inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Tassen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Canvas boodschappentassen breken de laatste jaren steeds vaker populariteitsrecords - gelukkig maar! - ze vervangen niet-ecologische wegwerp plastic tassen bij het winkelen. En geen wonder: het is een geweldige combinatie van esthetiek en bruikbaarheid, geweldig design en functionaliteit! Tassen van bimago zijn ruim en comfortabel om te dragen (zowel in de hand als op de schouder) - en vooral: mooi en origineel! Met zo'n toevoeging wordt zelfs een dagelijkse rit naar de bakker of de kruidenierswinkel een waar genoegen.

Schoudertas voor dames

Droom jij van een praktische, stevige en stijlvolle schoudertas? Dan heeft bimago je iets te bieden! We breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten, waaronder een damestas. Zorg ervoor dat u elk van onze voorstellen bekijkt en u zult ontdekken dat ze uniek zijn. Wij bewijzen dat een schoudertas niet saai en conservatief hoeft te zijn. We hebben gekozen voor interessante, moderne prints waar je je ogen niet vanaf kunt houden. We garanderen dat je tas in de smaak zal vallen bij iedereen die ernaar kijkt. Wees dus voorbereid op vragen zoals waar het is gekocht. Elk model is rechthoekig en tegelijkertijd uiterst comfortabel om te dragen.


 

Boodschappentassen

Een bimago tas is een goede keuze als je niets hebt om je boodschappen mee te dragen. De papieren exemplaren, die steeds vaker in de winkels te vinden zijn, zijn ecologisch, maar niet helemaal duurzaam. Je hoeft er maar een paar zwaardere producten in te doen en het papier scheurt snel. Onze boodschappentassen zijn oersterk en betrouwbaar. Belangrijk is dat je ze op twee manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeuren of situatie. Elke stoffen tas in ons assortiment is geschikt om over de schouder te hangen of in de hand te houden. Jij bepaalt hoe het jou het beste uitkomt. Omdat het een grote dameshandtas is, hoef je je geen zorgen te maken dat je niet alle spullen erin kwijt kunt. Kracht en capaciteit zijn de basiskenmerken die kunnen worden gebruikt om bimago producten te beschrijven. Ook is het belangrijk dat je nieuwe damestas bij veel stijlen past. We hebben ervoor gezorgd dat het overeenkwam met de laatste trends. Dit is een origineel accessoire, zonder welke het moeilijk voor je zal zijn om het huis te verlaten. Onze draagtassen blijven groeien in populariteit, maar dat is niet verwonderlijk. Ontdek waarom andere mensen van haar houden - misschien merk je hun extra voordelen?