-30% op canvasafdrukken en fotobehang Aanbieding geldig tot 2020/12/07 Bekijk

Schilderen op nummers

354 artikelen gevonden in de categorie

Schilderen op nummers Winter Bunnies
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Running Dog
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Nightly Deer
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Lovely Bear
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Penguin Family
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Snowflake
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Ice Skating
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Impish Fox
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Moon Woman
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Sweet Rabbit
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Stork Family
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Friendly Deer
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Red Bird
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Blue Birds
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Three Penguins
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Expressive Tree
Nieuwigheid
Schilderen op nummers Chinese District
Nieuwigheid
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8

Schilderen met nummers - ontdek een nieuwe passie

Schilderen op nummers is een ongelooflijk creatieve en interessante manier om vrije tijd door te brengen. Mensen die dol zijn op artistieke en handmatige activiteiten zullen zeker geïnteresseerd zijn in schilderkits die beschikbaar zijn in bimago gallery. In onze collectie vind je foto's voor mensen van elke leeftijd. Schilderkits voor kinderen bevatten afbeeldingen met grappige dieren en fantastische personages. De volwassenen vinden landschappen, bloemen, dieren en moderne patronen geïnspireerd op straatkunst. Schaam je niet om op latere leeftijd te gaan schilderen: schilderen op nummer is een activiteit voor mensen die altijd al hebben willen leren schilderen. Dankzij instructies en voorgetekende doeken kunt u uw eerste stappen in het schilderen zetten en in de toekomst uw eigen kunstwerken maken. Als je wilt ontstressen en iets moois wilt maken, is het de moeite waard om verf op nummerpakket te kopen. Dit tijdverdrijf stelt u niet alleen in staat om uw tijd op een prettige manier door te brengen, maar verbetert ook uw creativiteit, precisie van bewegingen en handmatige vaardigheden. We nodigen u uit om een ​​kijkje te nemen bij de nieuwkomers in onze winkel: schilderen op nummer sets.

Lees meer Minder

Schilderen op nummers - een nieuwe collectie op Bimago Shop

De schilderkits in onze galerij bevatten alle accessoires die nodig zijn om een schilderij te maken. Een foto met cijfers wordt op canvas gedrukt en op een spielat gemonteerd. Daarom kan het na het schilderen aan de muur worden gehangen als een handgemaakte decoratie. De set bevat ook acrylverfpotten. Ze zijn klaar voor gebruik en alle containers zijn gemarkeerd met een nummer. Bovendien bevat de verfset een set verfborstels van verschillende dikte waarmee zowel grote als kleinere oppervlakken met verf kunnen worden bedekt. De verfset wordt geleverd in een elegante verpakking, daarom is het een perfect cadeau voor een geliefd persoon. De verf op cijfersets bevat afbeeldingen van verschillende moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn patronen zoals dieren, landschappen, bloemen en nog veel meer: bekijk alle verf op nummerpakketten van bimago!

Met de hand gemaakt schilderij als een originele woondecoratie

Een handgemaakt schilderij kan een prachtige decoratie zijn voor uw huis. Paint by numbers afbeeldingen zijn niet alleen een geweldige manier om je muren te versieren, maar ook om je passie uit te drukken in interieurontwerp. Het doek is gemonteerd op een spielat, daarom is het na het schilderen klaar om opgehangen te worden. Voordat u de afbeelding echter weergeeft, kunt u deze inlijsten of de randen schilderen om hem een ​​finishing touch te geven. Het ontwerp van onze paint by numbers afbeeldingen is zowel opvallend als elegant: u zult zeker een motief vinden dat u wilt schilderen. Onze verf op cijfersets bevat patronen zoals moderne abstracties, prachtige landschappen of kleurrijke bloemen. Dankzij de ruime keuze vind je in deze collectie perfecte decoraties voor je woonkamer, slaapkamer of zelfs kinderkamer. Schilderen op nummer is dus niet alleen een geweldige manier om vrije tijd door te brengen, maar heeft ook een decoratieve waarde. We zijn er zeker van dat het veel voldoening zal geven om je huis te versieren met je eigen werk!

Ontdek schilderen op nummer kits en andere Bimago-decoraties

De verf op cijfersets zijn de nieuwste aanwinsten in onze galerij. Met dit nieuwe product in onze collectie is bimago uitgegroeid tot een winkel waar je niet alleen kant-en-klare woondecoraties kunt vinden, maar ook tools waarmee je je eigen kunt maken. Geleid door eenvoudige instructies, zult u zeker geen probleem hebben met het schilderen van bimago-foto's en het eindresultaat zal u verbazen. U kunt ook de verf op nummerreeks cadeau doen aan iemand die u dierbaar is en die dol is op creatieve activiteiten. Als u op zoek bent naar andere cadeau-ideeën, kunnen we u kraskaarten en decoratieve prikborden aanbevelen die in onze winkel verkrijgbaar zijn. Deze accessoires maken het mogelijk iemands reizen te volgen en bezochte plaatsen te markeren. In bimago gallery bieden we ook een hele reeks moderne decoraties aan. Handgeschilderde doeken, muurschilderingen, muurstickers of scheidingswanden zijn slechts enkele voorbeelden van onze producten. Tussen enkele duizenden patronen vindt u zeker prachtige decoraties voor uw woonkamer, kinderkamer, keuken, kantoor of restaurant. We raden u aan om onze nieuwe collectie schilderen op nummer en andere bimago-producten te bekijken.