inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Schilderijen Pop art - met de hand geschilderd en afgedrukt op canvas

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Reindeer
vanaf
€ 23,96
Schilderij Koe - trio
vanaf
€ 61,87
Schilderij Blauwe kat
vanaf
€ 23,96
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pop-art schilderijen zijn werken die behoren tot de populaire kunst. Het is een trend waarmee Andy Warhol vooral wordt geassocieerd met zijn unieke werken geïnspireerd op alledaagse voorwerpen. Pop-art afbeeldingen van bimago, geïnspireerd door populaire kunst, zijn originele motieven die perfect passen bij het interieur van mensen die graag verder gaan dan het gebruikelijke. Kleurrijke kunstportretten, originele collages, graffiti en inscripties. Kies afbeeldingen geïnspireerd op bekende personages en creëer een uniek interieur.

Pop art - canvas prints, canvas schilderijen en canvas foto's

In de collectie category-name van canvasfoto's u vindt. Innovatieve Decoraties, die je huis zullen verfraaien. Een breed scala van Pop art Canvas schilderijen garandeert dat je je favoriete thema vindt, dat niet alleen past bij het moderne interieur maar ook de klassieke. Pop art zijn een inspirerend thema, dat verschijnt in painting van leeftijden. In bimago winkel Pop art thema heeft een nieuwe dimensie in de vorm van wanddecoraties. In Pop art verzameling van canvas schilderijen vindt u verschillende verscheidenheden van diverse versierde muurdecoraties, die verschillen in termen van stijl, kleur en grootte. Pop art is een thema, dat niet alleen in de kleur veel-hued groot is, maar ook in meer verzachtde kleuren. [Pop art schilderijen in de vorm van veelkleurige muurdecoraties zal uw appartement verlichten en in de vorm van canvas prints gemaakt in meer subtiele kleuren geeft uw interieur meer stijlvol kijk. Dankzij grote selectie van kleuren het is mogelijk passen bijzondere canvasdruk naar uw huis arrangement. Wij raden niet alleen aan Pop art canvasafdrukken, maar ook de volledige collectie Pop art, waarin u allerlei wanddecoraties kunt vinden met uw favoriete thema.

Laat meer zien Laat minder zien

Pop art canvas muurkunsten is een perfecte keuze voor uw slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte

In modieus, moderne zitkamer inspirerende decoraties zijn tegenwoordig een must-have! In Pop art schilderijen collectie u kunt vinden producten te vinden Pas bij uw woonkamer arrangement. Pop art schilderijen opgehangen in representatieve plaats maakt uw platte look meer glamouren. Veelkleurige muurdecoratie u helpen om het gewenste te bereiken in Een goedkope manier. Een duidelijk voordeel van Pop art schilderijenis de tijdloosheid van dit thema, waarmee deze decoratie zal zien wonderful in elke kamer. Pop art canvas prints zal presenteer prachtig, niet alleen in je woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Schilderijen gemaakt in pastel kleuren zorgen ervoor dat u creëert unieke sfeer in uw appartement. Pop art canvas schilderijen collectie is een goed idee om niet alleen uw woonkamer of slaapkamer te versieren, maar ook elke andere kamer. Zaal, eetkamer of keuken zijn interieurs, waarin Pop art schilderijen perfect. Met Pop art canvas prints verzameling {u zal|u kunt {beautify uw hele huis en dat is de reden waarom we Sterk aanbevelen onze offer!

Pop art in de vorm van kunststijlen van kunststijlen en canvas

Triptych art en canvas art sets presenteren een moderne dimensie van wall decoraties. Pop art canvas kunst sets zijn vol van inspirerende thema`s, die dankzij meerdere segmenten een origineel decoratief element in uw appartement zullen zijn Uniekheid van een bepaald patroon. Pop art schilderijen, die bestaan ​​uit several parts geven u grotere arrangementsmogelijkheden dan decoraties die in een stuk zijn. In bimago aanbod vind je een voorbeeld van een idee van hoe een schilderij hangen Pop art collectie. Er is niets aan de hand van ons aan te moedigen om uw fantasie vrij te maken en een beetje te experimenteren met deze kunstset arrangement. Pop art triptych art kunt u hang in één regel zetten of u kunt ze asymmetrisch regelen. Aan de andere kant kan Pop art canvas art sets niet alleen horizontaal, maar ook verticaal worden opgehangen. Alles hangt af van effect, dat u wilt bereiken. Sommige patronen uit Pop art collectie bestaan ​​uit segmenten, die individueel kunnen vertegenwoordigen volledig apart schilderijen . U kunt speciale elementen van canvas kunst op de trap zetten of een uitstekende arrangement maken (die meubels omringt in uw kamer). Bekijk onze schilderijen van Pop art verzameling in bimago gallery, die zal presenteren als een originele muur Ornament als multi-piece decoraties!

Bimago gallery-check out Pop art schilderijen en meer dan 2000 andere amazing wall decorations

In bimago vind je a wide aanbod van canvas art. [Category-name] collectie is only een van meerdere dozijn categorieën. Gevarieerde keuze van themes garandeert dat iedereen zijn eigen favoriete muur decoratie thema vindt. Pop art schilderijen zijn uniek wanddecoraties. In alle andere kamers u kunt nog een ander soort thema's hangen: u kunt nog een ander thema gebruiken om te versieren - bijv. Vintage patroon, origineel abstract of bloemen. Al deze categorieën vindt u in bimago shop. Maar wacht, dat is niet alles! Als u paint Pop art schilderijen kunt vinden, kunt u find vergelijkbare inspirations in ons aanbod van producten in onze winkel. Great keuze uit goedkope wallpapers en wall stickers garandeert dat je je interieur niet alleen kan verfraaien door Pop art Maar ook met andere elementen van bimago shop. Bekijk onze aantrekkelijke bimago aanbieding! U vindt Pop art schilderijen en een aantal dozijn andere categorieën canvasafdrukken, stijlvolle muurschilderingen en decoratieve muurstickers !