inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten TOTAL SALE lees meer

VIEW OF THE CITY: PARIS ~Art Collection~

Welkom in de stad van de liefde!

Bekijk de collectie

View of the city

View of the city

Paris

Word verliefd op de stad gehuld in mist, badend in regen, doordrenkt van de zonnestralen ... Ontdek de majesteit van de Eiffeltoren en de Champs Elysees - maar ook de discrete charme van romantische cafés ergens verborgen in smalle zijstraatjes . Sta versteld van de kracht van klassieke architectuur, slenter over de boulevards langs de Seine, verdwaal in het doolhof van Montmartre-paden, haal diep adem en ... voel je levend!

View of the city

Parijs heeft veel gezichten Raak geïnspireerd!

We nemen je mee op een unieke reis naar de lichtstad, de stad van de liefde en ... de stad van de kunst. Schilderijen met Parijs of decoraties in Franse stijl zijn nog steeds een erg populaire inspiratiebron in interieurontwerp, en romantische foto's uit Frankrijk of foto's van Parijse steegjes zullen perfect zijn voor zowel moderne arrangementen als die meer klassiek en retro.

Franse decoraties Tijdloze elegantie

Versieringen in Franse stijl zijn natuurlijk niet alleen posters met foto's van Parijs - maar het is de Lichtstad die kunstenaars, schilders en fotografen eeuwenlang het meest heeft geïnspireerd. Verbluffende foto's in zwart-wit en sepia betoveren met hun minimalisme en laten u tegelijkertijd een tijdloze elegantie en een vleugje mysterie in het interieur brengen.