inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -35% Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Akoestische kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 34
 5. 65
Bimago akoestische kamerschermen bewijzen dat functionaliteit en decorativiteit elkaar niet alleen niet uitsluiten! De esthetische, kleurrijke en degelijk gemaakte decoratieve kamerschermen zijn verrijkt met een extra laag geluidsisolatie - waardoor een product is ontstaan ​​dat niet alleen ons huis visueel zal verrijken, maar ook het akoestisch comfort in het interieur aanzienlijk zal verbeteren. Als je je werkruimte van het bed in de slaapkamer wilt scheiden zijn akoestische kamerschermen een goede keuze!

Akoestisch kamerscherm

Als je een akoestisch kamerscherm nodig hebt dat niet alleen zijn functie goed vervult, maar er ook nog eens esthetisch uitziet, dan ben je hier aan het goede adres. In de collectie van bimago zijn er veel voorstellen die u ongetwijfeld zullen aanspreken. We bieden schermen die aangepast zijn om op veel verschillende manieren te worden gebruikt, afhankelijk van uw behoeften. Ze zullen je positief verrassen met hun unieke design. U zult snel ontdekken dat dit extra decoratieve elementen voor uw huis zijn, die praktisch en tegelijkertijd van hoge kwaliteit zijn. Bekijk ons aanbod en vind het perfecte geluidskamerscherm.


 

Geluidswerend kamerscherm

Vraag je je af of je dit type scherm echt nodig hebt? Je kunt het gebruiken om de kamer te verdelen en twee verschillende zones te creëren. Het akoestische kamerscherm werkt heel goed in een open keuken naar de woon- of slaapkamer, wanneer je geen aparte ruimte hebt om een kledingkast te creëren. Het is ook een goede keuze wanneer je de ontspanningszone duidelijk wilt scheiden van de ruimte waarin je werkt. Kamerschermen van de bimago collectie zijn niet alleen geschikt voor huizen en appartementen. Hun toepassing is veel breder, het is een goede keuze voor bijvoorbeeld een restaurant of een dokterspraktijk. U bepaalt hoe ze worden gebruikt.

Akoestische kamerschermen

Onze akoestische kamerschermen onderscheiden zich vooral door hun degelijkheid en stijlvolle vormgeving. Er zijn veel verschillende thema's om uit te kiezen. U vindt bij ons b.v. subtiele bloemen, prachtige landschappen en moderne patronen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen product koopt dat bij jouw interieur past. We zijn ons er terdege van bewust dat iedereen een andere smaak heeft, daarom breiden we het aanbod akoestische schermen voortdurend uit met nieuwe motieven. We willen ervoor zorgen dat iedereen het perfecte akoestische kamerscherm voor zichzelf vindt. Het is de moeite waard om te benadrukken dat onze producten elegant zijn en tegelijkertijd geluiden perfect absorberen, waardoor de akoestiek van kamers wordt verbeterd.