inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang voor de hal

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Green Marble
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Magic Flora
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Street Poster
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
De stijl van het appartement begint in de gang! Een elegante fotobehang voor de hal is een geweldig idee voor een moderne inrichting van een kamer die vaak over het hoofd wordt gezien in het interieurontwerp.Kleine gangen moeten optisch worden vergroot, bij voorkeur met licht, pastelkleuren of 3D-patronen. Grotere ruimtes geven daarentegen meer vrijheid bij de selectie van decoratieve motieven, daarom kan hier een fotobehang in fellere kleuren zijn. Ongeacht de afmetingen van je hal en gang - op bimago vind je het perfecte fotobehang!

Fotobehang voor de gang - hoe versier je een interieur op een modieuze manier?

De hal en gang zijn kamers die het pronkstuk van het appartement zijn. Hier verwelkomen we gasten, daarom is het zo belangrijk om de inrichting van deze interieurs goed te plannen. Hier zijn enkele tips om met een fotobehang in de hal een perfect arrangement te creëren:

 • Een kleine hal mag niet worden overweldigd door sterke kleuren en patronen. Het loont de moeite om een ​​fotobehang te kiezen in lichte pastelkleuren met minimalistische afbeeldingen. Zo'n patroon zal ook goed werken als decoratie van een vestibule.
 • Als we een smalle en lange kamer hebben, kunnen we deze ruimte diversifiëren met een verticaal fotobehang op een fragment van de muur.
 • Warme kleuren van het fotobehang maken het interieur gezelliger. Als we een glamoureus arrangement willen, kunnen we een gouden, elegante tint voor de wanddecoratie kiezen.
 • Groen verlevendigt ongetwijfeld de ruimte, en gangen en hallen hebben helaas vaak geen daglicht en dus ook vegetatie. We kunnen echter ongebruikelijke fotobehang kiezen met natuur, bos en prachtige landschappen. Dergelijke patronen zullen zeker een goede eerste indruk maken.
 • Muurschilderingen met verticale patronen - strepen of boomversieringen zullen het interieur optisch verlengen. Dus als we een dergelijk effect in onze hal willen, is het de moeite waard om een ​​fotobehang met zo'n patroon te kiezen.

lees meer beschrijving verbergen

3d murals - ontwerpen gewijd aan de hal

Helaas hebben gangen of vestibules vaak ongebruikelijke afmetingen, zijn ze smal, met bochten en hebben ze een ongebruikelijke vorm. Dergelijke interieurs vormen een echte uitdaging als het gaat om interieurdecoratie. Gelukkig kunnen we dankzij een 3D-muurschildering de ruimte visueel vergroten en verlichten met felle kleuren. Het driedimensionale in het oog springende patroon zorgt ervoor dat we de optiek van ons interieur veranderen. Onder de 3D-muurschilderingen die aan de hal zijn gewijd, vindt u verbazingwekkende landschappen, stadsstraten, architecturale motieven en abstracte collages. Dergelijke decoratie zal ons helpen een origineel en intrigerend interieurarrangement te creëren.
3d muurschilderingen voor de gang kunnen ook op de deur of de voorkant van de niskast worden geplaatst. Deze oplossing wordt vooral aanbevolen wanneer onze deur beschadigd is en opgeknapt moet worden. Dankzij een fotobehang op de deur kunnen we hun uiterlijk veranderen en de uitstraling van het hele interieur moderniseren. 3D-fotobehang voor deuren kan tunnels, doorgangen en steegjes voorstellen die er op zo'n plek geweldig zullen uitzien. Voor deuren en meubelfronten adviseren wij zelfklevend behang, dat zeer eenvoudig te plaatsen is.

Fotobehang voor de deur naar de hal

Fotobehang voor deuren is een moderne oplossing waarmee we het uiterlijk van onze deuren op een goedkope manier kunnen opfrissen. Dankzij unieke patronen kunnen we een sprookjesachtig landschap creëren dat het uiterlijk van de kamer op een interessante manier zal diversifiëren. Als de garderobedeur in de hal een vlakke ondergrond is, kunnen we er zelfklevend behang op aanbrengen. Een dergelijke versiering zal een onhandig meubelstuk verhullen en van gezicht veranderen. De muurschildering op de kastdeur kenmerkt zich door expressieve kleuren, een geometrisch motief of een elegant patroon. Zo creëren we eenvoudig een samenhangende en stijlvolle opstelling in de hal.

Een elegant fotobehang - een hal in een moderne stijl

De hal staat vaak in verbinding met de woonkamer. Daarom is het de moeite waard om de indeling van dit interieur zo te plannen dat het stilistisch consistent is met de woonkamer. Een fotobehang in een vergelijkbaar kleurenschema past perfect bij en combineert beide kamers met een gemeenschappelijke stijl. Als onze hal niet te groot is, zal een fotobehang in lichtere kleuren het interieur niet overweldigen en zal het onze kamer diversifiëren. Een geschikt fotobehang in de hal helpt ons om te verwijzen naar de stijl van het hele appartement, hier zijn enkele suggesties voor wanddecoraties in een specifieke stijl:

 • Als je arrangementen in Scandinavische stijl hebt, is het de moeite waard om een ​​grijze muurdecoratie te kiezen, die perfect zal zijn voor in de hal. Ons aanbod omvat zowel fotobehang met minimalistische motieven als prachtige natuurfoto's.
 • Fotobehang met gouden accenten zijn perfect voor interieurs in glamourstijl. Een dergelijke decoratie zal het interieur zeker een elegant en representatief karakter geven.
 • De rustieke stijl nodigt de natuur uit in het interieur: houten meubels en vloeren, stenen decoraties en de kleuren van de aarde stellen je in staat om buitengewoon stijlvol arrangement te creëren. Een muurschildering in de gang met zo'n motief past perfect bij de rustieke sfeer in het appartement. Dankzij dergelijke decoratie zullen we ons in een landhuis voelen.
 • Als we willen dat ons appartement wordt gekenmerkt door tijdloze, klassieke elegantie, is het de moeite waard om voor de stijl van New York te kiezen. Met edele stoffen en kleuren kunt u een comfortabel en gezellig interieur creëren. Zo'n opstelling wordt aangevuld met een marmeren wandschildering in de gang, die perfect zal harmoniëren met andere apparatuur in het appartement.


Zie meer: ​​schilderijen voor de kapsalon en schoonheidssalon, behang voor een kapsalon en schoonheidssalon, < a href = "https://www.bimago.nl/posters/voor-de-kamer/kappers-en-schoonheidssalon.html">posters voor een kapsalon en schoonheidssalon