inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Posters 50x70 cm

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vraagt je je zich af welke decoraties je voor jou kamer moet kiezen die bij jou stijl passen? Grote posters van 50x70 cm zullen jou muren zeker veranderen en de aandacht van jou gasten trekken. Posters van 50x70 passen goed op zowel grote oppervlakken als kleinere woonruimtes, een kantoor, een schoonheidssalon, een wachtkamer of een boetiek. De bimago collectie bevat grote posters met motiverende quotes, pittoreske landschappen, dieren of hedendaagse kunst.

Posterformaat 70x50 voor een galeriewand

Het is niet nodig om iemand ervan te overtuigen dat het karakter van het interieur grotendeels afhangt van accessoires. Het zijn de decoraties die de kamers frisheid en een eigen karakter geven. Het beste bewijs hiervan is een goed geplande galerij met schilderijen, foto's en afbeeldingen. grote posters van 50x70 cm, afzonderlijk opgehangen, in sets of vergezeld van decoraties van kleinere afmetingen zijn perfect om de smaak en interesses van de gezinsleden te presenteren. Het bimago-aanbod omvat muziek-, film- en autofoto's en -graphics, maar ook landschappen, planten en abstracte composities, zodat je gemakkelijk iets voor jezelf kunt vinden.

lees meer beschrijving verbergen

Posters 50x70 cm

Gang, slaapkamer, kinderkamer of eetkamer - elke ruimte kan van uiterlijk veranderen door het gebruik van op de juiste manier geselecteerde posters. De huiskamer is absoluut de beste plek voor dit soort decoratie, vooral in zo'n expressief formaat als de poster 70x50. Het volstaat om een ​​effectieve foto of interessante afbeeldingen te kiezen en deze over de bank te hangen of op een dressoir te plaatsen, zodat elke gast zijn aandacht op dit element van uitrusting richt. Met Poster in de woonkamer kun je het interieur transformeren en het arrangement modieus en effectief.

Ingelijste posters van 50x70 cm

Welk motief moet je kiezen? Minimalisten kunnen kiezen voor eenvoudige schetsen of motiverende slogans, fans van gedurfdere decoraties zullen zeker van kleurrijke abstracties, graffiti of pop-art posters houden. Het aanbod van bimago omvat ook 70x50 posters ontworpen voor liefhebbers van Scandinavische interieurs, vintage sfeer of romantische motieven. Een van de meest elegante voorstellen zijn zwart-witposters, vooral als je kiest voor de zwarte optie, zilver of gouden lijst met klassieke passe-partout.