inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer Afrika

Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

The Black Land inspireert voortdurend met zijn unieke geschiedenis en cultuur, waarvan de sterke invloed gemakkelijk te zien is in kunst, filmografie, literatuur en muziek. Afrikaanse motieven komen net zo vaak voor in de interieurbranche en worden gretig gebruikt op stoffen, schilderijen, behang en andere decoratieve accessoires. De bimago collectie bevat ook schilderijen op nummer met Afrika, die zijn geïnspireerd door Afrika! Wilde dieren of schilderachtige landschappen - welk thema kies jij voor jezelf?

Schilderijen op nummer kits Afrika

Ben je geïnteresseerd in kunst en wil je je een echte schilder voelen? We hebben iets speciaals voor jou! Verf op nummer Afrika kits zijn een geweldig voorstel voor iedereen die gestrest en angstig is. Het nauwkeurig invullen van de velden volgens de gemarkeerde kleuren vereist veel geduld en concentratie, wat zich vertaalt in onthechting van alledaagse problemen en u kennis laat maken met een staat van ontspanning en harmonie. Een goed geselecteerde moeilijkheidsgraad maakt het een activiteit voor iedereen. Paint by numbers kits zijn een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. Zo'n creatieve bezigheid zal creatief denken ontwikkelen en zal ook bijdragen aan het leren kennen van een breed scala aan kleuren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het niveau van artistieke vaardigheden, want hier zal het geen probleem zijn.


 

Schilderijen om op nummer te schilderen met Afrikaanse motieven

Een warme, aangename wind en mooie, indrukwekkende dieren zijn de eerste associatie die in je opkomt als je aan Afrika denkt. Waan je op een echte expeditie en trek samen met het kleurboek op nummer naar een Afrikaans dorp of naar de zonnige savanne. Handgemaakte schilderijen zullen een originele en unieke decoratie zijn die in het appartement kan worden opgehangen. Zo'n foto kan in een rustige slaapkamer of keuken worden opgehangen, maar het mooiste is om je werk te showen en uit te stallen in de woonkamer, hal of kantoor. Kleurrijke en vrolijke Afrikaanse motieven zullen de ruimte verlevendigen en een uniek karakter geven. Schilderen op nummer, geïnspireerd door een Afrikaans avontuur, is het waard om te laten zien op een gladde muur, geschilderd in één kleur, bijvoorbeeld grijs, wit, groen of blauw. Als het mogelijk is, is het een interessant idee om een compositie te maken die bestaat uit meerdere schilderijen die naast elkaar hangen.

Schilderen op nummer Afrikaanse landschappen

Schilderen op nummer is een nieuwe collectie van bimago, die tot doel heeft vreugde, voldoening en creatieve voldoening te bieden - zowel jong als oud. Het is een aanbod voor iedereen die de creativiteit en het verlangen naar artistieke inspanningen nog niet heeft gewekt. Door een schilderij te kopen om op nummer te schilderen, kun je een echte kunstenaar in je wakker maken en een nieuwe passie en interesse vinden. Schilderen op nummer Afrika is een aanbod voor liefhebbers van Afrikaanse landschappen die onmiddellijk doen denken aan de zon en wilde klimaten die bekend zijn uit romans of films. Het plaatsen van een afgewerkte foto in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs in de keuken is een idee voor ontspanning, rust en ontspanning, dat tegenwoordig voor iedereen nuttig zal zijn. Dus als je iets nieuws wilt proberen of een cadeau wilt doen voor je dierbaren - de bimago serie schilderen op nummer Afrika is een geweldig idee!

Schilderijen op nummer dieren van Afrika

Mooie en nobele dieren die we allemaal in speelfilms of natuurfilms hebben gezien, kunnen bij u thuis komen. Schilderijen met olifanten, giraffen of cheeta's in hun natuurlijke habitat zijn een geweldig idee om de ruimte nieuw leven in te blazen en te transformeren. Als je een alternatief wilt voor klassieke rust en kalmte, raden we de serie schilderen op nummer aan. Door een foto te schilderen, heb je de mogelijkheid om je emoties te uiten en te ontspannen na een zware dag. Wie weet - misschien vind je een nieuwe passie? Onderzoek toont aan dat het richten van de aandacht op één activiteit helpt om mindfulness op te bouwen en de concentratie te verbeteren. Zo'n hersenoefening heeft ook tal van andere voordelen die de kwaliteit en het comfort van het leven zullen verbeteren. Een zelfschilderij is een perfecte ontsnapping aan de verveling waar kinderen mee worstelen.