inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Modieuze posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Relax and Wine [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Des robes dans la nuit
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Stylish Cranes [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Retro Car [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Geometry of Art [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Colorful Rally [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Oriental Peacock [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Oriental Pumpkin [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Fish of Luck [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Pink Water Lilies [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Utagawa Hiroshige
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Asian King [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Blue Wave [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Orange Suns [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Rain on the Bridge
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Ōgiya no uchi Hanaōgi
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Pheasant and Pine
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Mystical Bird
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Sea of Japan [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Swallows in Flight [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 19
  5. 36
Is je woonkamer gezellig, het kleuridee werkte perfect, de meubels passen perfect? Hoog tijd om ook je muren tot leven te brengen! Modieuze posters van bimago zijn een collectie posters voor de woonkamer, waarmee je de perfecte, decoratieve accenten kunt kiezen. Modieuze posters voor de woonkamer zijn ontworpen om individueel op te hangen of in de vorm van een gepersonaliseerde galerij met een gemeenschappelijk thema. Onder de posterontwerpen vind je Scandinavische, minimalistische, plant-, dier- en typografische motieven.

Posters modieus in elegante lijsten

Heb je er ooit aan gedacht om van je huis een echte kunstgalerie te maken? Op een plek waar iedereen graag naar toe wil om even naar je wandcollectie te kunnen kijken? Of misschien wilt u gewoon uw eigen intieme hoek creëren waar u naar believen in alle rust kunt contempleren? Als je een van deze vragen met ja hebt beantwoord, dan is onze serie modieuze posters echt iets voor jou! Verfraai uw interieur met moderne en designerpatronen . Geef jezelf en je muren een cadeau in de vorm van unieke decoraties. Ben je de verveling en herhaling zat? Bimago biedt u voor elke kamer interessante en modieuze oplossingen. Dankzij hun verzadigde en scherpe kleuren zullen de posters de aandacht trekken van elke toeschouwer en in combinatie met een licht interieur creëren ze een unieke ervaring.

lees meer beschrijving verbergen

Interessante posters en modieuze ontwerpen

Bent u op zoek naar iets ongewoons? Iets dat je zal intrigeren en inspireren? Een collectie modieuze stijlen van bimago betekent interessante onderwerpen en originele oplossingen die speciaal voor uw behoeften zijn gemaakt. Posters kunnen vele vormen aannemen - etnische, vintage of noire-motieven. Daarnaast bieden we werken aan in meer monochrome of pastelkleuren, zodat iedereen iets voor zichzelf vindt. De intrigerende composities maken elk product saai. Interessante posters zijn wat ons betreft perfect voor een woon- of slaapkamer. Ze zijn ook perfect voor retro of modernistische interieurs en worden omringd door geurige bloemen. Heeft u een probleem met het kiezen van de enige? Kies er een paar en er wordt een charmant drieluik gemaakt dat aan de meest veeleisende mensen zal voldoen. Er zijn geen slechte keuzes met het bimago-aanbod, ze zijn gewoon onvervuld. Modieuze stijlen zijn in opkomst!