inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Tweede poster 50% goedkoper Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Loft posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Roest, koper, beton, staal, baksteen - de industriële stijl is compromisloos, gedurfd en zeer esthetisch. Het wordt geassocieerd met grootschalige oude fabrieken en het industriële landschap van steden, maar is zelfs ver van de metropool populair. Je hoeft geen loft te hebben om van de industriële stijl te genieten. Kies gedurfde accessoires van bimago - industriële posters, loft posters en loft posters is een garantie voor het WOW-effect! De loftstijl omvat ook ruw beton, massief hout en fabrieksverlichting.

Posters in industriële loftstijl

De loftstijl werd geboren in de jaren 50 in New York, en meer specifiek in Manhattan. Gepromoot door een grote groep kunstenaars die het potentieel opmerkten in de eenvoudige en sobere structuur van de loft, die hand in hand gaat met minimalisme. Geliefd over de hele wereld, is deze stijl tegenwoordig een uitstekend alternatief voor appartementeigenaren die staan ​​te popelen voor nieuwigheid en willen experimenteren met vorm. Op bimago shop vindt u veel interessante en unieke items die u zullen helpen het gezicht van uw interieur te veranderen en het een uniek loft-karakter te geven. Posters met uitzicht op de New York en de skyline van de stad zijn een icoon van de loft stijl. Abstracte, ietwat nachtelijke graphics rechtstreeks uit de films van Woody Allen zijn een must-see in industriële interieurs.
Loft-interieurs kunnen ook worden gecombineerd met decoraties die zijn geïnspireerd op de glamourstijl. Fancy en zelfs elegante ornamenten in zwarte of gouden kleuren zullen een mooie aanvulling zijn op uw huis. Tegen de achtergrond van bakstenen of betonnen muren in een slaapkamer of woonkamer, zullen onze lofoten-posters u niet toelaten de originaliteit van uw huis te verliezen.

lees meer beschrijving verbergen

Loft posters voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor

Loft kenmerkt zich door de originele en ruwe inhoud van het gebouw: bakstenen, ruwe muren, beton, uitstekende installaties of leidingen. Om deze ingrediënten nog beter zichtbaar te maken, is het een leuk idee om het hele interieur een unieke kleur te geven. Op bimago gallery vind je perfecte posters in loftstijl met originele, verzadigde kleuren, vol contrasten en inspirerende motieven. Stadspanorama's, patronen met metaalkleuren of monochrome afbeeldingen zijn alles wat je nodig hebt om het gezicht van je appartement te veranderen. Met posters uit de bimago collectie waan je je door de straten van New York in de jaren 70 of in de studio van Andy Warhol. Kies uw perfecte ruimte!
Bent u een voorstander van onconventionele oplossingen? Houd je ervan om conventies te doorbreken en 'outside the box' te denken of ken je zo iemand? Speciaal voor jou hebben we de nieuwste collectie bimago posters in loftstijl gemaakt die aan jouw wensen voldoen. Hun ongebruikelijke vorm, fenomenale motieven, geometrische patronen en contrasterende kleuren zullen elke fan van avant-garde interieurs overtuigen. Ze zijn ook geweldig om cadeau te doen. Zolderdecoraties zullen iedereen aanspreken die originaliteit waardeert!

Loft-stijl posters

De industriële stijl is erg populair. Het dankt zijn schare fans aan fans van open, ruime ruimtes en aanhangers van buitengewone decoratieve oplossingen. Het begon allemaal in de jaren vijftig, toen de Verenigde Staten een enorme recessie doormaakten, wat resulteerde in een enorme hoeveelheid verlaten fabrieken en industriële ruimtes, die in de loop van de tijd werden aangepast tot appartementen en flats. Gekenmerkt door soberheid en eenvoud, kan de industriële stijl je verbazen, dankzij specifieke lofts met ruime ramen en het gebruik van materialen zoals beton of metaal. Als je een vleugje moderniteit in je interieur wilt brengen, een dosis functioneel minimalisme of een vervanging voor de sfeer van ruime fabriekshallen, posters in industriële stijl zijn de perfecte oplossing voor uw woonkamer .

Posters perfect voor interieurs in industriële stijl

Neutrale kleuren en geometrische motieven vormen de essentie van de industriële bimago-collectie. De posters die beschikbaar zijn in ons aanbod, vergezeld van eenvoudige metalen lijsten, zullen unieke decoraties voor uw interieur creëren, waardoor het een luxe en extravagante elegantie krijgt. Het thema van het verstrijken van de tijd opgesloten in ruime fabrieksruimten verschijnt in de patronen van bimago-posters en wordt een eigenaardige decoratie die perfect past bij deze stijl. Ontwerpen geïnspireerd door de sfeer van oude fabrieken, metalen constructie-elementen en de soberheid van industrieel ontwerp zullen een perfecte aanvulling worden op een industriële ruimte. Bovendien zijn posters in industriële stijl een geweldig cadeau, en dankzij hun unieke, maar universele thema's zullen ze iedereen die ze ontvangt tevreden stellen.