inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Ronde schilderijen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Ronde schilderijen passen perfect in de nieuwste trends die zich richten op arrangementaccessoires met zachte en vloeiende lijnen. Schilderijen in de vorm van een cirkel geven het interieur een indruk van harmonie en rust, en veranderen tegelijkertijd zelfs de meest eentonige ruimte. Bovendien zullen ze zich bewijzen als aanvulling op vrijwel elk arrangement. Het ronde schilderij benadrukt het verfijnde karakter van een klassiek of glamoureus interieur en verzacht de strengheid van moderne of industriële interieurs. Laat de ronde schilderijen betoveren met zijn charme!

Rond schilderij

We houden alle huidige interieurtrends in de gaten en proberen deze te volgen. Om die reden besloten we dat de suggestie rond schilderij niet mag ontbreken in het aanbod van bimago. Het is een unieke wanddecoratie die zeker bij iedereen in de smaak zal vallen. Het cirkelvormige schilderij komt nog maar zelden voor in interieurs, daarom heb je de kans om jouw dierbaren ermee te verrassen. Stel je eens voor wat voor indruk een schilderij cirkel op hen zal maken. Door dit soort decoraties op te hangen in je huis, bewijs je dat je op de hoogte bent van de huidige trends. Je toont ermee ook jouw creativiteit en durf, want het rond schilderij bloemen moet immers goed passen bij de rest van de inrichting. Dit is een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar originele oplossingen. Producten zoals ronde schilderijen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Je kunt ook kiezen uit verschillende motieven.


 

Rond schilderij bloemen

Ben je geïntrigeerd door het rond schilderij bloemen? Geweldig, bekijk dan zeker ons gehele aanbod! We zullen het bestelde ronde schilderijen abstract zo snel mogelijk bij je afleveren. We zorgen ervoor dat het een decoratie van de hoogste kwaliteit zal zijn. Net als de andere producten van bimago zijn de ronde schilderijen beschermd tegen de werking van UV-straling. Ze vallen op door hun elegante, intense kleuren, maar ook door de goede weergave van details. De cirkel schilderijen uit onze collectie zijn passend voor verschillende interieurs. Je vindt geschikte suggesties voor interieurs in de stijlen glamour, vintage, Scandinavisch en vele andere. In feite kun je een rond schilderij in iedere hoek van je huis ophangen. Een juist gekozen motief kan zelfs perfect zijn voor in een kinder- of tienerkamer. Vanwege de duurzaamheid en elegante uitstraling van rond schilderij bloemen bevelen we deze ook aan voor plaatsen zoals cafés, kapsalons of schoonheidssalons. Het is de perfecte opvulling voor een lege ruimte op de muur en bovendien introduceert het een geheel nieuwe energie in de ruimte.