inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Pop art schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Elegant Lady (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Zonnige zaterdag
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Dog in a Suit (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Lion's Roar
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Youth Collage
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Urban Fantasy
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Banksy: Monkey with Frame
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Banksy: Life is Beautiful
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Monkey and Banana
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij A Lesson in Manners II
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Banksy: Colourful Brick
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Banksy: Police Caution
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Banksy on Concrete
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Banksy: Police Fantasies
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Colourful Sport (Football)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Art of Collage: Banksy IV
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Street Crimes: Banksy Art
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij American Graffiti
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Artistic City
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Picturesque Small Town
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Code of Modernity
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Jungle of Colours
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pop-art schilderijen zijn werken die behoren tot de populaire kunst. Het is een trend waarmee Andy Warhol vooral wordt geassocieerd met zijn unieke werken geïnspireerd op alledaagse voorwerpen. Pop-art afbeeldingen van bimago, geïnspireerd door populaire kunst, zijn originele motieven die perfect passen bij het interieur van mensen die graag verder gaan dan het gebruikelijke. Kleurrijke kunstportretten, originele collages, graffiti en inscripties. Kies afbeeldingen geïnspireerd op bekende personages en creëer een uniek interieur.

Popart

Popart, oftewel populaire kunst, is een artistieke beweging die ontstond in de jaren 60 van de 20e eeuw, gevormd onder invloed van de consumptieve aard van de westerse beschaving. Inspiratiebronnen voor kunstenaars waren vaak alledaagse voorwerpen. Motieven kenmerkend voor popart hebben hun populariteit behouden - tegenwoordig worden ze ook gebruikt in interieurontwerp en decoratie. In de bimago collectie bieden we popart schilderijen die je zullen helpen bij het creëren van unieke stijlen en een dosis positieve energie in je ruimte zullen brengen. Onze collectie bevat kleurrijke schilderijen geïnspireerd door het werk van Andy Warhol. We bieden ook muurdecoraties die refereren aan straatkunst, waaronder de provocerende werken van de kunstenaar bekend als Banksy, die belangrijke maatschappelijke kwesties aankaart. Onze popart-stijl schilderijen tonen menselijke figuren, dieren of stedelijke motieven. Als je graag buiten de gebaande paden treedt, bezoek dan onze collectie en ontdek zelf welke mogelijkheden popart schilderijen bieden.


 

Popart schilderij: interessante mogelijkheden voor kamerinrichting

Deze kunstvorm, met al zijn kleurrijkheid en gevoel voor humor, heeft het hedendaagse design geïnfiltreerd en geniet grote populariteit onder moderne interieurontwerpers. Inspiraties uit strips en alledaagse voorwerpen waren aanvankelijk schokkend, maar wonnen al snel aan populariteit en bewondering van velen. Originele popart schilderijen uit de bimago collectie kun je gebruiken in verschillende soorten interieurs. Jouw smaak en het gewenste effect, zowel esthetisch als psychologisch, zijn hierbij bepalend. Een meer minimalistisch popart schilderij van alledaagse voorwerpen past goed in een moderne woonkamer of hal. Als je een moderne loft wilt verlevendigen, kies dan voor kleurrijke popart schilderijen met menselijke figuren in beweging, die de ruimte dynamischer maken. Voor de kamer van een kind of tiener is een popart schilderij van dieren in felle kleuren of stripstijl decoraties een goed idee. Popart kan een interessante manier zijn om privéruimtes te personaliseren door je eigen interesses en passies uit te drukken - liefhebbers van auto's kunnen kiezen voor auto's, terwijl filmliefhebbers niet onverschillig zouden moeten blijven voor schilderijen van filmiconen zoals Marilyn Monroe. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden. In ons uitgebreide aanbod vind je zeker een popart schilderij dat aansluit bij jouw voorkeuren en past bij een specifiek interieur.

Portret popart

Popart is een verbazingwekkende, kleurrijke en kenmerkende stijl die na de Tweede Wereldoorlog ontstond en zelfs door leken op het gebied van schilderkennis gemakkelijk te herkennen is. Een popart schilderij is een idee om diversiteit en een levendig en energiek karakter aan je ruimte te geven. De verscheidenheid aan motieven, kleuren en maten van schilderijen biedt de mogelijkheid om te kiezen wat het meest resoneert met wat je diep van binnen voelt! Een popart schilderij zal je huis, appartement of kamer zeker verlevendigen en opfrissen. Wat nog beter is – het zal er aantrekkelijk uitzien in elke kamer. Je kunt zonder zorgen een popart schilderij in elke ruimte plaatsen. Je hebt de zekerheid dat het zal samengaan met andere accessoires. Popart schilderijen, dankzij hun palet van energieke en heldere kleuren, kunnen de stemming en humor verbeteren, zelfs op de meest sombere, regenachtige dag. Zo'n motief zal er perfect uitzien in de slaapkamer, woonkamer, hal, maar ook op kantoor of in de tienerkamer.

Schilderijen in popart stijl

Een popart portret toont meestal mooie en elegante vrouwen. Dit zijn stijl- en filmiconen die iedereen kent van oude films. Popart schilderijen verrassen iedereen die er aandacht aan besteedt. Is het de moeite waard om ze te bestellen? Popart schilderijen in je huis zullen altijd een grote indruk maken op gasten die je ruimte bezoeken. Ook zullen de huisgenoten zich gemotiveerd voelen, omringd door schilderijen met energieke kleuren die psychologisch voordelig zijn. Door zo'n decoratie op een zichtbare plaats op te hangen, verbeter je de energie in huis. Een popart portret is een interessante en ongewone aanvulling op het decor. Als je wilt dat deze stijl in je huis aanwezig is, kun je een of meerdere werken uit de bimago collectie kopen - we verzekeren je dat je iets voor jezelf zult vinden!

Bekende popart schilderijen - een idee voor een origineel en energiek interieur

Waardeer je originele kunst en zoek je een idee voor een energieke binnen- of kantoorruimte? In dat geval mag je de door popart geïnspireerde schilderijen niet missen! Deze stroming, voornamelijk geassocieerd met Andy Warhol, kenmerkte zich door het gebruik van verzadigde kleuren en sterke, contrasterende patronen. Kunstenaars refereerden vaak aan alledaagse voorwerpen en beelden van bekende figuren uit de popcultuur. Door onze popart collectie te creëren, hebben we geprobeerd deze zeer gevarieerd te maken. Door een motief te kiezen, kun je kiezen voor een popart schilderij van een menselijke figuur, dier of stedelijk motief. Verdien zeker aandacht voor schilderijen van straatkunst geïnspireerd door het werk van de kunstenaar bekend als Banksy, beroemd om zijn provocerende werken die belangrijke maatschappelijke kwesties aan de orde stellen. Je kunt kiezen voor zowel een eendelige decoratie als een popart schilderij bestaande uit meerdere delen, wat een nog spectaculairder effect zal opleveren.

Popart portret

Een interessant type popart schilderijen zijn zeker de portretten. Dit kunnen schilderijen zijn van filmsterren of kunstenaars. Een decoratie met de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo met bloemen in haar haar, actrice Audrey Hepburn in een interessante pose, zwart-wit compositie met Marilyn Monroe - dit zijn slechts enkele ideeën voor een opvallende en verrassende kamerinrichting. Een popart portret past perfect in de woonkamer. Geplaatst op een centrale plek, zal het zeker de aandacht van huisgenoten en gasten trekken. We raden popart kunst ook aan voor de tienerkamer: hiermee kan de tiener zijn of haar persoonlijke stijl en interesses uitdrukken. Een popart portret of een ander schilderij uit onze collectie kan goed gecombineerd worden met andere popart-stijl accessoires: kussens, tapijten of servies. Vanwege het extravagante karakter van dit soort inrichting is het echter belangrijk om gematigdheid te bewaren in de keuze van accessoires. Bekijk onze collectie portretten in popart stijl en andere schilderijen geïnspireerd op deze stroming, waarmee je een unieke ruimte kunt creëren!