inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang waterafstotend

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 10
 5. 17
Waterdicht behang uit de bimago collectie is een geweldige manier om interieurs met moeilijke klimatologische omstandigheden, zoals hoge luchtvochtigheid, te verfraaien en is ook een ideale oplossing voor ruimtes die bijzonder worden blootgesteld aan verschillende soorten vuil, pollen of stof. Eventuele vlekken verwijder je eenvoudig van het watervaste behang door het behang af te nemen met een vochtige doek. Op bimago vind je wanddecoraties die aansluiten bij de laatste trends, gevarieerd qua patroon, textuur en kleur. Bekijk ons ​​waterdichte behang en creëer vandaag nog jouw droomkeuken, badkamer of woonkamer!

Wasbaar behang

Bent u op zoek naar een manier om een interieur te decoreren waarvan de muren zijn blootgesteld aan vuil en vlekken? Mis de collectie waterdicht behang niet, waarmee u de keuken, badkamer en andere interieurs onder moeilijke omstandigheden gemakkelijk kunt verfraaien. Dit behang is bedekt met speciale coatings die beschermen tegen water, stoom en vet. Ze zijn bestand tegen wassen en boenen, waardoor ze langer hun esthetische waarden behouden. Afwasbaar behang is een aantrekkelijk alternatief voor tegels. In onze collectie wasbaar behang vind je decoraties die je succesvol kunt gebruiken bij de inrichting van elk interieur. Ze passen perfect in de kinderkamer, omdat je er indien nodig gemakkelijk vuil en tekeningen uit kunt verwijderen. Je kunt ze niet alleen succesvol gebruiken in wooninterieurs, maar ook in trappenhuizen, winkels en andere openbare voorzieningen.


 

Afwasbaar keukenbehang

Als je op zoek bent naar wanddecoratie voor de keuken die niet bang is voor sausvlekken en ander vuil veroorzaakt door het bereiden van maaltijden, dan zal afwasbaar keukenbehang zeker aan je verwachtingen voldoen. Net als andere achtergronden die op bimago worden aangeboden, zijn ze verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Er zit zeker een thema tussen dat bij een specifieke kamer past. In een interieur ingericht in een moderne stijl, kunt u modieus wasbaar keukenbehang in één kleur gebruiken. Als u op zoek bent naar een glamoureuze decoratie voor een kamer, kies dan voor wasbaar keukenbehang dat marmer imiteert of decoraties met elegante geometrische motieven. Voor een kleine keuken raden wij wasbaar 3D-keukenbehang aan, dat het interieur niet alleen verfraait maar ook optisch vergroot. Een goede oplossing kan zijn om behang als accent te gebruiken door een strook decoratie op de muur te plaatsen tussen het aanrechtblad en de hangkasten.

Waterdicht behang voor de badkamer

Afwasbaar badkamerbehang is een aantrekkelijke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en goedkope manier om een kamer te transformeren of interieurtekortkomingen te maskeren. Een belangrijk voordeel van dergelijke decoraties is de weerstand tegen waterdamp en zeepresten. Hierdoor kunt u waterdicht badkamerbehang op de muur bij de douche of het bad plaatsen. Mocht het behang toch vuil worden, dan kun je het eenvoudig afwassen met schoon water en een spons.
Behang uit onze collectie kan een alternatief zijn voor tegels. De installatie ervan is eenvoudiger en zorgt ervoor dat u de verwarring en rommel kunt vermijden die gepaard gaat met het snijden van tegels of het bereiden van lijmmortel. Watervast behang met een origineel motief zal je badkamer onherkenbaar veranderen. Bloemmotieven, waaronder exotische bloemen, en imitaties van natuurlijke materialen - hout, steen of baksteen - zijn perfect voor de badkamer. Een goede oplossing is om het behang op slechts één geselecteerde muur te plaatsen - op deze manier vermijdt u het effect dat het interieur wordt overweldigd.

Afwasbaar behang voor de hal

Ook voor de hal raden wij afwasbaar behang aan. Deze decoraties nemen geen vuil van modder op, waar deze kamer vaak aan wordt blootgesteld, vooral in de herfst en winter. Behang zal het goed doen in een kleine hal, omdat het het interieur optisch vergroot. 3D-achtergronden, maar ook behang met horizontale of verticale strepen, zijn een goede keuze. Verticale strepen laten uw kamer hoger lijken, terwijl horizontale strepen het interieur visueel vergroten. Je kunt ook een originele geometrische compositie kiezen. Dergelijk wasbaar halbehang zal zeker de aandacht van uw gasten trekken en u helpen een goede indruk op hen te maken.
Wij nodigen u uit om onze collectie waterdicht behang te bekijken!