inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Fotobehang keuken

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Paper Flowers (Beige)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Cobalt Clouds
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Turquoise Lake
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Plaster Flowers
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Source
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World Map: Red Watercolors
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Stralen (kleurrijk motief)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Italian province
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Yarra river - Melbourne
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Alabaster Garden II
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Moroccan Mosaic
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Coffee - Collage
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Wood grains
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Baksteen
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Design: baksteen
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Welcome home
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Nature's constancy
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Bloemblaadjes - dahlia
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Yellow madness
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
 1. 1
 2. 2
 3. 3
De keuken is een plek die wordt geassocieerd met een familiale sfeer. Fotobehang voor de keuken zal het karakter ervan benadrukken en de inrichting van het interieur gemakkelijk veranderen. Op bimago vind je veel inspiratie voor een metamorfose van een interieur met prachtige kleuren en culinaire motieven, fruit, groenten en kruiden. Keukenbehang zal de ruimte tussen de kasten perfect benadrukken of zal een interessant alternatief zijn voor tegels. Zorg voor de originele inrichting van je kamer met fotobehang voor de keuken van bimago.

3d fotobehang voor de keuken

Je keuken decoreren met fotobehang biedt veel decoratieve mogelijkheden. Het is een interessant alternatief voor tegels, en veel goedkoper. Deze decoraties kunnen op verschillende plaatsen worden geplaatst, waardoor ons interieur een sfeervolle uitstraling krijgt:

 • Als we een keuken met eetkamer hebben, kan een fotobehang de muur aan de tafel versieren. Hierdoor zullen we de ruimte functioneel verdelen in een eet- en keukengedeelte.
 • Een fotobehang is een interessante manier om de ruimte tussen kasten te versieren. Als we het met glas beschermen, krijgen we een effectieve en veilige decoratie die ook in de buurt van keukenapparatuur kan worden geïnstalleerd. Zo'n ruimte wordt gecreëerd voor 3D-muurschilderingen, waardoor onze keuken een geweldig effect zal krijgen.
 • Muurschilderingen hoeven niet alleen de muren te versieren. Ze kunnen ook worden gebruikt om keukenkasten te versieren. Door een fotobehang op de fronten van kasten te plakken verandert ons interieur onherkenbaar. Op deze manier kunnen we tegen relatief lage kosten geweldige arrangementen maken.
lees meer beschrijving verbergen

Keuken fotobehang - welke patronen werken het beste

Een muurschildering voor de keuken is een moderne oplossing waarmee u uw interieur gemakkelijk kunt transformeren. Kleurrijke of smakelijke patronen zullen zeker perfect harmoniëren met het karakter van de kamer. In de keuken kunnen we bij het kiezen van een fotobehang echter verschillende motieven proberen - landschappen, bloemen of dieren zijn universele motieven die er geweldig uitzien in een modieus arrangement. Geometrische of abstracte patronen zullen ook goed werken in de buurt van keukenapparatuur en diversifieer de uniforme kleur van de kasten. Vooral bij arrangementen in de Scandinavische, minimalistische of hampton-stijl zal een dergelijk motief perfect harmoniëren met de stijl van het interieur. Als we op zoek zijn naar patronen die onze keuken zullen verlevendigen, zal een 3d fotobehang perfect werken. Het driedimensionale effect versierd met prachtige kleuren zal het interieur optisch vergroten en het decoreren met optimistische kleuren.

Muurschildering voor de keuken in plaats van tegels

Een steeds populairdere oplossing bij het inrichten van een keuken is het kiezen van fotobehang in plaats van tegels. Deze methode is vooral gemakkelijker te implementeren, omdat we geen grote renovatie hoeven uit te voeren om het interieur te veranderen. Muurschilderingen op gevoelige plaatsen kunnen worden beschermd met glas, bijvoorbeeld boven de gootsteen of gasfornuis. Met deze oplossing kunt u uw favoriete, kleurrijke patroon in het keukeninterieur introduceren. Zelfklevend fotobehang voor de keuken is zeer eenvoudig te installeren, dus we kunnen zelfs proberen om de indeling van ons interieur te veranderen. Dit type decoratie is perfect voor een kleine ruimte, bijvoorbeeld in de ruimte tussen kasten of op meubelfronten.

Muurschildering voor de keuken tussen de kasten - ongebruikelijke arrangementen

Keukenkasten zijn een moderne en praktische oplossing om uw droomkeuken te creëren. Gelakte of houten fronten zijn buitengewoon elegant, maar als we de ruimte tussen de kasten willen aanvullen met een kleurrijke toevoeging, is een fotobehang perfect voor dit doel. We kunnen ook een herhalend patroon kiezen. als een patroon van een stadspanorama of een ander landschap. Je kunt ook een bloemenbehang gebruiken voor de keuken tussen de kasten, dan komt ons interieur tot leven dankzij een mooi, natuurlijk motief. Als we witte keukenmeubelen hebben, kan de ruimte tussen de kasten worden verlevendigd met een veelkleurige muurschildering met kruiden, oosters mozaïek of een interessant geometrisch patroon. Zo'n decoratie kan worden verlicht en beveiligd met glas panelen. Hierdoor zullen we lang van het fotobehang kunnen genieten.

De perfecte fotobehang voor de keuken - koffie, fruit en kruiden

Een fotobehang in de keuken hoeft niet, maar kan culinaire motieven bevatten. Als we dit thema in het interieur willen behouden, zijn decoraties die aan de keuken zijn gewijd, motieven met fruit, groenten en kruiden. Aan de andere kant zijn fotobehang met koffie een elegant patroon met korrels of fantasierijke collages die een motief uitbeelden dat perfect is voor koffieliefhebbers. Zo'n decoratie zal niet alleen in de keuken werken, maar ook in een café of andere eetgelegenheden. Kleurrijke kruiden kunnen niet alleen worden genoten door ons gehemelte, geweldige muurschilderingen die de rijkdom aan oosterse smaken laten zien, zijn een manier om prachtige kleuren in de keuken te introduceren. Met een dergelijke decoratie zal interieurontwerp zeker niet saai zijn .

Zie meer: ​​schilderijen voor de keuken, behang voor de keuken, posters voor de keuken