inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op canvasafdrukken en fotobehang. Gratis levering boven 59€ Bekijk

Typografie posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
  5. 11
Typografische posters worden een steeds populairder onderdeel van moderne interieurinrichtingen! Een poster met opschriften zorgt voor een snelle metamorfose van de muur zonder kostbare renovatie. Een van de voorstellen van bimago zijn typografische posters die universele decoraties zijn die in elke ruimte zullen werken. Motiverende quotes, grappige opschriften, slogans en intrigerende teksten geven je muur een uniek karakter. Dergelijke decoratieve slogans op posters passen perfect in de loft-, industriële en moderne stijlen.

Typografische posters met letters, inscripties en citaten

Een lettertype is niet alleen een betekenisloze stijl of vorm van onze letters. Elk lettertype draagt ​​wat informatie, een bepaalde identiteit die bij ons specifieke gevoelens oproept. Fans van originele vormen en patronen zullen dol zijn op posters uit de typografieserie in de bimago-collectie. Dit zijn universele posters die in bijna elk interieur passen. Inscripties in mooie lettertypen zullen goed werken in lofts in industriële stijl, minimalistische Scandinavische interieurs of luxe glamour-appartementen. Gekleurd, groot of klein, met of zonder set. Een breed scala aan oneindige vormen voor de slaapkamer, woonkamer of kantoor, stelt u in staat om speel lang met het formulier. Ze zullen de aandacht trekken van iedereen die ze voor de eerste keer of de volgende keer ziet.

lees meer beschrijving verbergen

Typografische poster aan de muur in een decoratieve lijst

Elk interieur heeft decoraties nodig die het sfeer en karakter geven. Voor veel mensen kan dit iets anders zijn. Hoe zit het met het proberen van iets ongewoons en origineels? Posters met stijlvolle letters, in een moderne en designeditie, passen in elk interieur. Bent u op zoek naar iets voor een loft of industriële stijlkamer? Typografische poster is een echt universele manier om uw huis te versieren . Stel meerdere posters samen met tekst met verschillende patronen en creëer letters en prachtige lettertypecombinaties aan je muur. In combinatie met grijs, neutrale kleuren en groene bladeren, geeft het uw ruimte een tweede jeugd en zal het uw gasten in verrukking brengen!