inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -35% Aanbieding geldig tot 2024/05/27

New York kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kamerscherm Fleeting Hues II [Room Dividers]
vanaf
€ 115,98
€ 178,44
-35%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
New York kamerschermen zijn effectieve en praktische accessoires die perfect passen in een modern interieur! Dankzij de kamerschermen verdeel je je ruimte zonder tussenwanden te plaatsen of verbouwingen uit te voeren. Het New York kamerscherm kan zowel in wooninterieurs als in bedrijfsruimten worden toegepast. Kamerschermen in New York-stijl, zoals andere kamerschermen die beschikbaar zijn in de bimago collectie, bestaan ​​uit 3 of 5 delen die met metalen scharnieren aan de structuur zijn bevestigd.

New Yorks kamerscherm

Let bij het kiezen van originele accessoires voor uw appartement op het New York-kamerscherm . Een dergelijke decoratie is een goede keuze voor elegante en moderne kamers. De structuur is gemaakt van hout, terwijl de originele prints op een delicaat canvas zijn geplaatst. Het geheel ziet er zeer smaakvol uit en daarom is het een ideaal element voor ongedwongen interieurs. Het New York kamerscherm is geschikt voor plaatsing in een slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor. Het ontwerp zal ook een perfecte aanvulling zijn in een tandheelkundige kliniek of schoonheidssalon. Het geeft de ruimte een verfijnde stijl en scheidt tegelijkertijd een aparte plek af die je naar eigen inzicht kunt ontwikkelen. Gebruik ze als opberger voor mappen met documenten of creëer een rusthoek. We raden je aan om vertrouwd te raken met ons aanbod en door de hele bimago-collectie te bladeren.


 

Kamerschermen in New Yorkse stijl

New Yorkse kamerschermen zijn een geweldige manier om een klassiek en tegelijkertijd elegant interieur van appartementen en commerciële panden in te richten. Onderscheidend door een houten structuur met subtiele motieven op canvas, zal hij prachtig staan in een slaapkamer of woonkamer. Het is ook geschikt voor een studeerkamer of kapsalon die in een vergelijkbare stijl is ingericht. New York kamerschermen hebben niet alleen een decoratieve functie, ze zijn ook een mooie manier om een ruimte in te delen. Onze decoraties bestaan uit 3 of 5 delen die met metalen scharnieren aan de structuur zijn bevestigd. U kunt een bepaald model eenvoudig aanpassen aan uw verwachtingen en eisen met betrekking tot de bestemming. Decoratieve prints worden op de afzonderlijke segmenten van het canvas geplaatst. Dankzij hen zien kamerschermen in New Yorkse stijl er stijlvol en smaakvol uit. Blader door de collectie van bimago en kies een model waarvan het uiterlijk niet alleen u, maar ook uw dierbaren zal bekoren.