inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Glas schilderijen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Acryl print Play Symbols [Glass]
vanaf
€ 109,85
€ 169,00
Acryl print Common Gentleness [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Colourful Figures [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Stone Silence [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Beautiful Morning [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Sunny Garden [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Turquoise Symphony [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Surfing [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Sentimental Journey [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Wind Drops [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Deer on Wood [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
Acryl print Golden Journey [Glass]
vanaf
€ 96,85
€ 149,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Wie zei dat schilderijen alleen geschikt zijn voor een woonkamer of een slaapkamer? Acrylafdrukken zijn een geweldig idee voor het decoreren van elke ruimte in huis, inclusief de badkamer en keuken! Ze zijn flexibel, water- en krasvast en hebben ook veel esthetische waarde. Het glanzende en perfect gladde oppervlak van de afbeeldingen op het glas brengt de diepte van de kleuren perfect naar voren en het geheel geeft het interieur een uniek glamour effect!

Acrylafdrukken gemaakt om uw huis een vleugje kunst te geven!

We zijn er zeker van dat bimago acrylafdrukken een grote muurdecoratie in uw flat zal zijn. Niet alleen door feit dat deze collectie bestaat uit de beste ontwerpen die door onze artiesten zijn gemaakt! Acrylprenten vangen het oog dankzij hun diepteffect, zijn gemakkelijk te reinigen en niet zwaar. Daarom raden we hen aan voor alle kamers. Acryl muurkunst een perfect decoratie idee voor keuken of badkamer, omdat ze vochtbestendig zijn. Acryl prints-perfecte keuze voor elke kunstliefhebber.

Laat meer zien Laat minder zien

Acrylafdrukken - verken de wereld van prachtige acrylkunst

Bimago acrylafdrukken zijn ontworpen om alle winsten van het klassieke glazen schilderij te behouden, zonder breekbaarheid en zwaartekracht - de sterkste zwakke punten. Het wordt geproduceerd door poly (methylmethacrylaat) - een van de Hoogwaardig materiaal gebruikt in interieurontwerp. Dit polymeer is vergelijkbaar met glas en heeft dezelfde eigenschappen. Het is kleurloos en stijf. Daarom wordt het 'acrylglas' genoemd. De acrylverf op glas hebben hetzelfde als glaslicht Meer dan 90%) en niet verkleuren onder invloed van UV-licht. De plexiglasprint is bijna 50% lichter, flexibeler en duurzaam. Bimago plexiglasprint is in de vorm van folie fineer. Eigenschappen zoals fotografische nauwkeurigheid, afdrukkwaliteit en verzadigde kleuren behouden. Tegelijkertijd krijgt het motief een interessante driedimensionale diepte en delicate glans. Acrylafdrukken zien er echt uniek uit!

Acrylafdrukken - voor degenen die de voorkeur geven aan pragmatische oplossingen

Het vinden van originele muurdecoraties kan een uitdaging zijn. Vooral als het gaat om kamers, die vochtiger zijn als keuken of badkamer. Het kiezen van het passende motief is slechts het begin. We hebben een speciaal aanbod van afdrukken op acrylglas voorbereid voor degenen die op zoek zijn naar een wanddecoratie die niet alleen makkelijk schoon is, maar ook vrij duurzaam. Acrylafdrukkenzijn vochtbestendig en passen perfect in badkamers en keukens. Als u van plan bent om uw muurdecoratie op een heldere plaats te hangen, is er geen probleem met deze soort producten. De acryldruk is UV bestand en daarom is het perfect voor zonnige plekken. Acrylafdrukken zijn ook een goede oplossing als u dunne muren heeft die door sommige zware muurdecoratieelementen vervormd kunnen worden. Acrylafdrukken vereist geen speciaal installatie systeem en wordt geleverd met bevestigingselementen die bevestigd zijn.