inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op schilderijen tot 2023/12/10 Gratis levering boven 99€

Pop Art beelden

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Elegant Lady (1 Part) Wide
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Rainbow Lion (1 Part) Wide
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Zonnige zaterdag
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Dog in a Suit (3 Parts)
vanaf
€ 47,74
€ 79,57
Schilderij Lion's Roar
vanaf
€ 47,74
€ 79,57
Schilderij Youth Collage
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij Urban Fantasy
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij Choose Happiness
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Colourful Owl
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Mario Bros on Concrete
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij Banksy: Monkey with Frame
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij Banksy: Life is Beautiful
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij Graffiti on Brick
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij Monkey and Banana
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij A Lesson in Manners II
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij Banksy: Police Caution
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Banksy on Concrete
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Banksy: Police Fantasies
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Colourful Sport (Football)
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Art of Collage: Banksy IV
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij Street Crimes: Banksy Art
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij The City of Expression
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
Schilderij American Graffiti
vanaf
€ 47,74
€ 79,57
Schilderij Artistic City
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Picturesque Small Town
vanaf
€ 47,74
€ 79,57
Schilderij Code of Modernity
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pop-art schilderijen zijn werken die behoren tot de populaire kunst. Het is een trend waarmee Andy Warhol vooral wordt geassocieerd met zijn unieke werken geïnspireerd op alledaagse voorwerpen. Pop-art afbeeldingen van bimago, geïnspireerd door populaire kunst, zijn originele motieven die perfect passen bij het interieur van mensen die graag verder gaan dan het gebruikelijke. Kleurrijke kunstportretten, originele collages, graffiti en inscripties. Kies afbeeldingen geïnspireerd op bekende personages en creëer een uniek interieur.

Pop-art schilderijen: een idee voor een origineel en energiek interieur

Pop-art, d.w.z. populaire kunst - is een artistieke richting die in de jaren zestig is ontstaan en die is gevormd onder invloed van het consumentistische karakter van de westerse beschaving. De inspiratiebron voor de makers waren vaak alledaagse voorwerpen. Thema's die typisch zijn voor pop-art hebben hun populariteit niet verloren - ze worden nu ook gebruikt in interieurontwerp en decoratie. In de bimago collectie bieden wij pop-art schilderijen die je zullen helpen unieke stijlen te creëren en een dosis positieve energie in je ruimte te brengen. Onder onze voorstellen bevinden zich kleurrijke schilderijen geïnspireerd op het werk van Andy Warhol. We bieden ook wanddecoraties die verwijzen naar straatkunst, waaronder provocerende werken van een kunstenaar met de bijnaam Banksy, die belangrijke maatschappelijke kwesties aanpakt. Onze pop-art schilderijen verbeelden menselijke figuren, dieren of stedelijke motieven. Als je graag verder gaat dan de regels, bezoek dan onze collectie en zie zelf welke mogelijkheden pop-artschilderijen bieden.


 

Pop-art schilderijen: interessante mogelijkheden bij het inrichten van kamers

Deze kunst, met al zijn kleurrijkheid en gevoel voor humor, is doorgedrongen in hedendaags design en is erg populair bij decorateurs van moderne interieurs. Inspiraties met strips en alledaagse voorwerpen schokten aanvankelijk, maar wonnen al snel populariteit en aanbidding van veel mensen. Originele pop-art schilderijen uit de bimago collectie kunnen in verschillende soorten interieurs worden gebruikt. Uw smaak en het te verwachten effect, zowel esthetisch als psychologisch, zijn hierbij doorslaggevend. Een meer minimalistisch pop-art schilderij met alledaagse voorwerpen zal goed werken in een moderne woonkamer of hal. Als je een moderne loft nieuw leven wilt inblazen, is het de moeite waard om te wedden op kleurrijke pop-artschilderijen met bewegende menselijke figuren, waardoor de ruimte dynamischer wordt. In het geval van een kinderkamer of tienerkamer zijn pop-art schilderijen met dieren in intense kleuren of decoraties in stripboekstijl een goed idee. Pop-art kan een interessante manier zijn om een privéruimte te personaliseren door uw eigen interesses en passies te uiten - autoliefhebbers kunnen wedden op auto's, terwijl bioscoopliefhebbers niet onverschillig moeten blijven voor afbeeldingen van filmiconen - zoals Marilyn Monroe. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden. In het rijke palet aan voorstellen vind je zeker een popart schilderij dat het beste aansluit bij jouw voorkeuren en past in een specifiek interieur.

Popart portret

Pop-art is een verbazingwekkende, kleurrijke en onderscheidende stijl die na de Tweede Wereldoorlog is ontstaan en die zelfs door een leek op het gebied van schilderkunst gemakkelijk kan worden herkend. Pop-art schilderen is een idee om uw ruimte te diversifiëren en een levendig en energiek karakter te geven. Door de verscheidenheid aan thema's, kleuren en formaten van de afbeeldingen kun je degene kiezen die het meest resoneert met wat er in je ziel omgaat! Pop-art schilderij zal uw huis, appartement of kamer zeker verlevendigen en opfrissen. Het beste van alles: het ziet er in elke kamer aantrekkelijk uit. U kunt zonder zorgen een pop-artafbeelding in elke ruimte plaatsen. U kunt er zeker van zijn dat het harmonieert met andere accessoires. Pop-artschilderijen kunnen dankzij hun palet van energieke en heldere kleuren de stemming en humor verbeteren, zelfs op de meest deprimerende, regenachtige dag. Zo'n thema ziet er geweldig uit in de slaapkamer, woonkamer, hal, maar ook op kantoor of in de tienerkamer.

Schilderijen in pop-artstijl

Het pop-artportret toont meestal mooie en elegante vrouwen. Het zijn iconen van stijl en cinema die iedereen kent uit oude films. Pop-artafbeeldingen verrassen iedereen die ernaar kijkt. Is het de moeite waard om ze te bestellen? Pop-art schilderijen in je huis zullen altijd een goede indruk maken op gasten die je ruimte bezoeken. De leden van het huishouden zullen zich ook gemotiveerd voelen om te handelen, omringd door beelden van energieke kleuren die een positief effect hebben op de psyche. Door zo'n decoratie op een zichtbare plek te hangen, verbeter je de energie in huis. Het pop-artportret is een interessante en ongebruikelijke aanvulling op het decor. Als je deze stijl in je huis wilt laten verschijnen, kun je een of meerdere stukken uit de bimago collectie kopen - we verzekeren je dat je iets voor jezelf zult vinden!