inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummers

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 12
 5. 22
Maak de kunstenaar in jezelf wakker! DIY-kits schilderijen op nummer breken momenteel records van populariteit. En geen wonder: het is echt een geweldige manier om je artistieke passie te ontdekken, geduld en precisie te oefenen, en ook: ontspannen en tot rust komen na een stressvolle dag. Voor elk schilederij die op nummer moet worden geschilderd, bieden we een canvas gespannen over het frame, instructies en een set geschikte verven en penselen. Vind uw favoriete motieven in de schilderijen op nummer collectie van bimago.

Schilderen op nummer - ontdek je nieuwe passie

Schilderen op nummer is een buitengewoon creatieve en interessante manier om je vrije tijd door te brengen. Mensen die houden van allerlei handmatige en kunstlessen zullen zeker geïnteresseerd zijn in de schilderpakketten in de Bimago-galerie. In onze collectie vind je schilderijen voor mensen van alle leeftijden. Schilderpakketten voor kinderen bevatten afbeeldingen van je favoriete dieren en sprookjesfiguren. Aan de andere kant is schilderen voor volwassenen een brede selectie van landschappen, bloemen, dieren en moderne ontwerpen geïnspireerd op straatkunst.
Schilderen op nummer is een activiteit voor mensen die altijd al hebben willen leren schilderen. Dankzij de instructies en afbeeldingen met cijfers kun je oefenen met schilderen om in de toekomst je eigen werken te kunnen maken . Als we willen ontstressen en iets moois willen maken, is het de moeite waard om op nummer te schilderen. Deze game stelt ons niet alleen in staat om een ​​aangename tijd door te brengen, maar ook om de creativiteit, precisie van bewegingen en handvaardigheid te verbeteren. We nodigen je uit om te zien wat er nieuw is in onze winkel - schilder sets op nummer.

lees meer verberg beschrijving

Verfsets - nieuw in bimago winkel

DIY schilderij kits in onze galerie bevatten alle benodigde accessoires om een ​​schilderij te maken. Het schilderij met cijfers is op canvas gedrukt en over het weefgetouw gespannen. Hierdoor kun je het na het schilderen aan de muur hangen en genieten van de zelfgemaakte decoratie. De set bevat ook acrylverf in potten. De verf is klaar voor gebruik en elke container is gemarkeerd met een nummer. De verfset bevat ook een set penselen van verschillende diktes om gemakkelijk zowel kleine als grotere elementen te schilderen.
De schilderset is verpakt in een smaakvolle verpakking, waardoor het een geweldig cadeau voor een geliefde kan zijn. Afbeeldingen om zelf te schilderen zijn verschillende patronen met verschillende moeilijkheidsgraden - zowel de jongsten als de volwassenen zullen interessante kleurboeken op nummer vinden. Straten, uitzichten, steden en vele andere thema's - zie kits met verf op nummer in Bimago.

Een zelfgeschilderde foto is een perfecte decoratie voor je huis

Foto's om zelf te schilderen kunnen een geweldige decoratie voor uw huis worden. Dankzij de nummers op nummer kunt u niet alleen uw kamers versieren, maar ook uw passie tonen . Het schilderij wordt op een weefgetouw gespannen, dus nadat het is geverfd, is het klaar om op te hangen. Je kunt het inlijsten of de zijkanten schilderen en aan de muur hangen. Patronen op nummer zijn buitengewoon effectief en elegant. In onze uitgebreide collectie vind je vast en zeker jouw favoriete thema. Onder de foto's om zelf te schilderen waren er:

 • prachtige dieren,
 • moderne abstracties,
 • prachtige landschappen,
 • kleurrijke bloemen.

Dankzij een brede selectie vind je in deze collectie perfecte decoraties voor je woonkamer, slaapkamer of zelfs een kinderkamer. Op deze manier worden kleurboeken op nummer niet alleen een manier om je vrije tijd door te brengen, maar kun je ook kamers met je eigen werken inrichten. We garanderen dat het creëren van een dergelijk interieurarrangement u veel voldoening zal geven.

Ontdek bimago verfsets en andere decoraties

Kits voor schilderen op nummer zijn nieuw in onze galerie. Dankzij deze collectie vind je niet alleen kant-en-klare decoraties voor in huis, maar maak je ook je eigen decoraties. Bimago kleurplaten, dankzij de eenvoudige instructies, zullen ons geen problemen bezorgen en de afbeelding zal prachtig worden geverfd. Een kit om op nummer te schilderen kan worden gegeven aan iemand die van creatieve activiteiten houdt.
Als u op zoek bent naar andere cadeau-ideeën, raden we u krasloten of Kurkplanken met kaarten verkrijgbaar in onze winkel. Op deze decoraties kunnen reizen en bezochte plaatsen worden gemarkeerd. De Bimago-galerij bevat ook een hele reeks moderne decoraties. Handgeschilderde schilderijen, muurschilderingen, prints, stickers en schermen zijn slechts een deel van ons aanbod. Met duizenden patronen vindt u de perfecte decoraties voor de woonkamer, kinderkamer, keuken, kantoor of restaurant. We nodigen je uit om niet alleen de collecties schilderijen op nummerte bekijken, maar ook andere Bimago-producten.

Schilderen op nummer - groot formaat op canvas

Afbeeldingen die met nummers op canvas moeten worden geschilderd, kunnen een originele decoratie van uw appartement zijn. Elegante patronen in geweldige kleuren zullen met succes een woonkamer, kantoor of slaapkamer versieren. We bieden ook grote canvasformaten met nummers om te schilderen. Afbeeldingen die op nummer zijn geverfd in de afmetingen 150 x 60 cm en die uit verschillende delen bestaan, stellen u in staat om niet alleen geweldige kleuren in het interieur te introduceren, maar ook om een ​​effectieve muurdecoratie door u zelf te creëren.

Schilderen met nummers

Kits voor schilderen op nummer zijn een product dat is bedoeld voor mensen die willen schilderen op canvas leren. De voorbereide afbeeldingssjabloon met getallen maakt het voor beginners gemakkelijker om in de praktijk te komen met het aanbrengen van verf. Als je je passie voor schilderen wilt ontwikkelen, zijn op nummer geschilderde schilderijen hiervoor het perfecte materiaal.