inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Popart posters

Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Dog Art [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Art of Design [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Kaboom! [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Bang! [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Good Boys [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Girls Rule II [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Mona Lisa Pop-art [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Plastic Surgery [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Pop-art is de laatste tijd een van de meest gewilde motieven geworden in interieurontwerp en meer. Pop-art posters uit de bimago collectie bieden een veelvoud aan patronen en kleuren die je vier muren een nieuwe dimensie zullen geven, en je zult het gevoel hebben dat je in een galerie voor hedendaagse kunst bent! Een pop-art poster en een art poster geïnspireerd op strips, een pop-art visie van het Mona Lisa schilderij of een ontwerp geïnspireerd op het werk van Andy Warhol zijn slechts enkele van de pop-art posters!

Pop-artposter of kleurrijke afbeeldingen aan de muur

Bent u op zoek naar originele oplossingen voor uw appartement? Pop-artposters uit de bimago-collectie zijn een verscheidenheid en een veelvoud aan ontwerpen die voor uw vier muren zorgen. Ze zijn perfect voor het inrichten van een nieuw interieur. In combinatie met de kleurrijke, licht snoepkleuren van meubels en vintage accessoires, zullen ze een heerlijke hoek creëren. Voor dergelijke combinaties raden we onze Marilyn Monroe poster of pop art vinyls aan. Deze kunst past perfect in appartementen die zijn ingericht in postindustriële en art-decostijl. In de eerste passen kleurrijke posters van Roy Lichtenstein perfect op ruwe bakstenen muren. In de art-decowereld zorgt het toevoegen van een pop-art-noot er echter voor dat elk meubelstuk eruitziet als een kunstwerk . De sfeer in zo'n kamer is bevorderlijk voor creatief werk en reflectie.

lees meer beschrijving verbergen

Pop-artposters voor de woonkamer, slaapkamer, kantoor

Als je van plan bent om van je appartement een kunstgalerie te maken, dan zijn pop-art posters van bimago je nodig! We hebben kleurrijke en heldere afbeeldingen met veel thema's die zijn geïnspireerd op het werk van populaire artiesten zoals Andy Warhol of Roy Lichtenstein. Dankzij hun unieke ontwerp passen ze in verschillende ruimtes en creëren ze een hoek voor reflectie. Door de veelheid aan thema's kunt u uw woonkamer niet één, maar meerdere foto's decoreren. De lijst kan zowel aan de muur worden gehangen als op het meubilair worden geplaatst. In combinatie met potplanten en retro-accessoires creëren ze een ongewone uitstraling waarin je je ontspant en problemen vergeet. Afbeeldingen in de stijl van pop-art zijn ook een briljant cadeau-idee voor een tiener. Pastel- en snoepkleuren gecombineerd met prachtige posters Audrey Hepburn of Marilyn Monroe creëren een droomkamer voor een meisje.