inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Keukenschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
De open keuken is een populaire en gewilde oplossing. Soms willen we echter de keukenruimte scheiden van de rustruimte, een vervanging voor een schoolbank of kantoor creëren met een elegante achtergrond voor videoconferenties of de gerechten op tafel beschermen tegen de ogen van gasten! Voor dit doel zijn moderne keukenschermen van bimago gemaakt! Je vindt een keukenscherm in verschillende stijlen, designs, 3 en 5 stuks, zodat je het perfecte kamerscherm voor jouw keuken vindt. Kamerschermen zijn decoraties op maat van jouw behoeften!

Keukenscherm

Open flats zijn al jaren erg populair, maar er zijn situaties waarin een beetje privacy nodig is en er geen scheidingswand is die individuele functionele zones scheidt. Gelukkig komt het praktische en uiterst esthetische keukenscherm uit het aanbod van bimago goed van pas. Zo'n lichte, houten scheidingswand is gemakkelijk overal en altijd te plaatsen, zodat je hem altijd en overal kunt gebruiken. Dankzij de schermen kunt u de keukenpuinhoop verbergen voor de ogen van onverwachte gasten, de keuken scheiden van de eetkamer of de kitchenette scheiden van de woonkamer. Het zal ook goed werken als u een culinaire verrassing voor uw dierbaren wilt bereiden en zich wilt concentreren op koken of bakken zonder extra gezelschap.

lees meer beschrijving verbergen

Moderne schermen in de keuken

Moderne houten schermen in de keuken zullen iedereen aanspreken die zich richt op oplossingen in hun huis, waarbij de hoogste functionaliteit wordt gecombineerd met uitzonderlijke esthetiek. De muren die bimago aanbiedt, zijn met veel zorg en aandacht voor detail gemaakt, waardoor ze niet alleen een praktische afscheiding zullen zijn, maar ook een uitstekende decoratie. U kunt keukenschermen kiezen die bestaan ​​uit 3 of 5 elementen, versierd met interessante afbeeldingen aan een of beide zijden, en ook met prikbordfunctie. Als het om motieven gaat, is de enige beperking de verbeeldingskracht van de gezinsleden. Afhankelijk van de voorkeuren en stijl van de kamer, kun je muren ophangen met een bloemenpatroon, een abstracte compositie of een interessant landschap. Een keukenscherm met een patroon van stenen of houten planken zal ook werken in loft-, rustieke en vintage kamers. De meest universele oplossing zijn echter muren met afbeeldingen die verwijzen naar eten en andere decoraties in de kamer, zoals afbeeldingen met fruit.