inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderij wereldkaart

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Amber Map
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 11
Wilt je een ruimte creëren die jouw passie voor reizen weerspiegelt? In onze verzameling afbeeldingen van wereldkaarten vind je vele unieke kaarten voor continenten, landen en ook steden. We bieden wandkaarten van de wereld in zowel klassieke als moderne versies, die perfect zijn voor elke kamer. Politieke kaart voor de tienerkamer, drieluik met kaart voor de woonkamer of een zwart-wit wereldkaart voor op kantoor. Bekijk onze unieke collectie wereldkaarten op canvas en begin met het plannen van je volgende reis!

Afbeelding van de wereldkaart aan de muur

Gekke avonturen, nieuwe landen en vele prachtige landschappen - zo kun je het idee van meerdaagse reizen omschrijven. Velen van ons zullen dromen van reizen als klein kind. Het begon vaak met urenlang bestuderen van de kaart van de wereld of ronddwalen over de hele wereld. Nu is het bezoeken van zelfs de verste uithoeken van de wereld niet zo moeilijk. Het is voldoende om zo'n expeditie van tevoren te plannen, wat geld te besparen en op pad te gaan. Heel vaak ontwaakt de passie voor reizen tijdens aardrijkskundelessen. Wat de harten van reizigers wakker maakt, is ongetwijfeld de kaart van de wereld. Een canvas schilderij met wereldkaart is een perfect interieurdecoratie-element voor een fan van verre landen. De wereldkaart zal er goed uitzien in elk type interieur, ongeacht de grootte en de mate van zonlicht. Bimago biedt vele soorten kaarten aan. Sommige worden bewaard in retro, waardoor de indruk wordt gewekt van oude, antieke souvenirs uit vervlogen tijden. Aan de andere kant passen andere in de vorm van eenvoudige diagrammen perfect in moderne, minimalistische interieurs. In de bimago collectie vind je een canvas wereldkaart in zwart-wit of eenkleurig, maar ook veelkleurig, vol details. Afhankelijk van de stijl van de eigenaar kun je een foto kiezen met een wereldkaart die perfect bij de kamer past.
Het is de moeite waard om kinderen te inspireren en hun creativiteit van jongs af aan wakker te schudden. Een geweldige manier om gefascineerd te raken door de geweldige wereld van onze peuter, is door een foto in zijn kamer te hangen met daarop een kaart van de wereld. Het is een originele manier om interesse en bereidheid op te wekken om onze planeet te ontdekken. Kleurrijke kaarten met individuele continenten, landen en zelfs steden zijn ook een ideaal hulpmiddel bij het onderwijs. Dankzij de vriendelijke vorm van de afbeelding krijgt het kind de kans om complexe en moeilijke namen op een snelle en effectieve manier te leren. manier. Een schilderij van een wereldkaart aan de muur is daarom niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een goede hulp voor een kind. Een vriendelijke en kleurrijke vorm, die de aandacht van zelfs de allerkleinsten trekt, zal je motiveren om zelf je kennis uit te breiden.

Laat meer zien Laat minder zien

Canvas wereldkaart

De wereld is enorm en heterogeen, wat betekent dat het verlangen om te reizen nooit sterft. Een van de meest diverse is ons continent. Hier bevinden zich de grootste metropolen ter wereld, die architecten over de hele wereld inspireren, dus het is de moeite waard om de namen van grotere steden in Europa te kennen. In plaats van een gewone poster is het de moeite waard om een ​​stijlvol canvas schilderij van de wereld op te zetten dat je doet denken aan gekke expedities of je aanmoedigt om dat te doen. Zorgvuldig geprepareerde prints weerspiegelen alle details en weerspiegelen getrouw de contouren van individuele continenten. Dit maakt het gemakkelijker om de vormen van landen te onthouden. Bovendien is de wereldkaart als canvasafdruk veel duurzamer dan een poster en kun je snel van locatie veranderen. In het aanbod van bimago vind je wereldkaartschilderijen aan de muur in vele kleuren die bij elke stijl passen. Een interessante versiering zijn ook afbeeldingen op de kurk, waar u reizen en bezochte landen kunt markeren. Degenen in gedempte kleuren zijn perfect voor de slaapkamer, terwijl de expressieve en kleurrijke kaarten een geschikte aanvulling zijn op de woonkamer, keuken of een kinderkamer.

Drieluik wereldkaart

Nu hoef je jezelf niet te beperken tot één afbeelding. U kunt wedden op een innovatief drieluik met een wereldkaart. Het schilderij bestaande uit drie delen is geheel nieuw. Deze oplossing wekt de indruk van driedimensionaal. Hierdoor zal een dergelijk schilderij het appartement optisch vergroten. Een stijlvolle wereldkaart aan de muur als foto is een toevoeging die goed zal werken in een appartement, huis, bedrijfspand en zelfs een kantoor. De gedachte aan lange reizen verbetert uw humeur.
Ons continent is ons thuis waar iedereen zich goed moet voelen. Het is enorm groot en anders, en daarom is het zo aantrekkelijk voor alle reizigers. Er zijn 's werelds grootste metropolen, fascinerende landschappen zoals zeeën en oceanen en gevarieerde berglandschappen. De keuze aan decoratie-ideeën in de bimago-galerij is net zo divers als onze planeet. Hier vind je wereldkaarten in verschillende kleuren en elegante lijsten.