inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/06/18

Marokkaanse en etnische kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Marokko is een zonnig land met een rijke geschiedenis en cultuur, vol kleuren en aromatische kruiden waar reizigers van over de hele wereld van genieten! De unieke, oosterse sfeer fascineert en wint steeds meer liefhebbers en wordt ook een inspiratie voor interieurinrichting in Marokkaanse stijl. Onder de talrijke decoraties die verwijzen naar dit Afrikaanse land, vind je onder andere originele kamerschermen met oosterse motieven. Marokkaanse en etnische kamerschermen zullen een unieke en functionele decoratie van jouw interieur zijn!

Etnische kamerschermen

De kamerschermen in etnische stijl onderscheiden zich door een ongewone gloed van kleuren van over de hele wereld. Dankzij hen verander je snel en effectief het interieur van je huis, appartement of serviceplaats. Wat Marokkaanse kamerschermen die beschikbaar zijn op bimago shop onderscheidt, is zeker het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Er is hout van de hoogste kwaliteit gebruikt om ze te maken. Zo'n materiaal is niet alleen een goede keuze voor het ecosysteem, maar ook een garantie dat het scherm nog vele jaren bij ons zal blijven. Op hun beurt is de bedrukking op dit materiaal alleen milieuvriendelijke pigmenten, dus je kunt er zeker van zijn dat de schermen volkomen veilig zijn. De kamerschermen zijn ongelooflijk licht, dus je kunt ze snel opvouwen en verbergen als je ze niet meer nodig hebt. Dit is een goede manier om geslachtsdelen te scheiden van de rest van de kamer, en bijvoorbeeld kraampjes in een schoonheidssalon of tafels in een restaurant. Het scherm ziet er geweldig uit met boho-posters en in arrangementen die zijn geïnspireerd op etnische stijl.

lees meer beschrijving verbergen

Decoratieve kamerschermen in Marokkaanse stijl

Soms is één accessoire, zoals een Marokkaans kamerscherm, voldoende om het interieur volledig te veranderen zonder dat er een dure grote renovatie nodig is. Op bimago shop vindt u een ruim aanbod aan decoratieschermen voor interieurs in een oosterse sfeer, die sinds de jaren 80 goed ingeburgerd zijn geraakt in het interieur van huizen of appartementen. De Marokkaanse stijl onderscheidt zich door een bovengemiddelde pracht en een mozaïek van verschillende kleuren. Als je een ornamentbehang met een patroon hebt, word je misschien verleid door een scherm met zachte kleuren. In lichte kamers kun je daarentegen kiezen voor een scherm in de etnische stijl "Mandala" in ingetogen blauw- en grijstinten, of een iets gekker "Blue Arabesque", waarvan het patroon lijkt op een mozaïek gemaakt van tegels. De "Gypsum Ornaments II", gedomineerd door groen gemengd met een meer ingetogen crème, zal er ook indrukwekkend uitzien. Elk van deze Marokkaanse kamerschermen is verkrijgbaar in een versie met 3 of 5 segmenten.