inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -35% Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Art deco kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kamerscherm Noble Jade [Room Dividers]
vanaf
€ 81,00
€ 124,62
-35%
Kamerscherm Noble Jade II [Room Dividers]
vanaf
€ 115,98
€ 178,44
-35%
  1. 1
  2. 2
Ben je op zoek naar een accessoire waarmee je de ruimte ijou uw kamer kunt scheiden en tegelijkertijd de visuele waarde van het interieur kunt vergroten? Art Deco kamerschermen zijn originele accessoires, bestaande uit 3 of 5 delen, die zich onderscheiden door hun betrouwbaarheid, precisie van vakmanschap en tijdloos design. We bieden zowel meerkleurige kamerschermen als modellen in de kleuren zwart, grijs of groen. Het art deco kamer scherm kan niet alleen in de huisruimte worden gebruikt, maar ook op kantoor of in de SPA!

Art deco kamerscherm

Bij het scheiden van ruimte in een kamer, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan art deco-kamerschermen. Dit zijn praktische en tegelijkertijd unieke versieringen die verwijzen naar een van de belangrijkste stijlen uit het interbellum. Ontdek hun Franse stijl door bimago te bezoeken. Art deco kamerschermen onderscheiden zich door hun tijdloze vormgeving, maar ook door hoogwaardige afwerking. Door de houten structuur met pootjes blijft de decoratie stevig op de grond staan. Wij bieden kamerschermen samengesteld uit 3 of 5 delen. Elk van hen is 172 cm hoog en 45 cm breed. Het is een perfecte oplossing voor moderne interieurs. Het scheidt op subtiele wijze de ruimte en creëert tegelijkertijd een unieke opstelling. Elk scherm heeft een decoratieve print op het canvas, die prachtig past bij de inrichting van het appartement, maar niet alleen. Het geeft een unieke charme aan een spa, schoonheidssalon of dokterspraktijk. Maak kennis met ons aanbod en laat u verleiden door een art deco kamerscherm.


 

Kamerscherm in art deco stijl

Droom je ervan om een verfijnd en ingewikkeld arrangement om je heen te creëren? Zet in op een scherm in art-decostijl dat veel kamers zal aanvullen. Het is een ideale oplossing voor mensen die veel meer waarde hechten aan minimalisme en klassiekers. De decoraties aangeboden door bimago verrukken met hun originele kleuren en design. Naar wens plaatsen we aan één of beide zijden een decoratieve print op het canvas. U bepaalt zelf welk art deco-kamerscherm rechtstreeks naar u toe gaat. Onze producten verschillen ook qua afwerking. Elk van de decoraties kan besteld worden met de functie van een kurkbord. Dit is een uitstekend voorstel voor mensen die hun kamer nog meer willen opfleuren, bijvoorbeeld met foto's. Vertrouw ons en samen creëren we uw droomruimte. Bekijk de bimago collectie en kies vandaag nog een unieke decoratie.