inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderij slaapkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
De slaapkamer is de meest intieme ruimte in huis. Door gebruik te maken van unieke bimago slaapkamerschilderijen kun je het karakter van deze kamer benadrukken en het gezelliger maken. Een goed geselecteerde afbeelding voor de slaapkamer zal helpen om te kalmeren en een comfortabele rust mogelijk te maken. Romantische bloemen, subtiele schetsen, moderne 3D-patronen of pittoreske landschappen maken van je slaapkamer een echt toevluchtsoord dat je niet meer wilt verlaten. Vind de perfecte slaapkamerfoto voor jou op bimago.

Unieke schilderijen voor de slaapkamer

De collectie schilderijen voor de slaapkamer is een tip voor het gebruik van deze wanddecoraties in de kamer. In bimago vind je zowel pastelschilderijen als zwart-wit patronen. Canvasschilderijen gewijd aan de slaapkamer zullen het interieur versieren en tegelijkertijd een ontspannen sfeer creëren. Met behulp van onze decoraties creëert u zeker een arrangement dat de rust bevordert. Het interieur van een slaapkamer kan veel verschillende gezichten hebben, daarom hebben wij geprobeerd veel decoratieve oplossingen in onze collectie te presenteren. Onder de schilderijen voor de slaapkamer vind je rustgevende landschappen, sensuele bloemen en gedurfde, artistieke naakten. Ontdek moderne schilderijen en maak van je slaapkamer een modieus en elegant interieur.


 

Schilderijen voor de slaapkamer naakten

Bij het bepalen van de uitstraling van een slaapkamer denken we vooral aan de functie van de kamer en de sfeer die we erin willen hebben. De hoofdrol hierin wordt gespeeld door onze smaak en het verlangen om een ruimte te hebben die ons de mogelijkheid geeft om ons los te maken van de realiteit en te ontsnappen naar onze eigen wereld. Om deze reden zijn naaktschilderijen de perfecte decoratie voor een slaapkamer. Sensuele portretten en artistieke naakten zorgen voor een bijzondere sfeer in het interieur. Moderne schilderijen in zwart-witte kleuren zijn een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar originele toevoegingen aan hun appartement.

Het is in de slaapkamer waar we ontspannen, genieten van een zalige rust en genieten van een prachtige symfonie van zintuigen en intieme ervaringen. De uitstraling van de slaapkamer bepaalt ons karakter en stimuleert de verbeelding om naar het onbekende te reizen. Dit is waar we ons goed voelen en de dagelijkse problemen vergeten. Daarom presenteren we enkele ideeën voor slaapkamerschilderijen, die het belangrijkste element zijn dat de sfeer in onze slaapkamer creëert.

Welk schilderij moet ik kiezen voor de slaapkamer boven het bed?

Canvasafdrukken in de slaapkamer kunnen net zo belangrijk zijn als het kiezen van de juiste meubels of apparatuur. Het is de moeite waard om voor de juiste selectie en belichting te zorgen, omdat ze hoogstwaarschijnlijk de sfeer in de kamer zullen bepalen en tegelijkertijd zullen benadrukken wat een lust voor het oog is en de zintuigen prikkelen. Een canvasprint voor dit interieur kan mensen, reproducties van beroemde werken of minimalistische botanische motieven weergeven.
Een breed scala aan onderwerpen is niet alles. De kleurkeuze hangt af van de huidige opstelling en de voorkeuren van de leden van het huishouden. Het schilderij in de slaapkamer is een kleurrijk hoogtepunt van het effect waar we met het hele decor aan werken. Sentimentele landschappen en romantische liefdesmotieven geven uw kamers een unieke sfeer van warmte en gezelligheid. Schilderijen met abstracties zullen een dromerige en fantasierijke sfeer creëren. De decoratie die boven het bed hangt, geeft een interessant karakter aan het interieur en brengt ons in de juiste stemming.

Schilderijen voor de slaapkamer - modieuze schilderijen aan de muur

Welke canvasschilderijen zijn geschikt voor de slaapkamer? Het stedelijke landschap zal elk interieur perfect diversifiëren, waardoor een intelligente en uiterst effectieve inrichtingsfunctie ontstaat. Natuur in verschillende vormen: paardenbloemen, lavendelvelden, strandduinen of bloemblaadjes passen er perfect bij en vullen het interieur mooi aan. Een afbeelding die de uiterste intimiteit van de ruimte in uw slaapkamer benadrukt, is waarschijnlijk een van de beste ideeën voor een canvasschilderij in deze kamer. De enige voorwaarde is in feite of we ons op ons gemak voelen als we vrouwelijk of mannelijk naakt in de slaapkamer hebben. De kwaliteit van dergelijke kunst is hier van primair belang, omdat de grens tussen een smaakvolle weerspiegeling van temperament en kitsch hier erg dun blijft.

Een modern schilderij voor de slaapkamer

Moderne slaapkamerschilderijen zijn decoraties in modieuze kleuren en patronen. Botanische, dierlijke of geometrische motieven passen uitstekend in het interieur. Laten we niet vergeten dat de grootte van de schilderijen een belangrijke rol speelt in de algehele inrichting. Foto's voor de slaapkamer moeten worden aangepast aan de kleuromstandigheden en de grootte van de ruimte waarin deze zich bevindt. Bovendien mag het niet te veel opgaan in de achtergrond of te veel contrasteren. Soms is de beste manier om de opstelling iets te veranderen, zodat je de juiste achtergrond krijgt die het beste uit je wanddecoratie naar voren brengt.

Een set schilderijen voor de slaapkamer

Kleine schilderijen vol details gaan volledig verloren als we ze op een grote muur plaatsen. Paradoxaal genoeg zien ze er niet goed uit als ze op een klein oppervlak worden geplaatst. Daarom moeten ze in een cluster, drie of vier, in een deel van de muur worden geplaatst, bijvoorbeeld in een van de hoeken. Als de muurruimte klein is, zullen eenvoudige en duidelijke afbeeldingen het beste werken. Grote schilderijen op canvas blijven duidelijk het meest flexibel, ze zullen zowel op ruime als kleine muren goed tot hun recht komen. Bovendien heeft de vorm van de muurschilderingen ook invloed op het uiteindelijke uiterlijk. Een verticaal schilderij op doek of meerdere kleinere onder elkaar geplaatst zijn goed voor een smal verticaal oppervlak, een vierkant schilderij of meerdere kleinere zullen heel goed staan op een vierkante muur. Het panorama komt het beste tot zijn recht als foto voor de slaapkamer boven het bed. Bij bimago vindt u ook schilderijen op glas voor de slaapkamer, die zich kenmerken door een buitengewone glans en uitstraling. Hier zijn enkele oplossingen waarmee u uw slaapkamerinrichting kunt verrijken met schilderijen. We hopen dat u dankzij hen uw decoratieve prestaties kunt bekronen met een smaakvolle en kleurrijke illustratie of het decor elegant kunt afwerken met zwart en wit, waar schilderijen voor de slaapkamer er geweldig uit zullen zien. Uw beste adviseurs zullen echter uw eigen gevoel voor esthetiek en uw eigen visie zijn.

Romantische schilderijen voor de slaapkamer in zwart en wit

Een zwart-wit beeld in de slaapkamer is eigenlijk onmogelijk om niet te werken. Dit is een ongeëvenaarde kleurencombinatie, geliefd bij stylisten, architecten en modeontwerpers van over de hele wereld. Het is ook puur genot voor alle visueel gevoelige mensen en esthetische liefhebbers! Als je iets unieks en discreet elegants wilt, zijn onze zwart-witte slaapkamerschilderijen misschien precies wat je zoekt. Zwart en wit is tijdloos, maar toch verfijnd en veelzijdig. Als je het afmaakt met een vleugje goud of koper op meubels of andere decorelementen, ziet het er geweldig uit. Het toevoegen van een beetje grijs, diepgroen zal ook prima werken. Wat is jouw favoriete zwart-witpatroon? Een prachtig, groots panorama over de stad, of misschien prachtig marmer? Vind wat je nauw aan het hart ligt en hang het aan je muur!

Schilderij voor slaapkamer

De slaapkamer is een privé toevluchtsoord, een plek waar je uitrust en op krachten komt na een zware dag. Om deze kamer zijn functie te laten vervullen, is het niet voldoende om een comfortabel bed en ander meubilair te bieden. Een samenhangend, harmonieus interieurontwerp bevordert de ontspanning, waarbij wanddecoraties in de vorm van elegante schilderijen voor de slaapkamer een belangrijke rol spelen. In onze collectie vind je moderne slaapkamerschilderijen met diverse motieven. Het leeuwendeel van onze voorstellen bestaat uit decoraties geïnspireerd door de natuur: je kunt een schilderij voor de slaapkamer kiezen met frisse composities van pioenrozen, een elegant motief met rode klaprozen op een stalen achtergrond of zonnebloemen geïnspireerd op de werken van van Gogh. We hadden ook zee-, bos- en berglandschappen. Liefhebbers van minimalisme houden misschien van elegante schilderijen voor de slaapkamer, in de vorm van zwart-wit composities met de contouren van een schelp of een walvis.

Schilderijen voor de slaapkamer boven het bed

Schilderijen voor de slaapkamer kun je het beste boven het bed hangen. Dankzij deze oplossing komt uw wanddecoratie goed in de kijker. Als je niet genoeg ruimte boven het bed hebt, kun je het schilderij bijvoorbeeld boven de ladekast plaatsen. Zorg er bij het kiezen van schilderijen voor de slaapkamer boven het bed voor dat ze overeenkomen met de kleuren van andere interieurelementen en de grootte van de kamer. Het beste is dat de muurkleur overeenkomt met de dominante kleur van het schilderij. Je kunt kiezen voor een decoratie uit één stuk of een slaapkamer schilderij bestaande uit 3 of 4 delen, waardoor je een nog spectaculairder effect krijgt. Alle slaapkamerschilderijen boven het bed zijn verkrijgbaar als canvas of premium prints, en sommige producten uit onze collectie zijn ook te bestellen als handgeschilderd schilderij of akoestisch schilderij. Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze collectie en dankzij een foto voor de slaapkamer een arrangement samen te stellen dat past bij de laatste trends!"

Naakte schilderijen voor de slaapkamers

Bij het bepalen van het uiterlijk van een slaapkamer denken we allereerst aan de functie van deze kamer en de sfeer die we in deze kamer willen hebben. De belangrijkste rol hierin wordt gespeeld door onze smaak en het verlangen naar een ruimte die ons in staat stelt ons af te scheiden van de werkelijkheid en te ontsnappen naar onze eigen wereld. Het is in de slaapkamer dat we rusten, genieten van zalige vrede en genieten van een prachtige symfonie van zintuigen en intieme ervaringen. De uitstraling van de slaapkamer bepaalt ons karakter en stimuleert de verbeelding om het onbekende in te reizen. Hier voelen we ons goed en vergeten we alledaagse problemen. Daarom presenteren we enkele ideeën voor slaapkamerschilderijen, die het belangrijkste element zijn om de sfeer in onze slaapkamer op te bouwen.

Welk slaapkamer schilderij boven het bed moet je kiezen?

Canvas prints in een slaapkamer kunnen net zo belangrijk zijn als het kiezen van de juiste meubels of apparatuur. Het loont de moeite om voor hun juiste selectie en weergave te zorgen, omdat ze hoogstwaarschijnlijk de sfeer in de kamer bepalen, en tegelijkertijd benadrukken wat aangenaam is voor het oog en de zintuigen prikkelen.
We zullen deze stemming vooral bereiken, maar niet alleen dankzij de beelden. Een aangepast kleurenpalet zal ons hierbij ook helpen, evenals de selectie en plaatsing van onze slaapkamermeubelset. Het schilderij in de slaapkamer is een kleurrijk hoogtepunt van het effect waarmee we aan het hele interieur werken. Sentimentele landschappen en romantische liefdesthema's geven uw kamers een bijzondere sfeer van warmte en gezelligheid.

Slaapkamer Schilderijen - modieuze schilderijen aan de muur

Wat voor canvas schilderijen passen bij de slaapkamer? Het stedelijk landschap zal elk interieur perfect diversifiëren en een intelligente en uiterst effectieve ordeningsfunctie creëren. De natuur in verschillende vormen: paardebloemen, lavendelvelden, strandzandduinen of bloembladen passen perfect en passen mooi bij het interieur. Afbeeldingen die de hoogste intimiteit van uw slaapkamer benadrukken, zijn waarschijnlijk een van de beste ideeën voor een canvas schilderij in deze kamer. De enige voorwaarde is in feite of we ons op ons gemak voelen als we een vrouwelijk of mannelijk naakt in de slaapkamer hebben. De kwaliteit van dergelijke kunst staat hier hoog in het vaandel, want de grens tussen een smaakvolle weerspiegeling van temperament en kitsch blijft hier erg dun.

Schilderijen voor de slaapkamer - moderne wanddecoraties

Laten we niet vergeten dat de grootte van de schilderijen een belangrijke rol speelt in het totale decor. Foto's voor de slaapkamer moeten worden aangepast aan de kleuromstandigheden en de grootte van de ruimte waarin deze zich bevindt. Bovendien mag het niet te veel met de achtergrond versmelten of te veel contrasteren. Soms is de beste manier om het arrangement een beetje te herschikken om een geschikte achtergrond te hebben die het beste uit uw muurdecoratie komt. Kleine plaatjes vol details gaan volledig verloren als we ze op een grote muur plaatsen. Paradoxaal genoeg zien ze er ook niet goed uit als ze in een kleine ruimte worden geplaatst. Plaats ze daarom in een cluster, drie of vier, in een deel van de muur, bijvoorbeeld in een van de hoeken. Als de muurruimte klein is, spelen er eenvoudige en duidelijke afbeeldingen op. Grote canvasafdrukken blijven duidelijk het meest flexibel, ze zien er zowel op grote als kleine muren goed uit. Daarnaast heeft de vorm van de muurschilderingen ook invloed op het uiteindelijke uitzicht. Een verticale afbeelding of meerdere kleinere die boven elkaar zijn geplaatst, zijn goed voor een smal verticaal oppervlak, een vierkante afbeelding of meerdere kleinere afbeeldingen zien er geweldig uit op een vierkante muur. Panorama ziet er het beste uit als foto voor een slaapkamer boven het bed. In bimago vind je ook slaapkamerglasschilderijen, die worden gekenmerkt door een ongebruikelijke glans en uiterlijk.