inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op alle schilderijen BLACK SALE

Schilderijen voor de slaapkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Floral Home (1 Part) Vertical
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
Umbrella in Love [Large Format]
vanaf
€ 116,79
€ 194,66
-40%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
De slaapkamer is de meest intieme ruimte in huis. Door gebruik te maken van unieke bimago slaapkamerschilderijen kun je het karakter van deze kamer benadrukken en het gezelliger maken. Een goed geselecteerde afbeelding voor de slaapkamer zal helpen om te kalmeren en een comfortabele rust mogelijk te maken. Romantische bloemen, subtiele schetsen, moderne 3D-patronen of pittoreske landschappen maken van je slaapkamer een echt toevluchtsoord dat je niet meer wilt verlaten. Vind de perfecte slaapkamerfoto voor jou op bimago.

Naakte schilderijen voor de slaapkamers

Bij het bepalen van het uiterlijk van een slaapkamer denken we allereerst aan de functie van deze kamer en de sfeer die we in deze kamer willen hebben. De belangrijkste rol hierin wordt gespeeld door onze smaak en het verlangen naar een ruimte die ons in staat stelt ons af te scheiden van de werkelijkheid en te ontsnappen naar onze eigen wereld.
Het is in de slaapkamer dat we rusten, genieten van zalige vrede en genieten van een prachtige symfonie van zintuigen en intieme ervaringen. De uitstraling van de slaapkamer bepaalt ons karakter en stimuleert de verbeelding om het onbekende in te reizen. Hier voelen we ons goed en vergeten we alledaagse problemen. Daarom presenteren we enkele ideeën voor slaapkamerschilderijen, die het belangrijkste element zijn om de sfeer in onze slaapkamer op te bouwen.

lees meer beschrijving verbergen

Welk slaapkamer schilderij boven het bed moet je kiezen?

Canvas prints in een slaapkamer kunnen net zo belangrijk zijn als het kiezen van de juiste meubels of apparatuur. Het loont de moeite om voor hun juiste selectie en weergave te zorgen, omdat ze hoogstwaarschijnlijk de sfeer in de kamer bepalen, en tegelijkertijd benadrukken wat aangenaam is voor het oog en de zintuigen prikkelen.
We zullen deze stemming vooral bereiken, maar niet alleen dankzij de beelden. Een aangepast kleurenpalet zal ons hierbij ook helpen, evenals de selectie en plaatsing van onze slaapkamermeubelset. Het schilderij in de slaapkamer is een kleurrijk hoogtepunt van het effect waarmee we aan het hele interieur werken. Sentimentele landschappen en romantische liefdesthema's geven uw kamers een bijzondere sfeer van warmte en gezelligheid.

Schilderijen voor de slaapkamer - modieuze schilderijen aan de muur

Wat voor canvas schilderijen passen bij de slaapkamer? Het stedelijk landschap zal elk interieur perfect diversifiëren en een intelligente en uiterst effectieve ordeningsfunctie creëren. De natuur in verschillende vormen: paardebloemen, lavendelvelden, strandzandduinen of bloembladen passen perfect en passen mooi bij het interieur.
Afbeeldingen die de hoogste intimiteit van uw slaapkamer benadrukken, zijn waarschijnlijk een van de beste ideeën voor een canvas schilderij in deze kamer. De enige voorwaarde is in feite of we ons op ons gemak voelen als we een vrouwelijk of mannelijk naakt in de slaapkamer hebben. De kwaliteit van dergelijke kunst staat hier hoog in het vaandel, want de grens tussen een smaakvolle weerspiegeling van temperament en kitsch blijft hier erg dun.

Schilderijen voor de slaapkamer - moderne wanddecoraties

Laten we niet vergeten dat de grootte van de schilderijen een belangrijke rol speelt in het totale decor. Foto's voor de slaapkamer moeten worden aangepast aan de kleuromstandigheden en de grootte van de ruimte waarin deze zich bevindt. Bovendien mag het niet te veel met de achtergrond versmelten of te veel contrasteren. Soms is de beste manier om het arrangement een beetje te herschikken om een ​​geschikte achtergrond te hebben die het beste uit uw muurdecoratie komt.
Kleine plaatjes vol details gaan volledig verloren als we ze op een grote muur plaatsen. Paradoxaal genoeg zien ze er ook niet goed uit als ze in een kleine ruimte worden geplaatst. Plaats ze daarom in een cluster, drie of vier, in een deel van de muur, bijvoorbeeld in een van de hoeken. Als de muurruimte klein is, spelen er eenvoudige en duidelijke afbeeldingen op. Grote canvasafdrukken blijven duidelijk het meest flexibel, ze zien er zowel op grote als kleine muren goed uit.
Daarnaast heeft de vorm van de muurschilderingen ook invloed op het uiteindelijke uitzicht. Een verticale afbeelding of meerdere kleinere die boven elkaar zijn geplaatst, zijn goed voor een smal verticaal oppervlak, een vierkante afbeelding of meerdere kleinere afbeeldingen zien er geweldig uit op een vierkante muur. Panorama ziet er het beste uit als foto voor een slaapkamer boven het bed. In bimago vind je ook slaapkamerglasschilderijen, die worden gekenmerkt door een ongebruikelijke glans en uiterlijk.
Hier zijn enkele oplossingen die u zullen helpen uw interieur te verrijken met slaapkamerschilderijen. We hopen dat u dankzij hen uw decoratieprestaties kunt voltooien met een smaakvolle en kleurrijke illustratie of het decor elegant kunt afwerken met zwart en wit, waar de slaapkamerafbeeldingen er geweldig zullen uitzien. Uw beste adviseurs zullen echter uw eigen gevoel voor esthetiek en uw eigen visie zijn.
Zwart-wit behang in de slaapkamer heeft in principe niet het recht om niet te werken. Het is een onverslaanbare kleurencombinatie waar stylisten, architecten en modeontwerpers over de hele wereld dol op zijn. Het is ook pure vreugde voor alle visueel gevoelige mensen en liefhebbers van esthetiek! Als u iets unieks en discreet elegant wilt, ons zwart-wit fotobehang is misschien precies wat u zoekt. Zwart en wit is tijdloos, maar toch verfijnd en veelzijdig. Het aanvullen met een beetje goud of koper op meubels of andere elementen van het decor ziet er geweldig uit. Het toevoegen van een beetje diep grijsgroen zal ook prima werken. Wat is je favoriete zwart-witpatroon? Een prachtig groots panorama van de stad, of misschien een prachtig marmer? Vind wat je na aan het hart ligt en hang het op je muren!


Zie meer: ​​fotobehang voor de slaapkamer, behang voor de slaapkamer behang, posters voor de slaapkamer