inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Kinderschilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Speeltuin
vanaf
€ 37,30
Schilderij Blauwe kat
vanaf
€ 23,96
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 12
Bij het inrichten van een kinderkamer mag men de schilderijen voor kinderen niet vergeten. De kindertijd is immers een periode van zorgeloos spelen en eindeloos plezier, en dat zouden ook decoraties voor de kinderkamer moeten zijn. Een foto voor kinderen moet leuk en kleurrijk zijn en de fantasie prikkelen. Sprookjesfiguren, schattige dieren, decoraties met een 3D-effect, triptieken of kosmische steden zijn te vinden op bimago. Kies de mooiste motieven uit de kinderfoto's en creëer samen met ons een unieke ruimte!

Schilderijen voor kinderen - geschilderd en gedrukt op canvas

Bij het kiezen van een schilderij voor de kinderkamer gaan we op zoek naar grappige patronen en intense kleuren, oftewel alles wat de fantasie van ons kind prikkelt. Onder de favoriete thema's van uw kind zullen er zeker dieren, voertuigen of sprookjesachtige feeën zijn. Ons aanbod omvat meer dan 60 patronen van perfecte decoraties voor een kinderkamer. Grappige motieven, schattige dieren, sprookjesachtige wezens, maar ook kastelen rechtstreeks uit de dromen van kleine prinsessen, je vindt dit allemaal in kinderschilderijen op het aanbod van Bimago. Bij het kiezen van een foto voor een kinderkamer raden we een uitzonderlijk duurzame canvasprint aan, bestand tegen vuil en kleine beschadigingen. Meerdelige kinderschilderijen zijn perfect tussen speelgoed en stickers aan de muur en maken elke opstelling van elementen mogelijk. In onze collectie voor kinderen vind je afbeeldingen voor zowel meisjes als jongens. Bijzondere schilderijen voor de kinderkamer, geïnspireerd op de sprookjeswereld, zijn kleurrijke en levensechte wanddecoraties. Patronen voor kinderen zijn een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag of kinderdag. Omgeven door kleurrijk speelgoed en stoffen, zal de foto een geweldige aanvulling zijn.


 

Geweldige decoraties voor een kinderkamer, d.w.z. kleurrijke afbeeldingen

Passende meubels en kleurrijk speelgoed zijn niet allemaal decoratieve opties in een kinderkamer. Muren kunnen dankzij passende decoraties ook de kinderkamer onherkenbaar veranderen. Met kleurrijke fotobehang, muurstickers en afbeeldingen voor de kinderkamer kun je een sprookjesachtige plek creëren waar het kind zijn eigen hoekje heeft. Op Bimago geven we ideeën voor het decoreren van de muren in een kinderkamer. Originele schilderijen voor een kinderkamer zijn kleurrijke composities met fantasie en zwier. Als uw kind gefascineerd is door de diepten onder water, zal hij zeker van het schilderij "Zeevallei" houden. Voor dierenliefhebbers hebben we leuke afbeeldingen gemaakt zoals "Happy Chickens", "Little Snails" en vele andere decoraties met je favoriete dieren. "Emma en teddybeer" of "Meisje met parels" zijn wanddecoraties opgedragen aan de kinderkamer van een kleine prinses. In Bimago omvat de collectie decoraties voor een kinderkamer niet alleen kleurrijke schilderijen, maar ook interessante fotobehang en stickers.

Schilderijen voor een kinderkamer met een idee

Vrolijk, warm en kleurrijk - maar niet saai en infantiel. Wanneer u een kamer voor een kind inricht, moet u er allereerst aan denken dat u zich er op uw gemak en comfortabel in voelt. En bijna geen peuter zou kiezen voor een sprookjesachtige en naïeve slaapkamer, wat koppig wordt herhaald op de volgende pagina's van interieurcatalogi. Daarom verwerpen we wat saai en opdringerig is en stellen we originele canvasschilderijen voor met dinosaurussen of herten! Het is echter niet de moeite waard om de explosie van kleuren te overdrijven, waar je op de lange termijn alleen maar moe van wordt. Lichte muren, aangevuld met optimistische afbeeldingen en funky patronen erop - dit zijn onze adviezen voor het inrichten van een kinderkamer. Een kleurrijk canvas schilderij voor een kinderkamer is zo'n sterk decoratief accent dat het mogelijk is om minimalisme in zijn omgeving toe te passen. Niets belet u echter om de afbeelding in de kinderkamer te matchen met andere wanddecoraties, bijvoorbeeld muurstickers. Een kamer die op deze manier is ingericht, wordt een geweldige speelruimte voor kinderen.

Betover een kinderkamer met kleurrijke canvas prints

Een kinderkamer is een bijzondere plek. Het moet zo worden ingericht dat er passende voorwaarden voor plezier en leren worden gecreëerd. Wanddecoraties spelen hier een belangrijke rol. Een van onze ideeën voor een prettige kamerindeling zijn kinderschilderijen. Kleurrijke decoraties met leuke dieren en personages uit sprookjes en tekenfilms zullen zeker de harten van de kleintjes veroveren. Daarnaast zullen kinderschilderijen helpen om een vrolijke sfeer te creëren en de fantasie te prikkelen. Alle decoraties zijn bestand tegen vuil en kleine beschadigingen. In onze winkel hebben we voor de allerkleinsten een speciale collectie samengesteld die het interieur zal veranderen in een betoverende, sprookjesachtige wereld. Foto's voor kinderen zijn een geweldig idee voor een snelle decoratie van een kinderkamer. Een kleurrijke afbeelding met dieren of sprookjesfiguren krijgt originaliteit als een handgeschilderde afbeelding. Bij het maken van zo'n decoratie voor een kinderkamer, moeten we er ook aan denken om het frame aan de afbeelding aan te passen. Moderne lijsten in verschillende kleuren kunnen een extra decoratief element van de afbeelding op het canvas zijn. Het is de moeite waard om een frame te vinden dat qua kleur overeenkomt. Decoraties voor een kinderkamer zijn ook als foto op canvas te bestellen. In de Bimago-collectie vind je decoraties in groot en klein formaat, evenals schilderijen voor kinderen die uit verschillende delen bestaan. Dankzij de individuele samenstelling kunnen we een originele decoratie krijgen die ons kind zal verrassen. Een schilderij raden we ook aan om zelf te schilderen.