inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-20% op textiel Gratis levering boven 99€

Rugzakken

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rugzakken van bimago zijn een echte noviteit onder ons textiel. Licht en comfortabel, ze verrassen met een combinatie van klassiek design met originele, ongebruikelijke patronen - geïnspireerd door botanische, dierlijke en geometrische motieven. De veelheid aan patronen en kleuren maakt ze perfect als aanvulling op elke styling - of het nu gaat om werk, winkelen of een korte trip. Dankzij een breed scala aan motieven zullen rugzakken ook kinderen en tieners aanspreken - ze zullen ook een geweldig cadeau-idee zijn!

Rugzak tas

Als je de nieuwe trends volgt, weet je zeker dat de zakrugzak een echte must-have is. Het zal vele stijlen aanvullen, vooral de casual (maar zeker niet alleen die). Bekijk dan zeker de bimago collectie. Er zijn tassen die met een touwtje zijn vastgebonden in origineel ogende rugzakken. We hebben voor elk detail gezorgd om ze comfortabel om te dragen en tegelijkertijd zeer solide te maken. Het maakt niet uit welke tas je kiest - niemand zal je teleurstellen! Dit is een zeer interessante toevoeging, je kunt er alles in kwijt wat je dagelijks nodig hebt. Wij bieden zowel dames- als herentassenrugzakken aan. Er zijn veel unieke ontwerpen om uit te kiezen, dus iedereen zou het juiste voorstel voor zichzelf moeten vinden, daar twijfelen we niet aan. Zorg ervoor dat je ze allemaal leest.


 

Rugzak damestas

De zakrugzak voor heren en dames is zeer zorgvuldig genaaid. Het zal in veel situaties van pas komen. De rugzaktas is onder andere de perfecte keuze winkelen. Het ziet er vrij onopvallend uit, maar je moet ons geloven, er passen heel veel spullen in. Bovendien wordt de tas op de achterkant beschouwd als een verplicht element van styling voor een concert of een fiets- of rollerrit. U zult snel ontdekken hoe praktisch het is. Elke rugzak damestas is stijlvol. Je kiest zelf het patroon. Onze winkel biedt bloemen, moderne en geometrische patronen. Daarnaast kun je een damesrugzak in verschillende kleuren bestellen. Dus je kunt kiezen voor een klassieke tint of iets meer gewaagd, het is alleen aan jou. Als je nog steeds twijfelt of het de moeite waard is om een rugzaktas te kopen, onthoud dan: hij is licht, ruim en effectief tegelijk. Het wordt gretig gedragen door jongere en oudere mensen, want het is geen trend die alleen voor jongeren bedoeld is.