inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

MIAMI VIBEKunstcollectie

MIAMI VIBE

Een plek waar de zomer niet ophoudt, mensen zorgeloos genieten en met volle teugen van het leven genieten, de kleuren intens zijn en het water in de oceaan altijd warm is... is het een paradijs? Nee... het is Miami! Ontdek de unieke sfeer van een stad waar het tropische klimaat samenkomt met het Latijnse temperament en de Amerikaanse droom. Laat je inspireren door de nieuwste Miami Vibes-collectie en dompel jezelf onder in roze, turquoise en geeltinten!

Miami Vibe

Miami VibesNieuwe collectie van bimago

Ongeacht uw geografische locatie en klimaat buiten uw raam, u kunt binnen uw ehuis een zorgeloze zomerse sfeer creëren, rechtstreeks vanaf Miami Beach! Het eerste en belangrijkste element is ... een shirt met een tropisch patroon, nu ben je klaar om de juiste decoraties te kiezen. De arrangementen in Miami Beach-stijl worden perfect aangevuld met schilderijen en posters in roze kleuren. Warme pasteltinten vormen de basis van deze stijl. Ook kun je wedden op patronen uit de jaren 80, bijvoorbeeld in postersenquadros vintage. Neonlichten en art-decobehang zullen een sterk accent toevoegen. De interieurs van Miami zijn wat Amerikanen eye candy noemen. Ontdek de nieuwste bimago collectie en voeg een beetje zoetheid toe aan je interieur.

Tropische metropoolZomer, neonlichten, roze en ...

Strand, zon, oceaan... weet je wat hier nog meer bij hoort? Art Deco gebouwen! In Miami zijn er bijna de meeste ter wereld - meer dan 800 historische objecten! Fans van de beroemde serie uit de jaren 80, waarvan de actie in deze stad plaatsvindt, zullen velen van hen zeker herkennen. Ooit berucht, tegenwoordig een favoriete vakantiebestemming voor beroemdheden en iedereen die op zoek is naar een zorgeloze sfeer, zomer en… goed design. Ben je verveeld met cool minimalisme? Hier vind je volop inspiratie om een ​​zonnig interieur te creëren en leer je wat carpe diem echt betekent: lange strandwandelingen maken, fruitdrankjes drinken en meer roze tinten ontdekken. De kleuren zijn het weefsel van deze stad - introduceer ze in uw arrangement en pluk de dag!