inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Eclectisch fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Walls of Time
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Majestic Leaves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Noble Jade
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Hideout
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Light Dew
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Prehistoric Palm Trees
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ben je op zoek naar een interieurstijl die jouw "zelf" tot uitdrukking brengt? Eclectisch fotobehang van bimago kan als inspiratie dienen! Hoewel de eclectische stijl wordt gekenmerkt door diversiteit en excentriciteit, vereist zo’n interieur een zorgvuldige planning om de ruimte karakter te geven en een chaotisch resultaat te voorkomen. Eclectisch fotobehang bestaat uit originele geometrische composities, imitaties van organische elementen, maar ook uit gedurfde bloemmotieven en op de natuur geïnspireerde abstracties!

Eclectisch fotobehang voor aan de muur

Weet je niet hoe je lege muren thuis moet afwerken? Dan moet je van eclectisch fotobehang houden. Ze zijn niet alleen elegant en modieus, maar ook op bimago vind je veel verschillende ontwerpen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u iets koopt dat niet helemaal aan uw voorkeuren voldoet. We hebben fotobehang in eclectische stijl in lichtere en donkere kleuren aan het assortiment toegevoegd. Sommige zijn heel verrassend met een combinatie van kleuren en een gedurfd ontwerp. Door de muren met dergelijke motieven te decoreren, krijg je een effect dat je stoutste verwachtingen overtreft. Een eclectische muurschildering zal een heel andere sfeer in de kamer brengen. Je hoeft er natuurlijk niet de hele kamer mee te decoreren. Plaats het gewoon op een muur en het resultaat zal uniek zijn.


 

Fotobehang in eclectische stijl

Bedenk welk thema je het meest interesseert: abstractie, vegetatie of misschien iets glamoureus? We zijn er zeker van dat er in de bimago collectie een eclectisch behang is dat 100% aan je wensen zal voldoen. We weten heel goed dat iedereen een andere smaak heeft, daarom introduceren we verschillende ontwerpen in ons aanbod om het winkelen voor alle klanten gemakkelijker te maken. Vergeet niet dat je eclectisch fotobehang niet alleen in de vliesversie kunt bestellen, maar ook in de zelfklevende versie. De uitstekende kwaliteit van de decoratie wordt gegarandeerd door full HD printen en UV-veilige technologie. Door hem aan de muur te hangen, ben je niet bang om kleuren te vervagen en de esthetische uitstraling te verliezen. Vooral voor de woonkamer en slaapkamer is dit soort fotobehang een goede keuze. Het is echter voldoende om het juiste patroon te vinden en het zal ook in andere delen van het huis werken, bijvoorbeeld in de eetkamer of tienerkamer. Eclectisch fotobehang ziet er modern uit, maar je kunt ze gemakkelijk combineren met meer klassieke arrangementen, zelfs vintage of rustieke. Ook zult u merken dat het uitvoeren van een metamorfose van het interieur niet zo vermoeiend is als u in eerste instantie dacht.