inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op canvasafdrukken en fotobehang. Gratis levering boven 59€ Bekijk

Kinderkamer schermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Het inrichten van een kinderkamer is vaak een uitdaging - je moet voldoen aan de eisen en behoeften van een klein persoon, en ze een veilige, gezellige en boeiende ruimte bieden. Hoe doe je dat in een klein gebied, dat vaak wordt gedeeld door twee broers en zussen, en die elk een beetje privacy nodig hebben? Kamerscherm! Kinderkamerschermen zullen helpen om ideale omstandigheden te creëren om te leren, te rusten en te spelen! Kies voor een overzichtelijk interieur met moderne kamerschermen van bimago.

Een scherm voor de kinderkamer

Het inrichten van een functionele en mooie peuterkamer is een echte kunst, gelukkig komt er een uiterst praktisch, kleurrijk scherm voor een kinderkamer bij. Dit type muur kan de kamer gemakkelijk verdelen in een rust-, studie- en speelzone of de delen van broers en zussen scheiden. Een scherm voor kinderen is niet alleen een praktische, maar ook zeer esthetische oplossing, omdat je door de verscheidenheid aan patronen en kleuren een echt sprookjesachtig decor in de kamer kunt creëren.
De kinderkamer moet een veilige en functionele ruimte zijn, en tegelijkertijd aangepast aan de leeftijd van de hoofdhuurder. Het grote voordeel van kamerschermen voor een kinderkamer is de mogelijkheid om ze te herschikken, op te vouwen of te vervangen, afhankelijk van de huidige behoeften. In het geval van pasgeborenen kan een dergelijke muur de wieg van het kind van het bed van de ouders scheiden, bij schoolgaande kinderen kan het een interessante aanvulling zijn fotobehang opgedragen aan de allerkleinsten. Het scherm kan dienen als achtergrond voor ontwikkelingsgames of geïmproviseerde theaters, en voor tieners kan het worden gebruikt als kleedkamer. De lijst met mogelijke toepassingen voor een scherm in een kinderkamer is werkelijk onbeperkt.

lees meer beschrijving verbergen

Schermen voor kinderen

Kleurrijke bloemen, sprookjesfiguren, delicate patronen of misschien expressieve geometrische motieven? Een scherm voor een kinderkamer kan verrukken met een overvloed aan kleuren, de verbeeldingskracht stimuleren om te handelen of afzwakken en het hele arrangement kalmeren, waardoor het een subtiele achtergrond vormt voor tal van speelgoed en decoraties. In het aanbod van bimago vind je gemakkelijk producten met afbeeldingen die het beste passen in de inrichting van de kamer van je peuter en die passen bij de smaak van je kind. Een extra optie, die de peuter zeker zal waarderen, is de mogelijkheid om een scherm met het prikbord functie. Ook als het om de grootte van het scherm gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken! In onze winkel zijn er schermen voor een kinderkamer bestaande uit 3 en 5 delen, zodat u gemakkelijk de beste optie voor u kunt kiezen.