inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten TOTAL SALE lees meer

SIESTA ESPAÑOLAArt Collection

Siesta Española

Voel Duende

De romantische
charme van Spanje

Dit onvertaalbare woord is de kwintessens van de Spaanse geest. Het betekent niet alleen een vurig temperament en ongebreidelde creativiteit, maar ook een subtiele inspiratie, een gevoel van eenheid met de natuur en openheid om hier en nu te zijn. Begrijp het om te bezwijken voor de magie van duende. Dompel je er gewoon in onder. in het rustgevende grijs van rotsachtige kusten, beige van warm zand en glinsterend turquoise zeeoppervlak. Laat je inspireren door onze collectie en voel hoe de Spaanse zon je interieur vult!

Siesta Española
Siesta Española

Elementaire flamencoHet is tijd voor een siësta - wanddecoraties geïnspireerd op de geest van Spanje

De Siesta Española-collectie is een sensuele reis door het Iberisch schiereiland, een uitnodiging om na te denken en uw vakantieherinneringen nieuw leven in te blazen. De delicate kleuren van de aarde en de zandstranden versmelten met het diepe turquoise water onder leiding van intens zonlicht. Je zal verrukt zijn van de vredige mediterrane landschappen, hemelse stranden, charmante smalle straatjes en rotsachtige kusten. Misschien vind je hier lijsten van de afgelopen zomer, en misschien een inspiratie voor de toekomst? Onze nieuwste collectie neemt je mee naar een klein Spaans stadje en laat je de dagelijkse beslommeringen even vergeten: lig in de schaduw van een palmboom, luister naar het geluid van de zee en voel de zoetheid van vakantie.

Een caleidoscoop van culturenAlle mooie interieurs lijken op elkaar,
elk mooi interieur is mooi op zijn eigen unieke manier”

Zoals het een land betaamt dat de wereld heeft begiftigd met namen als Picasso, Gaudi en Dali, maakt Spanje indruk met zijn rijke cultuur, waarin eeuwenlang Europese invloeden werden vermengd met Moorse en Nieuwe Wereld invloeden. Hier versmelt het exotische in een harmonieus duo met traditie en wordt het een constante bron van inspiratie voor ontwerpers en architecten van over de hele wereld. Interieurs in Spaanse stijl zijn compromisloos, vol creatieve energie en vitaliteit. Ontdek schilderijen en posters van bimago en creëer een persoonlijk, Spaans paradijs binnen je huis!

Siesta Española
Siesta Española