voor iemand zo'n foto een essentieel onderdeel van het interieurontwerp is, raden we bimago-patronen met heiligen of engelen aan. Zo'n versiering zal een interessant alternatief zijn voor het kruis. Een goed belichte afbeelding zal niet alleen een favoriet religieus thema in ons interieur introduceren, maar het ook met succes decoreren met prachtige kleuren. Moderne religieuze schilderijen op bimago zijn extreem effectief en stijlvol, dus het is de moeite waard om ze goed in de kamer te laten zien. In de woonkamer passen ze perfect boven de open haard of bank. Als we een meerdelig schilderij of een patroon met een horizontale oriëntatie bestellen, kunnen we er met succes een gang of hal mee decoreren. Als we religieuze schilderijen op een traditionele plek willen hangen, bij de deur van het appartement of de kamer, raden we aan een patroon in een kleiner formaat te kiezen.

Mooie collecties met schilderijen en andere decoraties in bimago

Moderne religieuze schilderijen is een van de vele collecties in de bimago galerij. In onze winkel vind je prints op canvas en handgeschilderde schilderijen met bijna elk thema. Bloemen, landschappen, abstracties of speciale patronen voor een kinderkamer zijn slechts enkele van de vele decoraties die beschikbaar zijn in onze galerij. Een enorme selectie en soorten decoraties stellen u in staat om elk interieur in uw appartement of kantoor te decoreren met bimago producten. Bimago-producten zijn ook een geweldig cadeau-idee voor een geliefde. Een foto van een heilige communie of een handgeschilderd landschap voor pasgetrouwden - je vindt hier veel cadeau-inspiratie voor elke gelegenheid. Voor liefhebbers van praktische decoraties raden we kamerschermen aan die uiterst functioneel zijn in studio's, dokters- of schoonheidssalons. Blijf op de hoogte van ons en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe producten in onze winkel en aantrekkelijke aanbiedingen. Wij nodigen u uit in de bimago galerij - een plek waar u enkele duizenden originele decoraties voor elk interieur kunt vinden.