inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Keuken posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Kitchen Essential [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Kitchen Helper [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Kitchen Collection [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Kitchen Herbs [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Lavender Memory [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Basil Poetry [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Golden Fruit [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Little Things Big Days [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Fruity Sketch [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Forbidden Fruit [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Pine Apple [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Melancholic Pink [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Piece of Exotic [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Azure Passion [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Cherry Blossoms [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Space Flamingo [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster It's Always Tea Time [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Jungle Treasures [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Wine Club [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Premium Beer [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster The Happiest Colour [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Colourful Vegetables [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Colourful Fruits [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Coffee - Best Niece Ever [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Cup of Coffee [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Coffee Times [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Part of Exotic [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Hungry Gorilla [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Flying Fridge [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Ginger [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Green Spikes [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Apple [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Golden Pineapple [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Pineapple and Stripes [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Colourful Pineapple [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
  1. 1
  2. 2
De keuken wordt niet voor niets het hart van het huis genoemd. Ook posters voor de keuken zullen ons laten genieten van de prachtige inrichting van dit interieur. We brengen er tenslotte veel tijd door met het bereiden van smakelijke gerechten voor onze dierbaren. Keukenposters zullen op geweldige manieren een buitengewone decoratie in de keuken creëren. Een herbarium aan de keukenmuur, posters of motto's in retrostijl en culinaire opschriften zorgen voor een sfeer vol familiale warmte. Ontdek onze uitgebreide collectie keukenposters!

Keukenposter

De poster is een perfecte muurdecoratie voor de keuken - eenvoudig te installeren, vochtbestendig, gemakkelijk schoon te maken en versierd met verschillende motieven. Geen wonder dat je in hedendaagse arrangementen steeds vaker posters over de keuken aantreft. Het aanbod aan patronen is erg groot, behalve posters met culinaire motieven, abstracties, foto's van bloemen, landschappen of patronen met thematische inscripties kunnen in de keuken worden opgehangen. Het hangt allemaal af van welke stijl je wilt aanwezig in je keuken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe u een keukeninterieur effectief kunt decoreren met posters.

lees meer beschrijving verbergen

Retro keukenposters

Het ontwerp op de posters is verbluffend en de culinaire motieven worden er op een ongebruikelijke manier op gepresenteerd. Daarom is het de moeite waard om te overwegen of de indeling van onze keuken iets mist. Door het brede aanbod kan dergelijke wanddecoratie een aanvulling zijn op elk interieurarrangement. Een kamer in zowel een moderne als meer traditionele stijl kan worden gedecoreerd met een poster. De keuze van motieven en lijsten heeft een enorm decoratief potentieel. Een afdrukbare poster voor een keuken kan uw keuken ook een unieke smaak geven - elegant, gezelliger of humoristischer. Als u een stijlvol interieur wilt, zien patronen in zwart-witte kleuren er geweldig uit. Op hun beurt zullen culinaire motieven die de rijkdom aan smaken en kruiden presenteren, onze eetlust zeker verbeteren. Posters met inscripties voor de keuken zijn prints die perfect passen bij het karakter van het interieur en er een snufje humor aan geven. Dit voorstel is ook een interessant cadeau-idee voor een geliefde ter gelegenheid van een housewarmingfeest.

Posters in de keuken - arrangementen

Hoewel de poster kan worden geassocieerd met moderne interieurarrangementen, zal hij ook werken in stijlen die zijn geïnspireerd op het oude tijdperk. In een kamer met vintage stijl loont het de moeite om te focussen op decoraties die verwijzen naar reclamebanners uit de jaren 50. Een karakteristieke stijl uit die tijd zal het interieur een uniek karakter geven. Posters geïnspireerd door herbariums zijn een perfecte decoratie voor een rustieke keuken. Het natuurlijke motief en het elegante ontwerp zullen het voor ons mogelijk maken om een ​​samenhangend arrangement in het interieur te bereiken dankzij een dergelijke decoratie aan de muur . De koloniale of Provençaalse stijl in de keuken kenmerkt zich door houten meubelen met decoratieve details. Een printbare keukenposter in combinatie met een stijlvolle lijst zal zeker goed staan ​​in zo'n interieur. Met verwijzing naar het karakter van het interieur, kunnen we het decoreren met motieven geïnspireerd op kruiden, bloemen of prachtige natuurlandschappen. Voor liefhebbers van retrostijl zijn posters met een dergelijke esthetiek perfect. Praktische en elegante decoratie zal de keuken een interessant karakter geven en we zullen in onze favoriete stijl van het interieur kunnen genieten.

Kruiden keukenposter

Meestal hebben we in de keuken niet veel ruimte voor decoraties, dus een poster die niet veel ruimte inneemt, kan perfect zijn voor deze kamer. Hangend boven de keukentafel of naast meubels, zal het een interessant decoratief accent aan het interieur toevoegen. Tot de populaire ontwerpen die aan dit interieur zijn gewijd, behoren culinaire thema's, maar ook thema's die verwijzen naar de natuur en hedendaagse kunst. Een moderne stijl met gladde, glanzende fronten kan worden versterkt met een minimalistische poster met een culinaire twist. Zo'n wanddecoratie zal zeker in het oog springen en harmonieus verwijzen naar het huidige arrangement. Keukenposters in een moderne keuken zijn ook artistieke collages met uw favoriete gerechten en drankjes. Patronen met koffie zullen koffieliefhebbers zeker blij maken, die altijd van hun favoriete drankje kunnen genieten. Aan eclecticisme in moderne keukenopstellingen geen gebrek - meubels en apparaten verwijzen in stijl naar verschillende tijdperken, een poster voor bedrukking voor de keuken in een vergelijkbare esthetiek. Zeker, het past perfect in zo'n interieur. Met deze stijl kun je de motieven kiezen die we graag op een wanddecoratie zouden zien. Laten we dus uw favoriete postermotief kiezen, dat de tijd die u in de keuken doorbrengt aangenamer zal maken.

Zie meer: ​​schilderijen voor de keuken, fotoebehang voor de keuken , keuken behang