inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang eetkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Detail Wave
vanaf
€ 42,99
Behang Shiny Boards
vanaf
€ 64,99
Behang Plant Sepia
vanaf
€ 42,99
Behang Four Leaves
vanaf
€ 42,99
Behang Stains
vanaf
€ 42,99
Behang Grey Ornaments
vanaf
€ 42,99
Behang Spoons
vanaf
€ 64,99
Behang Tree rings
vanaf
€ 42,99
Behang Gray eminence
vanaf
€ 42,99
Behang White domino
vanaf
€ 42,99
Behang Creamy wall
vanaf
€ 42,99
Behang Old Vineyard
vanaf
€ 64,99
Behang Grey Style
vanaf
€ 64,99
Behang Wooden Cover
vanaf
€ 64,99
Behang Urban Pattern
vanaf
€ 64,99
Behang Metal Alliance
vanaf
€ 64,99
Behang Rainbow bricks
vanaf
€ 42,99
Behang Magic Knot
vanaf
€ 42,99
Behang Coffee rest
vanaf
€ 42,99
Behang Chocolate rest
vanaf
€ 42,99
Behang Amber wall
vanaf
€ 42,99
Behang Cold stone
vanaf
€ 64,99
Behang Stone wall II
vanaf
€ 42,99
Behang Peach mosaic
vanaf
€ 42,99
Behang Marble puzzle
vanaf
€ 64,99
  1. 1
  2. 2
De eetkamer is een ruimte waar vaak veel hart wordt gestoken in de inrichting. Een van de ideeën voor een origineel decor dat de gasten zal bekoren en de tijd die wordt besteed aan praten en eten aangenamer zal maken, is behang voor de eetkamer. Originele decoraties met boomringen, behang in de eetkamer geïnspireerd op natuurlijke materialen - zoals marmer en hout, of kleurrijke mozaïeken zorgen voor een spectaculair effect zonder dat renovatie nodig is. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden van bimago eetkamerbehang!

Behang voor de eetkamer

Een stijlvolle eetkamer is altijd een ruimte die we willen laten zien. Ongeacht welke stijl we leuk vinden, creativiteit, originaliteit, ruimte en decorelementen, dit alles vormt de showcase van ons huis en onszelf. Niet alleen voor gasten. Als de sfeer die wordt gecreëerd door de inrichting van de eetkamer passend is, zal onze stemming verbeteren zodra we zo'n kamer binnenkomen. In de prachtig ingerichte woonkamer met eetfunctie kunt u heerlijk ontspannen en tijd doorbrengen met vrienden. Wat moet er gebeuren om onze decoratie stijlvol, maar ambitieus en nooit saai te maken? Hoe creëer je een droomeetkamer? U overweegt een Bimago eetkamerbehang.

Laat meer zien Laat minder zien

Als je waarde hecht aan stijlvolle en duurzame oplossingen, kies dan voor een modern behang voor de eetkamer. Moderne wanddecoraties bieden geweldige arrangementen. U hoeft het niet op de hele kamer aan te brengen - plaats gewoon een vel behang op een van de muren of plaats de fragmenten vakkundig op één oppervlak. Verf de rest van de kamermuren met de verf van uw keuze die bij het behang past. Op deze eenvoudige manier kunt u een echt spectaculair effect bereiken. Het decoratieve motief van het eetkamerbehang zal de aandacht van de gasten trekken en zal de centrale versiering worden waarvoor u gewoon een eenvoudige hoeft te kiezen. Verrijk uw interieur dankzij de verbazingwekkende schikkingsmogelijkheden die het behang in de eetkamer biedt. Of u nu een opknapbeurt plant of een nieuw pand, een nieuwe rol behang aan de muur is het perfecte startpunt. Eetkamerbehang is een geweldige manier om te pronken met je persoonlijke smaak of decor dat past bij je nieuwe of opgefriste meubels. Vind je jouw interieur te kleurloos? Voeg een contrast toe aan het sterke, opvallende turkooise of blauwe behang. Heeft u wat meer rust nodig in uw voorkamer? Zilver of grijs zal het werk doen. Een stijlvol accent op de muur met een interessant behang helpt je om een ​​unieke en persoonlijke look te creëren. De woonkamer is waar het gezin samenkomt en herinneringen creëert. Deze leuke momenten geef je een leuke achtergrond met kleurrijk behang in je woonkamer. Behang in de woonkamer werkt het beste als het in harmonie is met het karakter en de sfeer van het interieur. Als uw salon formeler is, past crème, beige of bruin er goed bij. Een ruimte die perfect is voor gezelligheid, ontspanning en ontspanning, die perfect kan worden geaccentueerd door felle kleuren zoals geelgoud of roze. Het beste behang voor de woonkamer moet het landschap benadrukken van alles wat er in het dagelijks leven gebeurt.

Eetkamerbehang in Scandinavische stijl

Eetkamerbehang is een geweldige manier om te pronken met je persoonlijke smaak of inrichting zodat het past bij je nieuwe of opgefriste meubels. De Scandinavische stijl is een zeer populaire inspiratiebron voor smaak in interieurontwerp. Een combinatie van traditionele materialen in hun zeer originele vorm met modern design en kleuren. In de praktijk betekent dit naast elkaar geplaatste houten banken met basisverwerking, etnisch design en ruimtebesparende uitrusting in de stijl die doet denken aan de jaren 80. In zo'n klimaat is een eetkamer in Scandinavische stijl behang met patronen die niet alleen door het patroon verwijzen naar de stijl, maar ook door de kleur perfect. In de Scandinavische stijl is de meest populaire kleur voor de muren neutraal wit. brons met goud, grijs met kleur of monochroom passen er perfect in. Een stijlvol accent, eetkamerbehang aan de muur dankzij een interessante compositie helpt je om een ​​unieke en persoonlijke look te creëren.

Zie meer: ​schilderijen voor de eetkamer, fotobehang voor de eetkamer, posters voor de eetkamer