inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Meerdelige schilderijen voor aan de muur

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Amber Map
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Sunshine Road
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Sunset in the Valley
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Cigar and whiskey
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 13
 5. 23
Meerdelige schilderijen op canvas zijn een praktische en aantrekkelijke oplossing voor binnenhuisdecoratie die je nooit zal vervelen! Een meerdelig schilderij van hoge kwaliteit, geschilderd op schildersdoek in vele formaten is geschikt voor zowel kleinere als ruimere woningen! Wij kunnen elk motief uit de bimago-collectie opdelen in afzonderlijke elementen en ze zo een volledig nieuwe dimensie geven! Meerdelige schilderijen zijn vooral prachtig als landschappen! Bekijk de collectie meerdelige schilderijen bij bimago.

Meerdelige schilderijen voor aan de muur

Ben je op zoek naar een onopvallende wanddecoratie? Iets waardoor jouw interieur opvalt, verlevendigt en jouw interesses weerspiegelt? De aanbieding van bimago is voor jou gemaakt! Je vindt er een ruime keuze aan meerdelige schilderijen in. Dit is een uitstekend alternatief voor klassieke doeken uit één stuk. Meerdelige schilderijen onderscheiden zich door hun oorspronkelijke vorm. Ze kunnen een regelmatige vorm hebben - vierkant of rechthoekig, of een meer niet voor de hand liggende, onregelmatige vorm. Een meerdelige afbeelding kan meerdere weergaven hebben. Het onderwerp kan gemakkelijk worden aangepast aan uw passies en interesses, evenals aan het interieurontwerp. Op bimago vind je meerdelige schilderijen met bijvoorbeeld een dominant thema van de natuur: bos, exotische jungle of pittoreske oceaan. Aan de andere kant zullen liefhebbers van lange reizen zeker blij zijn met meerdelige schilderijen met de beroemdste "ansichtkaarten" van 's werelds grootste metropolen. De filmische thema's en de meest iconische personages uit de filmwereld zijn een echte eye-candy voor filmfans. Of misschien ben je een kinderkamer aan het inrichten? Hier komt een meerdelig schilderij met sprookjesachtige motieven over.


 

Afbeeldingen van veel onderdelen

De meerdelige schilderijen die beschikbaar zijn in het aanbod van bimago onderscheiden zich door hoge kwaliteit en duurzaamheid. De doeken zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Belangrijk is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende varianten: met de hand beschilderd, maar ook in de vorm van een afdruk. Hier bieden we twee vormen van drukwerk aan: klassiek en premium. Deze laatste onderscheidt zich door een uiterst realistische textuur en een bovengemiddelde glans. Meerdelige schilderijen beschikbaar op bimago shop zijn een geweldige manier om je interieur snel te transformeren.