inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Dieren behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Holiday Cruise
vanaf
€ 42,99
Behang My Little Zoo
vanaf
€ 42,99
Behang Bunny Idyll
vanaf
€ 42,99
Behang Animal Racing
vanaf
€ 42,99
Behang Fairytale Sky
vanaf
€ 42,99
Behang Blue Orient
vanaf
€ 42,99
Behang Rainbow Mane
vanaf
€ 42,99
Behang Dancing Horses
vanaf
€ 42,99
Behang Frisky Deer
vanaf
€ 42,99
Behang Pastel Deer
vanaf
€ 42,99
Behang Happy Deer
vanaf
€ 42,99
Behang Winter Climate
vanaf
€ 42,99
Behang At the Stud
vanaf
€ 42,99
Behang Lovely Steed
vanaf
€ 42,99
Behang Tiger Roar
vanaf
€ 42,99
Behang Magic Unicorns
vanaf
€ 42,99
Behang Cute Princess
vanaf
€ 42,99
Behang Cat Adventure
vanaf
€ 42,99
Behang Thai Adventure
vanaf
€ 42,99
Behang Lazy Cats
vanaf
€ 42,99
Behang Dance Step
vanaf
€ 42,99
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Wilde tijgers, speelse lama's of majestueuze flamingo's? Nu kunnen uw favoriete dieren u elke dag vergezellen. Dierenbehang en behang met dieren van bimago zijn een uitstekende oplossing voor het decoreren van een slaapkamer, woonkamer, eetkamer of woonkamer in een etnische stijl. In het bijzonder raden we behangpapier aan als decor voor de kinderkamer - dierlijke patronen zullen de verbeeldingskracht van onze kinderen stimuleren en de passie van de jongste dierenliefhebbers helpen ontwikkelen.

Behang met dieren - een verzameling wanddecoraties in etnische stijl

De collectie van behang met dieren is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar ongewone en designer decoraties. Het buitengewone effect werd bereikt dankzij dierenmotieven op het behang, zoals zwart-witte zebrastrepen of tijgerstrepen. Het is een ecologische en originele manier om uw appartement een geweldige decoratie te geven. Dierenbehang zijn patronen voor mensen die op zoek zijn naar een manier om een interieur in een oosterse of etnische stijl in te richten. Wanddecoraties geïnspireerd op Afrikaanse dieren zullen zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van gedurfd interieurdesign. In Bimago vind je behang met dieren in originele composities en kleuren. Met moderne ontwerpen kunt u elke kamer in het appartement decoreren. Een gevarieerde selectie van behang met katten, zebra's of vissen zal er zeker voor zorgen dat je iets voor jezelf vindt. We raden je aan om een kijkje te nemen in de collectie behang met dierenmotieven, waaronder decoraties in verschillende kleuren.


 

Dieren behang in de designer bimago collectie

Dankzij behang kunnen wij al bijna 200 jaar huizen en appartementen decoreren, maar pas sinds kort zijn er volledig nieuwe patronen op verschenen. Behang met dierenmotieven is hier het beste voorbeeld van. Designerpatronen met katten, Afrikaanse dieren of vogels zijn prachtige wanddecoraties waarmee je elke kamer kunt transformeren. Dierenbehang in de Bimago-galerij zijn ornamenten vol kleuren en originele details, die een interessant accent zullen zijn in een modern interieurarrangement. Exotische dieren zijn een geweldig decoratief motief, dat wordt gekenmerkt door expressieve kleuren. Hierdoor kan behang op verschillende manieren in de kamer worden geïntegreerd en zal het met succes de belangrijkste decoratie in het interieur zijn. In de collectie dierenbehang vind je inspiratie uit de natuur - patronen met tijgerstrepen of luipaardvlekken zullen liefhebbers van etnische stijl zeker aanspreken. Aan de andere kant zijn patronen met uilen of flamingo's elegante decoraties die perfect zijn voor de woonkamer. Onze collectie bevat kattenbehang die liefhebbers van deze dieren zullen bekoren. Wij nodigen u uit op Bimago, waar u de meest modieuze decoraties voor uw appartement en kantoor kunt vinden.

Ongebruikelijke kenmerken van behang op bimago gallery

De wallpapers in bimago gallery zijn gemaakt van fleece. Het is een speciaal type non-woven dat dankzij zijn eigenschappen ideaal is voor het bekleden van wanden. Dankzij zijn flexibiliteit kan dit materiaal kleine oneffenheden verbergen. Interlining is een materiaal dat een laag thermische en akoestische isolatie creëert, wat vooral handig is in grote ruimtes. Dierenbehang wordt gekenmerkt door expressieve kleuren en dankzij de interlining wordt het ook gekenmerkt door glans. Hierdoor ziet deze decoratie er vanaf elke afstand uiterst elegant uit. In de Bimago galerij zorgen we ervoor dat de print de kleinste details weerspiegelt. Apparatuur van de hoogste kwaliteit garandeert dat behang met dieren er identiek uitziet als die op onze website. Bijzondere motieven en prachtige kleuren zijn de perfecte manier om een geslaagde metamorfose in het interieur door te voeren. Katten, zebra's of misschien wel tijgers? Kies je favoriete thema op het behang en decoreer hiermee het interieur van je appartement of kantoor.

Met dierenbehang kun je je woonkamer, kantoor of slaapkamer transformeren

Onder behang met dieren vind je veel inspiratie voor het creëren van een modieus en uniek interieurarrangement. Deze patronen laten zien hoe je het dierenmotief op een geheel nieuwe manier kunt gebruiken. Deze designornamenten geven het interieur een bijzonder karakter. In de Bimago-winkel vindt u naast de categorie dierenbehang ook decoratieve patronen van behang, schilderijen en stickers met dit thema. Paarden, katten, honden of wilde dieren - geweldige foto's en afbeeldingen zullen in elk type kamer geweldig staan. Dergelijke patronen zullen de kinderkamer van een baby en een ouder kind met succes versieren. Als je nog steeds geen idee hebt hoe je een kinderkamer moet inrichten, nodigen we je uit om de collectie behang voor jongens te bekijken. Als je kind van geweldige wezens houdt, zal hij zeker blij zijn met dit behang met dinosaurussen, uitgestorven diersoorten en sprookjesachtige eenhoorns. In thematische categorieën kun je gemakkelijk je favoriete thema vinden. Een enorme keuze aan decoraties betekent dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden. Als we echter geen idee hebben, is het de moeite waard om ons te laten inspireren door interieurideeën op onze blog. U vindt er visualisaties en ideeën voor het gebruik van onze producten bij het decoreren van de woonkamer, slaapkamer en andere kamers.

Behang dieren

Eens te meer laat de collectie van bimago zien dat behang niet tot het verleden behoort. Hoewel ze ons bekend voorkomen uit gezinswoningen, hoeven ze niet saai en clichématig te zijn. Dierenbehang is een heel andere kijk op het behangen van appartementen. Gedurfde, kleurrijke patronen kunnen ook in uw appartement verschijnen. Dierenbehang is een geweldig idee voor de decoratie van een kinderkamer, een tienerkamer, een slaapkamer, een woonkamer of zelfs een keuken. Door je ruimte goed in te delen, kun je dierenbehang er charmant uit laten zien in elke kamer. Bekijk daarom onze producten. 3D dierenbehang is een voorstel voor diegenen die de kamer optisch willen vergroten en er een decor omheen willen bouwen. In onze winkel is dierenbehang een van de meest populaire decoraties. Hier vindt u b.v. patronen die trotse leeuwen, fazanten, flamingo's en kraanvogels uitbeelden. Op bimago hebben we ook oosterse patronen waar liefhebbers van het Verre Oosten tevreden mee zullen zijn.

Bosdieren behang

Behangdieren zijn geschikt voor de inrichting van een kinderkamer. Door ze te kiezen, maak je je kind gelukkig en wek je liefde en gevoeligheid voor dieren in hem op. Kleurrijke tekeningen van eenhoorns, paarden, honden, katten of herten kunnen een schot in de roos zijn bij het organiseren van de ruimte voor je kind. Het kind zal gelukkig en vrolijk zijn en zich kunnen ontwikkelen in de kleurrijke omgeving die de bimago wanddecoraties co-creëert. Bosdieren behang lijkt vooral interessant voor natuurliefhebbers die rust vinden in groene ruimten - bossen, tuinen en parken. Al ons behang is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Wij bieden non-woven en zelfklevende decoraties aan. De rijkdom aan patronen zorgt ervoor dat je de perfecte patronen kiest om het hele huis te versieren. Dierenbehang kan ontspannen en kalmeren na een dag hard werken. Onze unieke ontwerpen zullen je ontspannen en opladen met nieuwe, frisse energie voor de rest van de dag.