inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Rustiek behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Pink Joy
vanaf
€ 45,14
Behang Shiny Nature
vanaf
€ 45,14
Behang Forest Dance
vanaf
€ 45,14
Behang Sorted Nature
vanaf
€ 45,14
Behang Ivy Shoots
vanaf
€ 45,14
Behang Japandi style
vanaf
€ 45,14
Behang Full of shapes
vanaf
€ 45,14
Behang Rural Mosaic
vanaf
€ 68,24
Behang Warm Boards
vanaf
€ 68,24
Behang Sea Boards
vanaf
€ 68,24
Behang Sleepy Mosaic
vanaf
€ 68,24
Behang Wild Banana
vanaf
€ 45,14
Behang Zebra Pattern
vanaf
€ 45,14
Behang Rust Rhythm
vanaf
€ 45,14
Behang Stone on Stone
vanaf
€ 45,14
Behang Rust Surface
vanaf
€ 45,14
Behang Cement Colour
vanaf
€ 45,14
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Rustiek behang van bimago is in de eerste plaats een voorstel voor mensen die contact met de natuur waarderen en verlangen naar een landelijke idylle! In deze collectie spelen neutrale, aangename kleuren en interessante patronen de eerste viool. Rustiek behang zijn bloemstukken, subtiele bladeren en twijgen, maar ook imitaties van natuursteen of bakstenen. Rustiek behang van bimago zal werken in de slaapkamer, hal, keuken en kantoor.

Rustiek behang

Krijg het effect van een gezellig interieur door te kiezen voor ons rustiek behang. Hun stijl verwijst naar natuurlijke, landelijke landschappen. Rustiek behang zal ongetwijfeld voldoen aan de verwachtingen van mensen die de schoonheid van de natuur waarderen en graag in contact zijn met de omgeving. Elk rustiek behang dat beschikbaar is in het aanbod van bimago onderscheidt zich door een bovengemiddelde esthetiek. We wilden dat onze producten aan de behoeften van zoveel mogelijk klanten zouden voldoen. Om deze reden is er een grote verscheidenheid aan rustiek behang om uit te kiezen. Individuele producten verschillen van elkaar in zowel kleuren als patronen. Het gemeenschappelijke punt is de hoge kwaliteit van hun vakmanschap. Elk rustiek behang is gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor is ons rustiek behang niet alleen makkelijk te plakken, maar ook bestand tegen beschadigingen.


 

Rustiek behang

Wat onderscheidt rustiek behang? Het is een wanddecoratie met elementen die vroeger in landelijke hutten en landhuizen te vinden waren. Rustiek behang wordt meestal in ingetogen kleuren gehouden. Warme tinten zijn het populairst. Neutrale kleuren zijn kenmerkend voor bijna elk rustiek behang, al zijn er ook minder gangbare tinten. Het onderscheidende kenmerk is ook het interessante ontwerp. Goed gekozen landelijk behang kan het interieur een uniek karakter geven. Droom je van een huis met een ziel? Degene die indruk maakt met zijn buitengewone schoonheid? Rustiek stijlvol behang van bimago wachten op je. Door ze te kiezen, krijg je het effect van een huiselijke sfeer die doet denken aan warmte, openheid en gastvrijheid. Je maakt het interieur van een woon- of slaapkamer eenvoudig gezelliger. Aarzel niet en bekijk onze aanbiedingen. Maak het interieur van je huis mooier. Het is makkelijk!