inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten TOTAL SALE lees meer

Muurkleur - stem het schilderij af op het interieur

De kleur van de muren speelt een uiterst belangrijke rol bij interieurdecoratie, omdat het zowel de stijl van de kamer als ons welzijn beïnvloedt. Daarom hebben we besloten om onze kennis met u te delen en problematische vragen te beantwoorden: Hoe kleuren op de muren te combineren? Hoe afbeeldingen kiezen voor een grijze muur? Welke schilderij voor een groene muur?... en nog veel meer. Zelfs als gevoel voor stijl in huisinrichting niet uw sterkste punt is, bereikt u met onze ondersteuning een stijlvol decoratief effect! Ontdek onze minigids: muurkleuren - inspiratie en wees niet bang voor niet-standaard chromatische combinaties, want het is de moeite waard om te wedden op individualisme in het interieur!

Groene muren

Groene muren

Vraag je je af welk schilderij je moet kiezen voor een groene muur? Je stoort je aan de vraag: de groene kleur van de muren - waarmee te combineren? Bent u bang dat het effect van uw kleurexperimenten te wensen overlaat? Geen probleem! We hebben een kleine gids voor u opgesteld, waarin we u zullen vertellen welke afbeeldingen voor een groene muur de schoonheid ervan zullen versterken en de frisheid van deze sappige kleur zullen benadrukken. De keuze van wanddecoratie is cruciaal omdat deze meestal bepalend is voor de stijl en sfeer van het gehele interieur. Daarom laten we u zien welke kleur goed past bij groene muren, zodat uw compositie indruk maakt met een doordachte en consistente uitstraling. Wij nodigen u uit voor een dosis inspirerende adviezen en ideeën - vers als lentegras!

Oranje muren

Oranje muren

Een oranje muur is een gedurfde beslissing, maar verrijkt met passende decoraties, kan het het middelpunt van uw opstelling worden, in het oog springend en bewondering opwekken! Ongelukken bij het inrichten van een ruimte in deze veeleisende toon komen vrij vaak voor, dus we zullen u adviseren waarmee u oranje op de muren kunt combineren en welke decoraties u kunt kiezen om een ​​hypnotiserende compositie op te roepen. Met onze hulp creëer je een ruimte met een uniek karakter. Oranje muren in de woonkamer zijn een uitstekende keuze voor creatieve en energieke mensen die perfect thuis zijn in dynamische interieurarrangementen en die dagelijks een energieboost en een positieve instelling willen. Bekijk onze suggesties!

Blauwe muren

Blauwe muren

De blauwe muren creëren veel ruimte om te pronken. Op bimago zullen we je adviseren waarmee je de blauwe kleur van de muren kunt combineren om een ​​effectief en aangenaam arrangement te krijgen. Benieuwd welke kleur bij een blauwe muur past? Het is zeker de moeite waard om het gebruik van wit te overwegen. Als je op zoek bent naar een schilderij voor een blauwe muur, kun je wedden op een ingetogen decoratie geïnspireerd op de schoonheid van de natuur, met bergen, meren of golven die tegen de rotsen slaan. Een manier om het arrangement op te warmen en er dynamiek in te brengen kan zijn om een ​​schilderij op een marineblauwe muur te gebruiken in de kleuren geel, oranje en rood. Bezoek onze website en bekijk met welke kleur je blauw op de muur kunt combineren.

Paarse muren

Paarse muren

Paarse muren werden vroeger geassocieerd met extravagantie, maar tegenwoordig zijn ze een steeds vaker voorkomende oplossing. Ze vereisen echter een vakkundige selectie van wanddecoraties, zodat de kleuren van de afzonderlijke elementen van de inrichting van uw kamer een samenhangend geheel vormen. In bimago zullen we je vertellen waarmee je de paarse kleur van de muren kunt combineren om ongelukkige keuzes te voorkomen. Als u op zoek bent naar een afbeelding voor een paarse muur, is het de moeite waard om wanddecoraties in groene tinten te gebruiken, met afbeeldingen van bomen, boslandschappen of weiden. Bezoek onze collectie en kijk welke print voor een paarse muur jou zal helpen een uniek arrangement te creëren dat elegantie en frisheid combineert.

Rode muren

Rode muren

Als er zoiets bestaat als een radicale decoratiebeslissing, dan is het de rode kleur van de muren - waarmee deze expressieve kleur te combineren om de interieurdecoratie te verrassen? Het hangt allemaal af van de gewenste sfeer die we in de kamer willen toveren! Rood in de decoratie heeft vele gezichten, soms is het energiek, het kan verfijnd en elegant zijn, of warm en gezellig. Onze suggesties voor toevoegingen laten zien hoe de energie van rood verandert, afhankelijk van de kleuren waarmee we het combineren. Groene schilderijen voor rode muren zullen bijvoorbeeld een contrasterende keuze zijn die dynamiek zal geven aan het hele interieur. Als je op zoek bent naar zo'n effect of een beetje wilt experimenteren, bekijk dan zeker onze suggesties!

Grijze muren

Grijze muren

Decoreren is de kunst van het nemen van beslissingen! Omdat je de grijze kleur van de muren hebt gekozen, ben je fan van eenvoud en universele elegantie. Nu stel je jezelf echter meer vragen: grijze muren - waarmee combineer je deze kleur zodat het interieur niet saai wordt? Welk schilderij op een grijze muur zorgt voor een gezellige sfeer in de slaapkamer? Welk schilderij voor een grijze woonkamer zal mijn stijl het beste benadrukken? We zullen proberen deze en vele andere decoratiedilemma's zo goed mogelijk te beantwoorden - door specifieke afbeeldingen voor een grijze muur te presenteren, waarvan we denken dat ze een hit zullen worden! Bekijk hoe geselecteerde schilderijen eruit zien op een grijze muur en welke kleuren we aanbevelen voor jouw compositie!

Gele muren

Gele muren

Een gele muur is een uiting van energie en optimisme, maar het kiezen van de juiste schilderijen op canvas kan veel vragen oproepen. Warme geeltinten passen bij traditionele arrangementen, terwijl koele tinten bij moderne interieurs passen. Geel werkt goed met delicate pastelkleuren, waardoor de intensiteit van de kleur wordt verzacht. Natuur schilderijen zoals bloemen of landschappen met gele tinten kunnen een samenhangende sfeer creëren. Voor liefhebbers van moderniteit voegen abstracte werken, geïnspireerd door een gele achtergrond, dynamiek toe. Tegen een intens gele achtergrond vormen minimalistische afbeeldingen met strakke lijnen een subtiele aanvulling. Bedenk dat gedurfde keuzes mooie en verrassende resultaten kunnen opleveren.

gele muren

Roze muren

Roze muren vertegenwoordigen subtiliteit en energie die de kamer delicatesse of dynamische vibratie bieden. Roze harmonieert met neutrale kleuren, waardoor een subtiel effect ontstaat, en contrasteert ook effectief met diepere kleuren zoals marineblauw of flessengroen. Canvasschilderijen met delicate patronen of abstracte composities in neutrale tinten passen perfect bij roze muren, waardoor een elegant effect ontstaat. Schilderijen tegen de achtergrond van roze muren zijn elegante accenten, vooral die met bloemen of elementen uit de natuur, die de romantische uitstraling van roze benadrukken. Voor liefhebbers van modernisme zullen abstracte schilderijen de kamer mysterie, originaliteit en karakter geven.

witte muren

Witte muren

Witte muren decoreren met canvas schilderijen is uiterst stijlvol. Experimenteer met verschillende stijlen, waarbij witte muren een perfecte achtergrond vormen voor diverse arrangementen. Pasteltinten gecombineerd met wit geven de kamer subtiliteit en rust, dus kies voor schilderijen met delicate bloemmotieven of abstracte patronen. De klassieke zwart-witafbeeldingen voegen moderniteit en expressiviteit toe door het contrast tussen de witte achtergrond en intense zwarte details. Kies schilderijen die de natuur uitbeelden, zoals landschappen, bloemen of dieren, om uw ruimte op te fleuren! Vergeet niet dat het belangrijkste element is om je individualiteit en gevoelens door middel van kunst uit te drukken.

Zwarte muren

Zwarte muren

Een zwarte muur is een duidelijk statement van stijl en luxe. Een goede match tussen schilderijen op canvas is cruciaal voor een harmonieuze opstelling in een ruimte met donkere muren. De klassieke combinatie van wit en zwart vormt een modern en tijdloos contrast, vooral bij abstracte kunstwerken of minimalistische geometrische motieven. Rood past perfect bij zwarte muren en voegt een dramatisch karakter toe. Groen, symbool voor de natuur, wordt intenser tegen de zwarte achtergrond, waardoor een sfeer van vrede en harmonie ontstaat. Bij zwarte muren is passende verlichting ook cruciaal, omdat deze de elegantie van de kleur benadrukt, en schilderijen op canvas het interieur verrijken!

Paarse muren

Bruine muren

Dompel jezelf onder in de magische harmonie van kleuren dankzij unieke schilderijen op canvas, perfect afgestemd op de bruine muren in jouw interieur! De bimago collectie biedt unieke decoraties die perfect passen bij de bruintinten op de muren. Realistische canvas prints met natuurlijke landschappen in groen, goud en bruin harmoniëren harmonieus met de bruine muren en creëren een sfeer van rust en warmte. Liefhebbers van modern design kunnen kiezen uit uiterst mooie abstracte werken die bruintinten combineren met diepe tinten zwart en marineblauw, waardoor dynamiek en originaliteit in het interieur worden geïntroduceerd.