inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op behang Aanbieding geldig tot 2024/02/29

Behang woonkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Green Art Deco
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black Marble
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rust
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Natural solace
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Oriental mosaic
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dazzling Fragrance
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Spring Beauty
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Balanced Green
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Poppy Meadow
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mosaic Lightness
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dense Structure
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Exclusive Pattern
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Expressive Gesture
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rocking Movement
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Braided Theme
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Braided Faces
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Colorful Summer
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Spring Ornament
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Circular variation
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Wild Banana
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang May Birds
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Exotic Pattern
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Irregular Shapes
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Powdered Melancholy
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Boards in Grey
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Warm Waves
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Wood in Pastels
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Polar Boards
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mosaic of Colours
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Shiny Boards
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Variety of Nature
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Een van de gemakkelijkste manieren om je woonkamer te transformeren, is door behang te gebruiken, of je nu een rustgevende sfeer wilt met zachte neutrale kleuren of een echte gloed van kleuren. Woonkamerbehang kan ook worden gebruikt om een ​​bepaald architectonisch element te benadrukken, zoals een schoorsteenmuur of nissen. Modern behang voor de woonkamer van bimago is een makkelijk te leggen en zeer effectieve wanddecoratie!

3D behang voor de woonkamer - ongebruikelijke patronen in modieuze kleuren

Behang met een 3D-effect ziet er buitengewoon aantrekkelijk uit. In grotere kamers moet een dergelijk patroon correct worden weergegeven, waardoor het interieur een buitengewoon karakter krijgt. Een 3D-behang voor de woonkamer zal niet alleen de kamer versieren, maar ook optisch vergroten. Het is de moeite waard om te weten dat er steeds meer van dergelijke ontwerpen op de markt zijn, zodat liefhebbers van verschillende motieven iets voor zichzelf kunnen vinden. Voor liefhebbers van het combineren van traditie met moderniteit, raden we 3d woonkamerbehang met bloemen aan - een goed ontworpen motief geeft een intrigerend effect. Zo'n patroon is perfect voor arrangementen in een rustieke, vintage of shabby chic stijl. Onder de 3D-achtergronden zijn er ook motieven die zijn geïnspireerd op loftinterieurs, in een woonkamer die in deze stijl is gedecoreerd, zal behang dat een betonnen of bakstenen muur imiteert, een perfecte aanvulling zijn op het interieurarrangement in een moderne stijl. Dit seizoen domineren geometrische patronen muurdecoraties, behang voor een woonkamer met zo'n motief en een 3D-effect past perfect bij de huidige trends. Als we het interieur visueel willen vergroten, kies dan patronen in heldere kleuren. 3D-behang in dergelijke kleuren zal onze woonkamer ruimer doen lijken.

Laat meer zien Laat minder zien

Hoe moet een behang in de woonkamer eruit zien?

De woonkamer is een van de belangrijkste kamers in huis, waar de leden van het huishouden elkaar ontmoeten en samen tijd doorbrengen, en waar ze gasten ontvangen. Daarom is het belangrijk dat het interieur zowel comfortabel is voor het huishouden als een representatieve uitstraling heeft. Een eenvoudige manier om de indeling van het interieur te veranderen, zijn behang in de woonkamer. Door de veelheid aan indelingsmogelijkheden kunnen we dankzij deze wanddecoratie de uitstraling van de kamer volledig veranderen en een geheel nieuwe stijl geven. Het behang in de woonkamer moet de passies en het karakter van de gezinsleden weerspiegelen. Het is de moeite waard om na te denken over welke thema's en welke kleuren iedereen leuk vindt. Hierdoor kunnen we een beetje persoonlijk karakter in ons arrangement brengen. Als we van reizen houden, kunnen we onze woonkamer decoreren met behang met een motief van palmbladeren of exotische bloemen. Dierenliefhebbers kunnen op hun beurt kiezen voor een elegant patroon met honden, konijnen of lama's. Zo'n behang met een dierenmotief zal zeker het hele gezin aanspreken. Als we houden van gekke pop-artstijlen en humoristische decoraties, is het de moeite waard om een ​​behang voor de woonkamer met zo'n accent te kiezen. Levendige kleuren zullen ongetwijfeld een geweldige sfeer toevoegen aan het interieur.

Modern behang voor de woonkamer - originele muurdecoraties

Een modieus decoratief motief dit seizoen zijn geometrische patronen met ronde vormen en golven. Kleurrijk behang in zo'n patroon past perfect bij de huidige trends en introduceert ook je favoriete kleuren in het interieur. De laatste trends in interieurontwerp vertrekken vanuit het minimalisme, momenteel richten we ons op expressieve decoratieve accenten en sterke kleuren. In de woonkamer kunnen we ook patroonbehang op slechts één van de muren plaatsen, zo geven we het interieur een compleet nieuwe toon zonder de kamer te overweldigen. Onder de nieuwste trends zie je ook inspiraties met metallic kleuren. Zulke tinten zijn perfect voor een glamoureus woonkamerbehang, dat harmonieus zal versmelten met glanzende accessoires in goud en zilver. Onder de populaire wanddecoratieontwerpen is nog steeds inspiratie uit ruwe materialen te vinden. Dit seizoen combineren we het baksteenbehang in de woonkamer echter met apparatuur in verschillende stijlen. Eclectische interieurarrangementen zijn weer in de mode, dus u kunt experimenteren met het inrichten van ons appartement.

Behang in de woonkamer - hoe kies je kleuren in de kamer?

Voordat je beslist over de kleuren, is het de moeite waard om de algehele uitstraling van het interieur te overwegen. Geven we de voorkeur aan een woonkamer in één kleurtint of willen we ons focussen op gewaagde en contrastrijke combinaties van verschillende kleuren? Behang in de woonkamer is een van de belangrijkste toevoegingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van een arrangement. Zelfs als we besluiten er maar één muur mee te versieren, blijft het een van de belangrijkste decoratieve motieven in de kamer. Dit seizoen moeten onze interieurs milieuvriendelijk en dicht bij de natuur zijn, daarom zijn groentinten modieuze kleuren. Kiezen we voor diepgroen, dan kun je deze kleur combineren met universele tinten wit en grijs. Aan de andere kant kan munt in een harmonieus contrast worden gecombineerd met bruin. Het mintkleurige behang geeft het interieur een frisse en lenteachtige uitstraling. Als je geeft de voorkeur aan een modieus en elegant interieur, wij raden een poederroze behang aan voor een glamour woonkamer. Deze kleur past prachtig bij zowel felle kleuren als gouden decoraties.

Zie meer: ​​schilderijen voor de woonkamer, fotobehang voor de woonkamer, posters voor de woonkamer

Zie meer: ​​schilderijen voor de woonkamer, fotobehang voor de woonkamer, posters voor de woonkamer