inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Rembrandt Art Reproducties en Copyart van Great Painters

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Mill
vanaf
€ 24,55
Schilderij Ecce Homo
vanaf
€ 24,20
Schilderij Ecce Homo
vanaf
€ 24,20
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stel je je favoriete Rembrandt-schilderijen voor als onderdeel van je dagelijks leven, naast je favoriete films en muziek. Kun je klassieke kunst zoals De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp bij je thuis of op kantoor brengen door je artistieke visie en smaak te delen met familie en vrienden? Met deze Rembrandt-schilderijen van bimago kun je dat gemakkelijk en effectief doen. Voeg een snufje artistieke diepte toe aan je decor woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor, met replica's van werken van de Vlaamse meester vandaag!

Schilderijen van Rembrandt

Rembrandt is een Nederlandse schilder en tekenaar die leefde in de XVII eeuw en wordt beschouwd als een van de grootste kunstenaars ter wereld. Hij heeft enkele honderden olieverfschilderijen en enkele duizenden tekeningen en prenten op zijn naam staan. Het meest kenmerkende element van Rembrandts kunstwerken was de kunst van het omgaan met licht. Het licht voegde drama en symboliek toe aan de schilderijen die hij maakte. De sfeer van Rembrandts kunstwerken veranderde in de loop der jaren. In het begin gebruikte hij eerder koude tinten, daarna steeds warmere geel-gouden en rode kleuren, tot hij uiteindelijk zeer complexe kleurwerken begon te maken. Bekijk de reproducties van Rembrandt.


 

Schilderijen Rembrandt van Rijn voor aan de muur van een woonkamer, kantoor of gang

De kunstenaar die algemeen bekend staat als Rembrandt heette eigenlijk Rembrandt Harmenszoon van Rijn. Hij wordt de schilder van de ziel genoemd. Want hoewel zijn schilderijen grotendeels portretten en zelfportretten zijn, legde hij er met grote nauwkeurigheid de stemming, de ervaringen en de hele sfeer van de geest van de figuren die hij schilderde in vast. Bijna alle schilderijen van deze kunstenaar zijn in donkere kleuren. Ook al is het hoofdbestanddeel van het kunstwerk met warme kleuren geschilderd, de rest van het canvas is vrij donker. Als je wilt dat de hele kamerindeling niet te donker is, is het de moeite waard om te zorgen voor een goede verlichting en dat alle accessoires en decoraties licht zijn. De kunstwerken van Rembrandt zullen goed passen in een woonkamer, hal of kantoor ingericht in een klassieke stijl. Bekijk de reproducties van Rembrandt.

Reproductie schilderijen van Rembrandt

Rembrandts schilderijen waren grotendeels geïnspireerd door de Bijbel en de mythologie. Hij schilderde ook landschappen, stillevens, portretten en zelfportretten. Een van Rembrandts bekendste schilderijen is De verloren zoon, met de bijbelse scène van de terugkeer van de verloren zoon in de armen van zijn vader. Reproducties van dit en andere schilderijen van Rembrandt zijn te vinden in het aanbod van de bimago winkel. Deze kunstwerken zullen met succes je woonkamer, slaapkamer of kantoor verfraaien. In onze galerij vind je ook reproductie schilderijen van bekende schilders die geïnspireerd zijn op de schilderijen van Rembrandt.

Rembrandt schilderijen

In de categorie van Rembrandt van Rijn schilderijen hebben we een heleboel interessante voorstellen. Reproducties van voortreffelijke kunstwerken van deze schilder worden de belangrijkste decoraties in je huis en zullen je unieke smaak benadrukken. Kijk vooral eens naar voorstellen als Anatomische les van dokter Tulp. De schilderijen van deze Nederlandse kunstenaar zijn bijzonder sfeervol, dankzij hen brengt het je een andere sfeer in je interieurs. Tegelijkertijd is het vermeldenswaard dat Rembrandts De verloren zoon of een ander bij bimago besteld schilderij zal worden opgemerkt door alle gasten die je bezoeken. Het is onmogelijk om volledig onverschillig te staan tegenover dit soort werk. De schilderijen van Rembrandt die bij bimago verkrijgbaar zijn, zijn al lange tijd ongekend populair. Zie waarom! Droom je van een Nachtwacht schilderij van Rembrandt? Misschien ben je geïnteresseerd in een van de zelfportretten van de schilder? We hebben al zijn belangrijke kunstwerken!

De Anatomische les van Dokter Tulp en andere schilderijen van Rembrandt

Rembrandt schilderijen is een zeer uitgebreid onderdeel van ons assortiment. Dit is echter niet verwonderlijk, aangezien de schilder vele indrukwekkende kunstwerken heeft gemaakt. Wij wilden dat iedereen die in zijn oeuvre geïnteresseerd is, de Rembrandt schilderijen van zijn dromen zou vinden. Kies een canvas of premium afdruk, en kies het formaat dat bij je past. De Anatomische Les van Dokter Tulp of misschien een schilderij met een ander motief? Denk eraan, jij beslist! Bij bimago kun je zelfs een schilderij van Rembrandt met een bijbels thema bestellen. Vraag je jezelf af waarom ons assortiment zo breed is? Je moet niet vergeten dat de kunstenaar niet alleen olieverfschilderijen heeft achtergelaten, maar ook enkele honderden prenten en ongeveer 1000-2000 tekeningen. De categorie van Rembrandt schilderijen is uniek. De reproducties die erin beschikbaar zijn, verschillen bijna niet van de originelen en zijn van zeer goede kwaliteit. Voeg schilderijen van Rembrandt toe in je interieur en bewonder elke dag het kunstwerk van een van de grootste schilders uit de geschiedenis.