inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Zen schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Prayer (1 Part) Narrow
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Center (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Calm Mallow (1 Part) Pink
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
Boeddhabeelden brengen je in de juiste stemming. Wil je rust in je interieur en de ruimte om rustig te zijn? Bekijk het brede scala aan zen-afbeeldingen die beschikbaar zijn op bimago. Stromend water, Boeddha, bamboe en oosterse landschappen zijn enkele van de thema's in deze collectie. Decoraties van dit type zijn perfect voor interieurs die zijn ingericht in de wabi sabi- en minimalistische stijlen. Ontdek de voorstellen van Zen fotobehang waarmee je een interieur stijlvol en feng shui inricht.

Zen-plaatje met bamboe, boeddha, stromend water

Bent u een liefhebber van het oosten? Droom je van een vakantie in het verre Azië? Waardeer je de nabijheid van de natuur en de harmonie in de verschillende kinderen van het leven? Introduceer decoraties in uw huis die het een zen-sfeer geven, wat een rustige geest betekent. U kunt er zeker van zijn dat afbeeldingen in zen-stijl bevorderlijk zijn voor ontspanning, rust en rust. De opstelling in de Zen-stijl wordt verzorgd door schilderijen met bamboe of stromend water. Dit thema komt het vaakst voor in badkamers, maar het zal ook goed werken in elke andere kamer van het huis. Oriëntaalse enthousiastelingen plaatsen vaak een Boeddha-figuur op een plank. En je kunt zijn afbeelding ook op een schilderij zetten en aan de muur hangen. Luchtige gordijnen en gordijnen, klokken die aan het plafond of in de ramen hangen, evenals gestileerde oosterse tapijten passen bij dit klimaat. Het is goed om wat hout, levende bloemen en zelfs water in de kamers te brengen, bijvoorbeeld in de vorm van een minifontein.

lees meer beschrijving verbergen

Feng shui-schilderijen in de woonkamer

De regels van feng shui bepalen heel precies wat de indeling van de kamers in huis moet zijn om gezondheid en welzijn te garanderen. Onder Europese omstandigheden is het echter vrij moeilijk om aan deze veeleisende normen te voldoen. Niets belet echter de selectie van schilderijen voor uw huis in overeenstemming met het feng shui-principe. En ze zegt dat ze de energie moeten ondersteunen van de plek waar we ze willen ophangen. Salon is enerzijds een plek om te ontspannen, maar ook voor werk of ontmoetingen met vrienden. Optimistische beelden in intense kleuren geven hem energie. U kunt schilderijen met oosterse bloemen of heldere mandala's ophangen.

Feng shui-schilderijen in de slaapkamer

De slaapkamer moet een plek zijn waar rust heerst. Heldere, warme decoraties zorgen voor een dergelijke sfeer. Mandala's zullen hier ook werken, maar dan in ingetogen pastelkleuren. In de slaapkamer kun je een Boeddha-afbeelding of decoraties met een bloemmotief ophangen.
Heldere, warme decoraties passen het best bij deze sfeer. Mandala's zullen hier ook werken, maar dan in ingetogen pastelkleuren. In de slaapkamer kun je een Boeddha beeld ophangen of decoraties met floraal motief.