inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang kantoor

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Harmony of Nature
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Calm in Pastels
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Nostalgia Flowers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Vintage World Map
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Walls of Time
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Hoewel de mens niet alleen van zijn werk leeft, brengen we het grootste deel van de dag door binnen het kantoor. In zo'n situatie krijgt het interieur waarin we werken een bijzondere betekenis. Afhankelijk van het gekozen patroon, zullen onze fotobehang voor op kantoor de concentratie bevorderen of jouw creatieve enthousiasme stimuleren. Alle behang voor op kantoor hebben echter een gemeenschappelijke noemer: ze verfraaien elke ruimte en maken de tijd op het werk aangenaam.

Modieuze fotobehang voor het kantoor

In een kantoor zal een functionele indeling veel voordelen opleveren. Enerzijds brengen werknemers veel tijd door op kantoren, daarom is het belangrijk om voor hen een geschikte werkomgeving te creëren, anderzijds voor aannemers en opdrachtgevers, de uitstraling van het kantoor moet zowel de professionaliteit van het bedrijf en zijn karakter. Daarom moeten decoraties in de kantoorruimte op de juiste manier worden geselecteerd. Een fotobehang voor op kantoor in de juiste stijl kan perfect zijn. Een enorme selectie aan ontwerpen betekent dat u zowel neutrale als universele decoraties kunt vinden, evenals decoraties die de aard en het soort bedrijf van het bedrijf weerspiegelen. Zie fotobehang gewijd aan kantoren waarmee u met succes het hoofdkantoor van uw bedrijf kunt decoreren .

Laat meer zien Laat minder zien

Kantoorarrangement met fotobehang

Een fotobehang in een kantoor kan het karakter van een interieur volledig veranderen, dus het is de moeite waard om het op de juiste manier te belichten. Zo'n wanddecoratie kan bij de receptie, het secretariaat of bij de ingang hangen, waardoor ons bedrijf bij de ingang een goede eerste indruk krijgt. Een andere kantoorruimte die ideaal is voor het plaatsen van een fotobehang is de vergaderruimte. Op zo'n plek is het de moeite waard om te focussen op een elegante en professionele uitstraling. Expressieve kleuren en geometrische patronen zorgen ervoor dat zowel medewerkers als aannemers zich goed voelen in het interieur dankzij deze decoratie. Bovendien kunnen we op deze eenvoudige manier geweldige kleuren toevoegen aan het interieur. Je kunt een open ruimte ook versieren met een fotobehang. In zo'n interieur kunnen we ons een modernere decoratie veroorloven. Originele afbeeldingen, inscripties of een stadslandschap zullen zeker goed harmoniëren met de indeling van de kamer. Dankzij een gedessineerd fotobehang kunnen we de kantoorruimte een eigen karakter geven, afgestemd op onze branche en de aard van het bedrijf.

Fotobehang - kantoor in een ongebruikelijke stijl

Afhankelijk van de branche en het soort activiteit van ons bedrijf, kunnen we beslissen over verschillende motieven voor fotobehang dat op ons kantoor zal hangen:

 • Voor interactieve bureaus, ontwerp- en ontwerpbedrijven raden we kleurrijk fotobehang met moderne patronen aan. 3D-decoraties, abstracties of patronen geïnspireerd op straatkunst weerspiegelen de creatieve aard van ons bedrijf. Dergelijke muurschilderingen op kantoor zullen er ook voor zorgen dat we niet onverschillig langs een dergelijk arrangement gaan en zullen ons bovendien positieve energie geven.
 • Boekhoud- en juridische kantoren kunnen elegante, ingetogen ontwerpen kiezen die hun professionaliteit benadrukken. Bedrijven van deze aard kunnen hun pand ook versieren met een muurschildering met stadslandschappen. De beroemdste wereldsteden zoals New York, Londen of Parijs zullen ongetwijfeld het internationale en innovatieve karakter van het bedrijf benadrukken.
 • Reisbureaus en bedrijven die dergelijke diensten verlenen, kunnen fotobehang kiezen met de mooiste uithoeken van de wereld of wereldkaarten op groot formaat. Zo'n decoratie zal je zeker doen willen reizen en de wereld ontdekken. Ons aanbod omvat fotobehang met wereldkaarten in verschillende stijlen. Dankzij dit motief kunt u kantoren zowel in vintage stijlen als kamers met een modernere stijl inrichten.
 • Bedrijven die specifieke producten verkopen, kunnen hun kantoren en showrooms inrichten met een thematisch fotobehang. Een dergelijke versiering kan indirect de waarden van het bedrijf aangeven, zoals ecologie, moderniteit, mondiaal karakter. Dankzij het fotobehang wint ons bedrijf in de ogen van klanten en medewerkers.
 • Muurschilderingen voor op kantoor van bedrijven die gerelateerd zijn aan de IT-industrie, moeten de aard van hun bedrijf weerspiegelen. In dit geval zijn moderne ontwerpen perfect. Muurschilderingen met inscripties en geometrische motieven passen perfect in het hoofdkantoor van een innovatief bedrijf.
 • Bedrijven die hun diensten op afstand of online aanbieden, bijvoorbeeld callcenters, kunnen hun hoofdkantoor ontwerpen rekening houdend met de behoeften van werknemers. In dit geval kunnen we het kantoorinterieur minder formeel en meer zo ontwerpen dat het interieur positieve energie en motivatie triggert. Muurschilderingen in zo'n kantoor kunnen zowel prachtige landschappen, landschappen uit de fantasiewereld, artistieke collages, dieren of 3D-patronen weergeven. De kleurrijke wanddecoratie zal de eentonige kantoorlook van onze kantoorruimte zeker doen verdwijnen.

Een fotobehang in een thuiskantoor-opstelling

Fotobehang is een geweldige decoratie voor een thuisstudie of een kantoor in combinatie met een andere kamer. Dankzij de grootschalige wanddecoratie krijgt het interieur verbluffende kleuren die het kantoormeubilair zullen verlevendigen. In een thuiskantoor zullen muurschilderingen met kaarten, patronen die verwijzen naar vintage-stijl of foto's van metropolen van over de hele wereld geweldig werken. Een dergelijk interieurontwerp zal het ook een wat formeler karakter geven, zonder het een huiselijke, rustige sfeer.

Zie meer: ​​schilderijen voor het kantoor, posters voor het kantoor, behang voor het kantoor