inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Textiel

Filters

Filters

Type

 • filters.facets.more.product_type

  filters.facets.less.product_type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 13
 5. 23
Welkom in de wereld van bimago huishoudtextiel! U kunt uw favoriete patronen nu niet alleen als wanddecoratie in uw huis gebruiken, maar ook in de vorm van originele kussens, tafelkleden of gordijnen. Huistextiel met modieuze patronen is een geweldige manier om elk interieur te verlevendigen en het appartement een gezellig effect te geven. Let bij het kiezen van dergelijke accessoires op de kleuren en stijl van het textiel - zodat ze de bestaande wanddecoraties aanvullen - of er juist op een interessante manier mee contrasteren.

Huishoudelijke textiel

Heb je tegelijkertijd hoogwaardig en elegant ogend textiel nodig? Op bimago vind je alles wat je nodig hebt om een arrangement op te warmen en op te vrolijken. Wij bieden verschillende soorten producten aan. In het assortiment zie je onder andere textiel voor de slaapkamer, maar ook voor de woonkamer. Denk hierbij aan tafellopers, sierkussens, tafelkleden en diverse soorten gordijnen. Koop textiel in een vertrouwde winkel. Wij zorgen ervoor dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen die lang hun esthetische uitstraling behouden. Ons huishoudtextiel verslechtert niet in de was, pluist niet en sommige zijn vlekbestendig. Bedenk wat je precies nodig hebt. De collecties van bimago bevatten alle nuttige huishoudtextiel. Ze verrassen met een verscheidenheid aan patronen en kleuren. Dit zijn stoffen die de huidige trends volgen.


 

Hoteltextiel

Hoewel huishoudtextiel een groot deel uitmaakt van het bimago-aanbod, beperken we ons niet alleen tot hen. Ook vind je er producten die op andere plekken toepasbaar zijn. We hebben stevig en praktisch hoteltextiel in het assortiment opgenomen. Wij weten waar ze op moeten vallen om het de gasten van de accommodatie naar de zin te maken. Daarom kun je textiel kopen dat solide, stijlvol en met oog voor detail is gemaakt. Zorg ervoor dat je vertrouwd raakt met alle producten die we in de winkel hebben geïntroduceerd. Dit zijn geweldige stoffen verkrijgbaar in verschillende varianten. Afhankelijk van waar je voor kiest, kun je de kleur, het ontwerp en de maat kiezen. Het is vermeldenswaard dat u bij ons niet alleen iets voor thuis of hotel vindt, maar ook voor gebruik buitenshuis. We hebben interessant tuintextiel - dus we hebben aan alles gedacht! Plaats uw bestelling en wij garanderen dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Jou nieuwe textiel wacht op je!