inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Tweede poster 50% goedkoper Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Botanische posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
  5. 12
Bimago posters nemen je mee naar een wereld waar flora en welzijn hand in hand gaan. Van brandnetel tot lavendel, van abrikoos tot kamille, kruiden en fruit zijn een verademing voor al onze zintuigen - geurig, aromatisch en visueel mooi. Plants posters is een collectie die perfect is voor klassieke, rustieke en Provençaalse decoraties, vooral in combinatie met kamerplanten. Plantenposters zullen iedereen bekoren, van tuinexperts tot liefhebbers van schone kunsten. Zie de schoonheid van de natuur op bimago posters.

Plantenposter in zwarte of gouden lijst

De botanische trend scoort consequent hoog onder de decoratieve trends. In onze collectie vind je veel botanische dessins die onverminderd populair zijn bij onze klanten en interieurontwerpers. Een poster met bladeren, met een monster of met bloemen is een interessante oplossing om in de privacy van je huis een vervanger voor de natuur te creëren. Als u in uw interieur de behoefte voelt om dicht bij de natuur te zijn, zijn botanische posters uit het aanbod van bimago de perfecte decoratieve oplossing voor u. Een poster met planten vormt een origineel accent in uw appartement, dat het hele arrangement snel en gemakkelijk zal verlevendigen en verrijken. Een poster met een palm of cactus laat u toe om tropische en exotische elementen te introduceren en vormt een originele decoratie van uw muren. Bekijk ons ​​brede assortiment botanische posters en doe inspiratie op om je eigen ruimte te creëren, geïnspireerd door de natuur.

lees meer beschrijving verbergen

Plant posters aan de muur

Botanische posters uit de bimago collectie stellen je in staat om prachtige bloemstukken op je muur te toveren in een galerie. De botanische trend zal in elke kamer werken: keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. In onze winkel vindt u interessante afbeeldingen geïnspireerd door de plantenwereld die rust en harmonie in uw interieur zullen brengen. Botanische posters passen perfect bij pastel, lichte kleuren en delicate accessoires. Kies je favoriete patroon en creëer een echte oase van rust in je appartement, dicht bij de natuur. Op bimago shop zijn plantenposters verkrijgbaar in veel verschillende maten en soorten lijsten. Kies de versie die het beste bij u past. Tropische, bloemen- en exotische motieven zijn universele en tijdloze decoraties die u zelfs binnen uw vier muren naar de boezem van de natuur brengen. In combinatie met levende planten in een pot of vaas zorgen ze ook voor een mooie en subtiele opstelling van je ruimte.