inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang slaapkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Exclusive Tone
vanaf
€ 64,99
Behang Stone Spring
vanaf
€ 64,99
Behang Antique Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Exquisite Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Marble Pink
vanaf
€ 64,99
Behang Abstract Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Purple Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Coral Bouquet
vanaf
€ 64,99
Behang Coral Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Exotic Curry
vanaf
€ 64,99
Behang Brown Concrete
vanaf
€ 64,99
Behang Living Wall
vanaf
€ 64,99
Behang Magnolia Twigs
vanaf
€ 42,99
Behang Mini Triangles
vanaf
€ 42,99
Behang Green Tears
vanaf
€ 42,99
Behang Burnt Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Faded Boards
vanaf
€ 64,99
Behang Broken Lines
vanaf
€ 42,99
Behang Corners
vanaf
€ 42,99
Behang Rollers
vanaf
€ 42,99
Behang Stains
vanaf
€ 42,99
Behang Singing Birds
vanaf
€ 42,99
Behang Grains
vanaf
€ 42,99
Behang Black Twigs
vanaf
€ 42,99
Behang Natural Beauty
vanaf
€ 42,99
Behang Pine Board
vanaf
€ 64,99
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Slaapplaats is ons asiel, waar we ons na een drukke dag toeleggen op een welverdiende rust. Bij het kiezen van decoraties voor deze speciale kamer, is het de moeite waard om je te concentreren op delicate motieven die het interieur niet zullen overweldigen, maar het een gezellig karakter zullen geven. In de bimago slaapkamer behang collectie vind je dessins die je zintuigen kalmeren en je helpen te ontspannen. In het rijke en gevarieerde assortiment vindt je zeker een product dat aan jouw esthetische verwachtingen zal voldoen.

Slaapkamerbehang

De slaapkamer is het meest intieme deel van ons huis. Het is onze veilige haven waar we rusten en kracht verzamelen om de uitdagingen van de komende dag het hoofd te bieden. Het is ook een plek waar we dichter bij een andere persoon komen, de vertrouwde en bekende, dichterbij dan waar dan ook. Daarom moeten we een indeling van onze slaapkamer maken die het interieur een gezellige en aangename sfeer geeft. Zie ons voorstel om dit interieur op een interessante manier te versieren - met behulp van ongewoon behang.

Laat meer zien Laat minder zien

Behang in de slaapkamer - inspiratie voor interieurarrangementen

Muren zijn misschien wel het belangrijkste element van interieurontwerp. We plaatsen er een decor op, dat je zou moeten aanmoedigen om in de slaapkamer te blijven en tegelijkertijd wat goede energie toe te voegen. De terugkeer van de populariteit van behangpapier en een grote hoeveelheid volledig nieuwe ideeën over hoe behang eruit kan zien, betekent natuurlijk niet dat alle slaapkamermuren met behang bedekt moeten zijn. Een geweldig idee is om gladde muren te combineren met behangwanden, of één muur met behang in kleuren die contrasteren met de kleur van de rest. Je kunt ook een van de muren bekleden met een interessant fotobehang. De combinatie van verschillende manieren om de muren te decoreren zal er zeker geweldig uitzien.
Zoals we al zeiden, is de selectie van fotobehang en behang vandaag enorm en een kort overzicht ervan verdient een minuut of twee. Hier zijn enkele antwoorden op de vraag: Hoe ziet slaapkamerbehang eruit, dat zelfs in de meest verfijnde ruimtes past.

3d behang in de slaapkamer achter het bed

Het muuroppervlak achter het bed moet er een compositorisch geheel mee vormen. Het bed is tenslotte het belangrijkste en belangrijkste meubelstuk in deze kamer en we staan ​​niet onverschillig tegenover het uiterlijk. 3D-achtergronden voor de slaapkamer zijn een geweldig idee voor dit stukje ruimte. Een sterk, expressief decoratief accent in een geselecteerd deel van de kamer geeft het extra charme en zal ook een boodschap zijn voor het visuele ontvanger dat de slaapkamer toebehoort aan iemand die weet wat ruimte is en wat hij ermee moet doen om het intrigerend en interessant ingericht te maken.

Slaapkamerfotobehang 2021 - de meest modieuze ontwerpen

 • Grijs behang in de slaapkamer past perfect bij deze ruimte. Het creëert een delicate achtergrond die dankzij zijn veelzijdigheid in bijna elk arrangement past. Grijs behang kan in tint variëren - ze zijn licht, donker, koel, warm of hebben een hogere en lagere dichtheid en transparantie van het patroon. Als resultaat is het grijs niet saai, maar het benadrukt prachtig de elegantie van de kamer en vult het met rust en harmonie.
 • Roze slaapkamerbehang kan subtiel en delicaat zijn, of intens en energiek. Ze kunnen een vleugje romantiek of liefdescharme in de slaapkamer brengen. Het hangt allemaal af van de gekozen roze tint. Eén ding is zeker: wat je ook kiest, het geeft je interieur een unieke sfeer: heldere roze tinten betoveren met delicatesse en subtiliteit. Sterkere tinten, in dit geval fuchsia, voegen dynamiek en expressie toe. Door het brede scala aan beschikbare patronen kunt u het voor elke stijl en elk arrangement kiezen.
 • Goud als behangidee wordt langzaamaan geïntroduceerd in moderne interieurs. En het is niet beperkt tot de klassiekers. Een nieuw idee voor dergelijk behang presenteert goud in de kleuren koper of brons. Een goed geselecteerd roségoud slaapkamerbehang zal een opmerkelijk effect hebben op het welzijn in de slaapkamer. De veelheid aan ideeën voor deze kleur op het behang bewijst dat deze niet alleen is voorbehouden aan de glamourstijl. Helemaal niet. Het past ook mooi in moderne en minimalistische kamers.
 • Als je een sfeer van opluchting en rust in je interieur wilt brengen, is blauw behang de naam van dit spel. Waarom? Omdat bekend is dat het een zalig en rustgevend effect heeft op onze geest. Het is geen toeval dat blauw (en groen) vrede en veiligheid symboliseert tegen duistere machten in veel culturen, waaronder twee zeer invloedrijke: de orthodoxen en de islam.
 • Als je gek wilt worden met je slaapkamerinrichting, ga dan voor het sterke accent van paars slaapkamerbehang. Mensen die van expressieve interieurs houden, zullen het zeker leuk vinden, maar om de kamer niet te overweldigen met een teveel aan één kleur, raden we je aan om dit type behang op één muur te plaatsen - bijvoorbeeld achter een bank. Een andere interessante optie voor degenen die niet bang zijn voor gedurfde arrangementoplossingen, zijn origineel marineblauw behang in combinatie met gouden kleuren in een moderne geometrische versie, waardoor we krijgen een intrigerend effect in het interieur.
 • Zwart-wit slaapkamerbehang heeft in feite niet het recht om niet te werken. Het is een onverslaanbare kleurencombinatie waar stylisten, architecten en modeontwerpers over de hele wereld dol op zijn. Het is ook pure vreugde voor alle visueel gevoelige mensen en liefhebbers van esthetiek! Als je iets unieks en discreet elegant wilt, zijn onze zwart-wit fotobehang misschien precies wat je zoekt. Zwart en wit is tijdloos, maar toch verfijnd en veelzijdig. Het aanvullen met een beetje goud of koper op meubels of andere elementen van het decor ziet er geweldig uit. Het toevoegen van een beetje diep grijsgroen zal ook prima werken. Wat is je favoriete zwart-witpatroon? Een prachtig groots panorama van de stad, of misschien een prachtig marmer? Vind wat u na aan het hart ligt en hang het op uw muren!
 • Het melkwegthema is lange tijd immens populair geweest en is waarschijnlijk te danken aan de combinatie van ongebruikelijke kleuren in de ruimte. Het kosmische vortex-motief uit de nevel is nu terug te vinden op kleding, accessoires en decor. Naar onze mening verdient galactisch behang voor de slaapkamer het echter om langer dan een paar maanden van de trend in de schijnwerpers te staan. Het is in feite een heerlijke en volledig unieke decoratieve functie die elk interieur onherkenbaar zal veranderen! Woonkamer, keuken, badkamer of tienerkamer - er is geen kamer waar een galactische muurschildering er slecht uitziet.
 • Een slaapkamer met bloemenbehang is een ander verhaal. Bij gebruik in een modern interieur kan het er buitengewoon elegant uitzien. Het gebruik van dit thema zal onze slaapkamer opfrissen en een gevoel van comfort geven. Het zal ook een opvallend en decoratief element zijn, perfect voor een plek als een slaapkamer.
 • Dit zijn slechts een paar opties, maar het hangt echt af van de smaak en stijl die in het interieur worden gebruikt. De keuze aan slaapkamerbehang is zo breed dat je voor elke stijl wel iets kunt kiezen.

Zie meer:schilderijen voor de slaapkamer, fotobehang voor de slaapkamer, posters voor de slaapkamer