inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang landschap

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Rainbow Dream
vanaf
€ 59,48
Behang Animal Racing
vanaf
€ 59,48
Behang Braided Theme
vanaf
€ 59,48
Behang Gold Stars
vanaf
€ 59,48
Behang Good Night
vanaf
€ 59,48
Behang Frisky Deer
vanaf
€ 59,48
Behang Pastel Deer
vanaf
€ 59,48
Behang Happy Deer
vanaf
€ 59,48
Behang Winter Climate
vanaf
€ 59,48
Behang At the Stud
vanaf
€ 59,48
Behang Tiger Roar
vanaf
€ 59,48
Behang Zebra Pattern
vanaf
€ 59,48
Behang Magic Unicorns
vanaf
€ 59,48
Behang Thai Adventure
vanaf
€ 59,48
Behang Dance Step
vanaf
€ 59,48
Behang Unicorn Head
vanaf
€ 59,48
Behang Sweet Deer
vanaf
€ 59,48
Behang Wolf's Head
vanaf
€ 59,48
  1. 1
  2. 2
Hou je van de natuur? Droom je ervan om naar exotische landen te reizen? Mis de landschappen behang collectie van bimago niet! Wanddecoraties met tijgers en tropische bladeren of zebra's en olifanten zorgen voor een aangename sfeer in je huis en brengen je geest naar verre hoeken. Landschapsbehang of behang met landschappen kan met succes worden gebruikt in de woonkamer, maar ook in kantoren, serviceruimten en hotels. Kies een behangthema met natuurthema's en geniet van het originele interieurontwerp!

Landschap behang

De serie prachtige landschappen wallpapers is gemaakt dankzij onze inspiratie en liefde voor de natuur, maar ook voor reizen. Dit zijn prachtige decoraties die perfect in elke kamer passen. Het landschapsbehang zal prachtig staan aan de muur van de woonkamer, slaapkamer of andere kamer. Het is een uitstekend voorstel om de mooiste hoekjes van onze planeet te ontdekken. Samen met bimago ga je naar magische plekken en je kunt er zeker van zijn dat landschapsbehang je zal aanmoedigen om dit te doen. Misschien geef je om een modern interieur dat grote indruk maakt op iedereen? Laat je fantasie de vrije loop en maak een arrangement geïnspireerd op 3D-landschapsbehang. Met zo'n decoratie krijgt uw kamer een unieke sfeer en stijl. Landschapsbehang past perfect in lichte en klassieke interieurs. Als je een smaakvol ontwerp belangrijk vindt, beperk dan het aantal decoratieve elementen tot een minimum. Laat u inspireren door de ideeën van het landschapsbehang en kies een decoratie die geschikt is voor uw appartement.


 

Behang voor aan de muur 3D landschappen

Wat vind je in onze collectie? Prachtige natuurmotieven, bloemen, bomen, maar ook landschappen. Laat het landschapsbehang van een magische wereld waarin je voor altijd zult blijven de decoratie van je huis worden. Door voor één van de kamers in je huis voor deze oplossing te kiezen, verhuis je naar de mooiste hoekjes op aarde. Ons landschapsbehang is gemaakt om uw dromen van een effectief en modern interieur te vervullen. Ontdek de collectie van bimago en laat je inspireren! Landschapsbehang voor de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is een voorstel voor mensen die de inrichting van hun huis of appartement willen benadrukken. Onze decoraties zijn zo universeel dat ze ook in dienstruimten zullen werken. Het maakt niet uit welk landschapsbehang je kiest, want ze zullen je interieur hoe dan ook allemaal veranderen. Benieuwd naar wat we nog meer aanbieden? Blader er zorgvuldig doorheen en u zult merken dat veel decoraties aan uw verwachtingen zullen voldoen. We garanderen dat de landschapsbehangcollectie u zal inspireren om het interieur waarin u leeft te veranderen, ongeacht de stijl.