inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer dieren

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Ontdek de fascinerende dierenwereld met zelfschilderbare afbeeldingen. Schilderijen op nummer van bimago uit de dieren collectie is een geweldige manier voor creatieve ontspanning! Schilderijen op nummer met dieren sets bevatten alles wat je nodig hebt voor een artistieke reis. Het kleurboek met dieren is ook een geweldig cadeau-idee voor een kind! De afgewerkte afbeelding is een leuke en leerzame decoratie voor de kinderkamer en helpt een kindvriendelijke sfeer in het interieur te creëren.

Schilderijen op nummer dieren

Dieren hebben altijd naast en tussen mensen geleefd. Fascinerend, angst aanjagend, maar ook verlichting brengend in moeilijke tijden. Geen wonder dat ze een motief zijn geworden dat vaak op canvas is vereeuwigd. In de geschiedenis van de schilderkunst is er geen tekort aan schilderijen met paarden, wilde dieren of huisdieren. Nu kunt u ook een kunstenaar worden die gemakkelijk uw favoriete diersoort kan schilderen. Allemaal dankzij het schilderen op nummer met dieren. Dit is een heel eenvoudige techniek van artistieke expressie, waarmee je met slechts één penseelstreek in een schilder kunt veranderen. Kits voor het schilderen op nummer met dieren bestaan uit een canvas dat bestaat uit lege, genummerde velden om zelf te vullen. Het pakket bevat ook alle andere elementen die nodig zijn om een schilderij te maken: penselen van verschillende diktes waarmee je de velden precies kunt vullen, evenals acrylverf in alle kleuren die je nodig hebt. En met verschillende moeilijkheidsgraden - van eenvoudig, middelmatig tot moeilijk - kunt u het beeld aanpassen aan uw leeftijd, voortgangsniveau en ook ... geduld.


 

Kits voor het schilderen op nummer van dieren

Een foto schilderen op nummer is een geweldige manier om te ontspannen. Het maken van je eigen decoratie met dieren kost niet alleen je vrije tijd, maar geeft ook veel voldoening. De langzame opkomst van dierlijke vormen, de geleidelijke ontdekking van de details van hun verenkleed en vacht zullen het vermoeide hoofd zeker ontspannen na een lange dag. De bimago-winkel biedt dieren die iedereen zullen bekoren, afhankelijk van hun voorkeuren en leeftijd. Charmante, sprookjesachtige eenhoorns, prehistorische dinosaurussen, vriendelijke kittens of kleurrijke flamingo's zullen zeker de harten van kinderen raken. Op hun beurt zijn iets gevaarlijkere (en ingewikkeldere) leeuwen of wolven een goed voorstel voor oudere adepten van de schilderkunst.

Schilderijen om op nummer te schilderen met dieren

Waarom is schilderen op nummer dieren geschikt om cadeau te doen? Wanneer u uw bestelling ontvangt, ontvangt u een complete set die perfect is om aan een dierbare te geven. Binnen zijn er alle benodigde accessoires voor het schilderen van een foto. Wij zorgen voor penselen, verf en een handige handleiding. We maken schetsen op een wit canvas, dat ziet er erg elegant uit. Elk product onderscheidt zich door hoge kwaliteit. Bovendien hebben de verven certificaten die een veilig gebruik garanderen. Ze veroorzaken geen huidirritatie of allergische reacties, dus ze kunnen zelfs door kinderen worden gebruikt. U bepaalt zelf in welke vorm u uw dierbare een cadeau geeft. Je kunt haar een zelfgemaakt schilderij geven of een decoratie die je al hebt geschilderd. Zo'n originele verrassing zal ongetwijfeld niet alleen de grootste dierenliefhebbers aanspreken.

Schilderijen op nummer met dieren

De categorie schilderen op nummer dieren wordt steeds populairder bij kopers. Daarvan afgeleide producten worden gretig gekozen door volwassenen, maar ook door ouders die hun kinderen een uniek cadeau willen geven. In ons aanbod vindt u tal van voorstellen die zijn afgestemd op de behoeften van elk gezinslid. Daarnaast bieden we producten van verschillende gradaties van verfijning. Zo kunt u het geheel eenvoudig aanpassen aan uw wensen en artistieke en manuele vaardigheden. We moedigen je aan om kennis te maken met ons assortiment en door de hele collectie met dieren in de hoofdrol te bladeren. We zullen onthullen dat je veel suggesties zult vinden om samen met de allerkleinsten te kleuren. Je zorgt gewoon voor een comfortabele plek en laat je fantasie de vrije loop. Vergeet niet dat het resulterende schilderij een ingenieuze decoratie is voor veel kamers. Geschikt voor slaapkamer, eetkamer, kinderkamer of kantoor.