inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Achtergronden en patronen Fotobehang - Perfect voor uw woonkamer, eetkamer en kantoor

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Fun Symbols
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Mandala
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Autumn Leaves
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Lightness of Matter
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Sunny Moment
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Fragrant Flowers
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Sunflowers in the Morning
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Blooming Peonies
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Bouquet of Peonies
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Lotus on the Water
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Blooming Jungle
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Fleeting Hues
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Marble Mystery
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Juicy Moss
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Noble Stone
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Star Tree
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Magic Magnolia
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Royal Wall
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Windy Texture
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Paper Flowers (Beige)
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Romantic Glow
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Shy gestures
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 14
 5. 25
Heeft je interieur een opfrisbeurt nodig of is het gewoon tijd voor verandering? Fotobehang helpt je een dure en tijdrovende renovatie te vermijden? Dankzij fotobehang met imitatie van hout, baksteen of steen heb je er geen omkijken meer naar! Zo maak je heel eenvoudig een metamorfose en verander je de uitstraling van je interieur – en dat in slechts één avond! Het technologisch geavanceerde productieproces zorgt voor de hoogste kwaliteit van details en een oogverblindend effect. Kies expressieve accenten met een fotobehang patronen van bimago!

Originele Achtergronden en patronen achtergrondideeën in bimago gallery

In Achtergronden en patronen wallpapers and backgrounds collectie u kunt vinden originele decoraties om je muur te hangen. Een gevarieerd aanbod van Achtergronden en patronen Kunst wallpapers garandeert een geweldige mogelijkheid om elk type interieur te versieren. Achtergronden en patronen is een inspirerend thema, dat een modern thema is in interieurarrangement. In de bimago winkel Achtergronden en patronen thema was een inspiratie om moderne wallpapers te creëren. In Achtergronden en patronen wallpapers categorie vindt u diverse muurdecoraties, die verschillen in termen van stijl, kleuren en maten. Achtergronden en patronen is een thema, dat ziet er goed uit in colored formulieren, maar ook in meer verzachtde kleuren. Achtergronden en patronen wallpapers in de vorm van veelkleurige muurdecoraties zal uw appartement verlichten en in de vorm van foto wallpapers gemaakt in meer gevoelige kleuren zullen uw interieur er meer uitzien Elegant. Dankzij gevarieerde keuze van kleuren u kunt een thema van Achtergronden en patronen aanpassen Naar uw appartement design.

Laat meer zien Laat minder zien

Zoek een Achtergronden en patronen wallpaper naar je slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte

In stijlvol, moderne huis inspirerende decoraties zijn tegenwoordig een must-have! In Achtergronden en patronen fotobehang collectie u kunt vinden producten, die overeenkomen met uw woonkamer decor. Achtergronden en patronen foto wallpapers maakt uw platte look meer smaakvol. Veel-hued fotobehang biedt Eenvoudige manier om te bereiken Totaal nieuwe kwaliteit van uw interieurontwerp. In de collectie Achtergronden en patronen vindt u many ideeën over hoe u verandert uw appartement. Achtergronden en patronen muurkunsten zal uitblinken niet alleen in je woonkamer! Muurschilderingen in pastelkleuren helpt u bij het maken van een gezellige plek in uw slaapkamer. Achtergronden en patronen foto behangcollectie goed uitzien ook in andere kamers. Zaal, eetkamer of keuken Interieurs kunnen nog beter zien als u muurkunst van Achtergronden en patronen collectie wilt gebruiken. Achtergronden en patronen muurschilderingen laat u uw interieur in een moderne en stijlvolle vorm.

Achtergronden en patronen foto wallpapers- de nieuwe dimensie van muurdecoraties

Achtergronden en patronen wallpapers is een origineel wanddecoratie In modern appartement. Unusual thema in origineel gamma is niet het enige voordeel van Achtergronden en patronen wall decorations. Ook het materiaal, waaruit de foto wallpapers gemaakt zijn, is erg buitengewoon. Achtergronden en patronen muurschilderingen zijn gemaakt van interlining welke gebruik veel voordelen heeft. Voornamelijk, dit materiaal ideaal maskers van elke muur onvolkomenheden. Om die reden heeft foto wallpapers van Achtergronden en patronen collectie geen speciale muurvoorbereiding nodig. Achtergronden en patronen wallpapers installatie is extreem makkelijk - je moet wat lijm op de muur zetten en put fotobehang op het. Achtergronden en patronen interlining wallpapers zijn zeer elastisch en u kunt hun positie zelfs na de stok wijzigen aanpassen. Wij beloven u, dat met behulp van Achtergronden en patronen muurschilderingen extreem comfortabel zijn - ze zullen u helpen om uw kamer geluiddicht te maken en thermische isolatie te geven. Wij hopen dat deze redenen u ervan overtuigen dat u uw huis met Achtergronden en patronen muurschilderingen en andere producten van Achtergronden en patronen -verzameling versiert.

Bimago gallery-check out Achtergronden en patronen foto wallpapers en meer dan 2000 andere amazing wall decorations!

In bimago winkel vind je a wide aanbod van wallpapers. Gevarieerde keuze van themes garandeert dat u zeker perfecte fotobehang zal vinden voor uw Home. Achtergronden en patronen collectie is slechts een van verscheidene dozijn wall art types. Elk fotobehang heeft een ander hoofdthema. In bimago shop vind je bloemen, landschappen en Geometrische thema's. U kunt kiezen uit vele wallpapers, niet alleen de moderne, maar ook vintage ones. Achtergronden en patronen verzameling en andere fotobehang verzamelingen helpen uw appartement om originele look te bereiken. Vergeet niet dat u foto wallpapers kunt combineren met andere muurdecoraties. Maar wacht, dat is niet alles! Als u artiest Achtergronden en patronen muurkunsten kunt u find vergelijkbare thema's in andere categorie van producten In onze galerij. Achtergronden en patronen is een geweldig thema dat uw interieurarrangement zal verrijken. Fotobehang, canvas print of muursticker met je favoriete thema laat je je huis in het bijzonder, unieke stijl regelen!