inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Landschappen

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Pastel Boho
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 15
 5. 28
Teleportatie is helaas nog niet uitgevonden, maar met landschapsbehang vind je de mooiste uithoeken van de aarde in huis. Fotobehang Landschappen zijn een universeel motief, waardoor ze in veel ruimtes passen, van een slaapkamer en een kinderkamer tot een woonkamer met een keuken. Ze zullen het interieur verwarmen, subtiliteit en een individuele dimensie aan het arrangement toevoegen. Modern fotobehang bevat naast prachtige uitzichten ook kleurrijke prints, geometrische patronen en artistieke interpretaties van de schoonheid die de natuur te bieden heeft.

Landschappen fotobehang - effectieve decoraties

We zijn bijna allemaal graag in de natuur en roepen leuke herinneringen op aan vakantiereizen. Geen wonder dat landschappen een van de meest populaire motieven zijn bij de inrichting en decoratie van moderne interieurs. Indrukwekkende decoraties die de schoonheid van de omliggende natuur vastleggen zijn fotobehang met de mooiste landschappen beschikbaar in de bimago collectie. Met deze grootformaat accessoires kunt u de hele muur verfraaien, niet alleen een geselecteerd deel ervan. Dankzij een goed geselecteerde landschapsfotobehang wordt uw moderne kamer origineler en krijgt een geheel nieuw karakter. Onder de landschappen die op bimago worden aangeboden, vindt u decoraties in verschillende kleurversies, zowel in expressieve kleuren als sepia- of zwart-wittinten. Een fotobehang met uitzicht op de oceaan, tropisch bos, bergtoppen of woestijn laat je genieten van de schoonheid van de natuur en tegelijkertijd een elegant en stijlvol arrangement creëren.


 

Mooie landschappen

Moderne interieurs mogen niet ontbreken aan decoraties die opvallen door hun originele ontwerp. Een landschapsfotobehang benadrukt de stijl van de kamer. De decoraties die worden aangeboden in de Bimago-collectie zijn universeel: ze zijn geschikt voor verschillende interieurs. Bimago biedt verschillende soorten landschappen, waardoor iedereen zijn favoriete deel van de wereld kan overbrengen naar het geselecteerde interieur: een fotobehang met bergen of de zee zorgt voor een aangename sfeer in het interieur. Een manier om een kamer te maken die bevorderlijk is voor ontspanning en verlichting te brengen na een dag hard werken, kan een fotobehang zijn met een bos in de slaapkamer of een uitzicht op exotische hoekjes als aanvulling op de inrichting van de woonkamer. Op hun beurt zullen decoraties in zeer intense kleuren, die Afrikaanse landschappen uitbeelden, uw interieur gezelliger en warmer maken. Een zeer effectieve oplossing zijn 3D-landschapsfotobehang - decoraties die een optische illusie in de kamer creëren. Fotobehang met 3D-effect laat je woonkamer onherkenbaar veranderen en je zult zelf je gasten kunnen verrassen met een origineel decoratief idee.

Landschappen foto's

Fotobehang met landschappen zijn decoraties waarvan de voordelen niet beperkt zijn tot de esthetische dimensie. Ze vertonen specifieke praktische eigenschappen die voortvloeien uit het gebruik van fleece bij hun productie. De niet-geweven stof van synthetische polyestervezels zorgt ervoor dat het fotobehang met een veelkleurig uitzicht de onvolkomenheden en gebreken van onze muren maskeert. Het is zeker de moeite waard om ze te gebruiken als alternatief voor behang. Ze zijn ook handig en heel gemakkelijk in gebruik: smeer de muur gewoon in met lijm en breng het geselecteerde fotobehang aan. Totdat de lijm opdroogt, kunnen we de positie ervan corrigeren. Niet-geweven stof is een materiaal dat bestand is tegen vuil, daarom kan fotobehang dat ervan is gemaakt met succes worden gebruikt in de decoratie van de keuken en de hal.

Landschapsfotobehang en andere ideeën voor het inrichten van een appartement of kantoor

Fotobehang met landschappen zijn slechts een van onze vele ideeën voor een mooi en gezellig interieur. Bimago biedt ook fotobehang met andere decoratieve motieven. De selectie van producten is zo breed dat elke fan van moderne wanddecoraties hier gemakkelijk iets voor zichzelf zou moeten vinden. Als je je dichter bij de natuur wilt voelen en zelfs midden in de winter wilt genieten van de schoonheid van de natuur, is het de moeite waard om naast fotobehang met uitzicht aandacht te besteden aan fotobehang met bloemen. Rozen, tulpen, zonnebloemen of lavendel zullen zeker geweldige kleuren in het interieur brengen. Fans van ongebruikelijke decoraties houden misschien van wereldkaarten, vintage en retro-motieven en dieren - modieuze herten, vogels die een gevoel van vrijheid geven, decoratieve vissen of roofzuchtige tijgers. Abstracte fotobehang en wanddecoraties geïnspireerd op straatkunst helpen je om het zeer moderne karakter van je appartement of kantoor te benadrukken. U kunt fotobehang beschikbaar op Bimago succesvol combineren met andere muurdecoraties. Als u van grootschalige decoraties houdt, mag u de collectie modern behang, canvasafdrukken en decoratieve stickers niet missen.