inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer steden

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Elke stad heeft zijn eigen ziel, hoe ontdek je die het beste? Op je eigen huid, verdwalen in steegjes en zoeken op geweldige plekken, de details van architectuur bewonderen, een gids lezen of ... op schilderreis gaan met kleurboeken op nummer van bimago! Parijs, New York, Rome, Londen - creëer een artistiek landschap van je favoriete stad of droombestemming. Bewaar jou vakantieherinneringen op canvas. Schilderen op nummer met steden zijn ook een perfect cadeau voor elke globetrotter - klein en groot!

Kleurboeken op nummer steden

Schilderen op nummer stad is een uiterst creatieve en originele manier om je vrije tijd door te brengen. Dit is een geweldige manier om je zenuwen te kalmeren en jezelf af te sluiten van alledaagse problemen wanneer alle voorgaande methoden falen. Drie moeilijkheidsgraden - easy, medium en hard - zorgen ervoor dat elke aspirant-schilder een perfect stadsgezicht vindt in het aanbod van de winkel. Door de juiste kleuren van de daarvoor bestemde velden zorgvuldig in te vullen, kunt u na een dag vol indrukken uw hoofd effectief reinigen. Een grote focus die gepaard gaat met creatief werk, evenals het geduld dat hiervoor nodig is, zal ons gemakkelijk in een staat van harmonie en broodnodige ontspanning brengen. Kleurboeken op nummer met de mooiste steden zijn ook een leuk idee voor een creatief cadeau, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Vooral in het geval van de laatste groep zullen ze de ontwikkeling van creatief denken mogelijk maken, en zullen ze je ook in staat stellen om veel verschillende kleuren te leren kennen.


 

Schilderen op nummer kits met steden

De stadsset schilderen op nummer - vergelijkbaar met andere sets uit het aanbod van de bimago-winkel - bestaat uit penselen van verschillende diktes waarmee lege contouren nauwkeurig kunnen worden gevuld, acrylverf in alle benodigde kleuren, evenals een afbeelding met lege, goed genummerde velden.
Het thema van de stad heeft veel dynamiek en energie. De veelheid aan verschillende details, de opeenstapeling van verschillende gebouwen en karakters zullen zeker vele uren onze aandacht bezighouden, gevuld met vervelend, maar vol voldoening gevend werk. Het voltooide schilderij zal zeker een origineel decoratief element zijn in het interieurontwerp. Een handgeschilderd kunstwerk kan met trots worden opgehangen in een privékamer, zoals een slaapkamer, maar ook in een meer openbare ruimte, zoals een woonkamer of eetkamer.

Schilderijen om te schilderen op nummer met steden

Ben je benieuwd waarom we eigenlijk besloten hebben om op plaatsnummers te schilderen? We hebben besloten dat dergelijke motieven niet mogen ontbreken in de bimago collectie, omdat ze erg stijlvol zijn. Een door jou gemaakte kant-en-klare foto is een geweldig alternatief voor posters of foto's die aan de muur hangen. Het elke dag bewonderen zal veel voldoening geven, het zal ook een gelegenheid worden om lof te verzamelen van leden van het huishouden en gasten die op bezoek komen. Schilderen op nummer stad is een geweldig voorstel als u op zoek bent naar iets origineels, esthetisch en interessants om opnieuw te creëren. In de collectie van bimago zijn er geselecteerde patronen die verschillen in kleuren, maar ook in moeilijkheidsgraad. We twijfelen er dus niet aan dat iedereen iets voor zichzelf zal kiezen.

Schilderkits met verschillende steden

Denk goed na in welke stad van schilderen op nummer u geïnteresseerd bent. We hebben veel suggesties. Onder de beschikbare thema's zult u de accenten van Parijs, Londen, Santorini, Venetië en zelfs New York opmerken. We hebben prachtige stadslandschappen in het assortiment opgenomen, maar ook andere thema's. Schilderen op nummer met steden zal je inspireren om te handelen en je artistieke vaardigheden te ontwikkelen. Misschien zullen bimago-sets je ook aanmoedigen om geschilderde plaatsen te bezoeken, waardoor je aangenamere herinneringen kunt creëren en je horizon kunt verbreden. Doordat je alle benodigde accessoires in de set krijgt, kun je na het uitpakken van de bestelling direct aan de slag - niets houdt je tegen! Vind wat vrije tijd, pak penselen in je hand en maak je eigen schilderij. Ontwikkel je creativiteit, ontdoe je van negatieve emoties en oefen geduld - dit alles is mogelijk dankzij verf op nummer kits van bimago. U kunt er zeker van zijn dat onze producten u niet zullen teleurstellen.